Sevgilim istemezsen ailemle yaşamayız diyor inanmalı mıyım?

Yalan inanma köprüyü geçene kadar dayı diyor sadece

Katılıyorum. Bu durumun iki ucu da farklı erkek arkadaşım çok anneci parasını ona verir altın yapar yine ona verir gel dedim mi gelir her yere arabayla götürür. Ayrı alanlarda yaşama olsa bile masrafı erkek arkadaşım çeker bu hep böyleymiş. Bu sebeple bizim geçimimiz çok sarsılıyor.

Evlenince ana babamizla yasamayinca onlari atmis mi oluyoruz.
Illa birini atacaksam kocayi atarim

Ama kimse kimseyi atmasin.
Evliler kendi evlerinde yasasin, digerleri de misafirligi abartmadan gitsin görsün.

Bakin size bu teklifler yapiliyor, çünkü kabul etmeye meyillisiniz. Hayır bu konu mesele bile olamaz diyemiyorsunuz. Esim bana böyle bir teklifle gelse gulerim sadece, ciddiye alip cevap bile vermem.

Bu zihniyet temelde yerleştirilmiş sen kazıyamazsin bence uzaklaş. Çünkü ne desen seni yanlış anlayacak hep..

Neden kendinizi bu kadar çileli bir geleceğe layık gördüğünüzü merak ediyorum ben

Hicbir yemin hicbir soz engellemez bunu. O kafaya koymus bir kere. Su an kopruyu gecene kadar amiyane tabirle ayiya dayi diyor, evlendiginiz anda verilen sozlerin kiymeti kalmayacak hepsi unutulacak ustune sen benim ailemi istemiyor musun kavgalari baslayacak. Tabi ki istemiyorum evime yerlesmelerini diyeceksiniz ama anlamayacak.

O zan hiç durma arkana bakmadan kaç.sevhi mevgi boş.evlenince bakicak der dayatir bu oglan

Allah iyiliğini verisn

Sosyal deney falan mı yapiosun? Eğer valla maksadin oysa burdan sana ekmek çıkmaz.akli basinda bi insan git bu adamla evlen demez malesef.senin balık baştan kokmuş.kokusuda taa buralara kadar geldi ama sen malesef ısrarla görmemezlikten geliyosun.eee ne diyelim o zaman kazan mübarek olsun

Kışı geçirmek için mi? En az 6 ay yani.sonra gidip gelmeye değmez derler.sonra hamilesin diye kalırlar.

Ev içinde ev olmaz kabul. Olayın bir de diğer tarafından bakalım. Belli ki anne ve kardeşin haberi var bu beraber yaşama fikrinden. Şimdi bu adam karısının sözüyle anasını bacısını yanına aşmaktan vazgeçiyor. Önce tamam diye anlaştığı halde. Adam fırıldak yani,bir sözle vazgeçer,yarın başka bir sözle ondan da vazgeçer. Güven vermiyor özetle

Babası; annesi ve kardeşini ona emanet etti, bu şekilde düşündüğümde ona haksızlık etmiş gibi düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum pisekar? Çok mu bencilce bu dusuncem

Emanet etmek demek "yapışın birbirinize aman ayrılmayın" demek değil. "Elini üstlerinden çekme, sıkıntıları olduğunda koş, yalnız bırakma" demek. Buna da kimsenin itirazı olmaz zaten. Gerekirse yakın evler tutulur. Sık sık gidilir gelinir.

Bu iş burda biter sakın yazmayin arkadaslar. yormayın kendinizi.bu kız gider anne kardsede bakar oğlanı seviyor vazgeçmez.akil gitmiş başka bir yeriyle düşünüyor
Yönlendirilmeye ve deneyimli hanımların fikirlerine ihtiyaç duyduğum için bu foruma bu kadar özelimi yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…