Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum. Bu durumun iki ucu da farklı erkek arkadaşım çok anneci parasını ona verir altın yapar yine ona verir gel dedim mi gelir her yere arabayla götürür. Ayrı alanlarda yaşama olsa bile masrafı erkek arkadaşım çeker bu hep böyleymiş. Bu sebeple bizim geçimimiz çok sarsılıyor.ben de o yuzden diyorum ki, kimseye aileni at diyemezsin. o yuzden de karsidaki insana aileni birak demek mantikli degil. sadece sen bu yukun altina girmek istiyor musun onu dusun. insan o yukun altina niye girer mesela? adam cok zengindir, iki tarafi da idare edecek maddi gucu vardir, kocaman ev alir, ayri alanlarda yasarsin gibi.
ayni evde yasamanin insanin aklina gelmeyecek bir suru durumu oluyor. mesela sen arkadaslarinla gorusmek isteyeceksin, yeri gelecek kadin muhabbeti yapmak isteyeceksin, kayinvaliden surekli etrafta olacak. rahat konusamayacaksin. ayni sekilde kayinvaliden esiyle dostuyla gorusmek isteyecek, sen misafirlere hos geldin bes gittin yaninda olmak zorunda kalacaksin. yanlarina cikmazsan, kayinvaliden takmasa bile, karsidaki taraf kayinvalideni gazlayacak, sonra sana saracak...
erkekler bunu dusunmuyor, cunku onlar aksamdan aksama eve gelecek, bir yandan esi bir yandan da annesi evi cevirecek, adam da pasalar gibi ayagini uzatacak. sonra bir sorun cikti mi senin ustune cokecek, cunku babasi vefat etmis dul annesine bir sey diyemez. ama senin kocan yaninda, o yuzden bir sikintin olamaz.
dedigim gibi kimseye anneni at demez, hele babanin vefat ettigi durumda. ama baska cozumler bulunabilir. ama bizim ulkemizdeki gibi belesci toplumlarda kimse o cozumlere girmez.
Bu zihniyet temelde yerleştirilmiş sen kazıyamazsin bence uzaklaş. Çünkü ne desen seni yanlış anlayacak hep..Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Katılıyorum. Bu durumun iki ucu da farklı erkek arkadaşım çok anneci parasını ona verir altın yapar yine ona verir gel dedim mi gelir her yere arabayla götürür. Ayrı alanlarda yaşama olsa bile masrafı erkek arkadaşım çeker bu hep böyleymiş. Bu sebeple bizim geçimimiz çok sarsılıyor.
O zan hiç durma arkana bakmadan kaç.sevhi mevgi boş.evlenince bakicak der dayatir bu oglanOnların keyfi isterse geleceklerini söyledi. Kişi yanımızda geçirmek için. Ben itiraz edincr dediğin olsun dedi. Bazı hanımlar aranızda ne bağ var diye sormuş onlara da cevap veriyim sevgiden başka bir sebep yada bağ yok bir de uzun yıllar birlikteydik.
Allah iyiliğini verisnEşya mı yahu bunlar, insan. Emanet etti diye dip dibe yaşamak gerekmiyor. Koca insanlar, başlarının çaresine baksınlar. İnsana uzaktan da emek verilir. Ama niyet başka.
Ama o kadar körsünüz ki, o kadar çok inanasınız var ki o adama. Aksi bir düşünceyi zihniniz reddediyor.
Sağlık olsun, biz kaynana ve görümce ile cinnet konularınızı da okuruz. Alıştık.
Bu iş burda biter sakın yazmayin arkadaslar. yormayın kendinizi.bu kız gider anne kardsede bakar oğlanı seviyor vazgeçmez.akil gitmiş başka bir yeriyle düşünüyorAşık olsumyve hayatımın her anında yanımdaydı kaybetmekten ve birdaha bu güzel hisleri karşılıklı hissedememekten korkuyorum
1++ AynenBen seni anlıyorum ama senden tecrübeli biri olarak diyorum ki ; Bu kafadaki adamlar için bir süre sonra bu duyguların bir anlamı yok !
Emanet etmek aynı çatı altında yaşamak değildir. Adamın niyeti o.Babası; annesi ve kardeşini ona emanet etti, bu şekilde düşündüğümde ona haksızlık etmiş gibi düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum pisekar? Çok mu bencilce bu dusuncem
Sosyal deney falan mı yapiosun? Eğer valla maksadin oysa burdan sana ekmek çıkmaz.akli basinda bi insan git bu adamla evlen demez malesef.senin balık baştan kokmuş.kokusuda taa buralara kadar geldi ama sen malesef ısrarla görmemezlikten geliyosun.eee ne diyelim o zaman kazan mübarek olsunKatılıyorum. Bu durumun iki ucu da farklı erkek arkadaşım çok anneci parasını ona verir altın yapar yine ona verir gel dedim mi gelir her yere arabayla götürür. Ayrı alanlarda yaşama olsa bile masrafı erkek arkadaşım çeker bu hep böyleymiş. Bu sebeple bizim geçimimiz çok sarsılıyor.
İnsanlari cehenneme sürüklemeyin rica ederim sonra ciddiye falan alir mazallah.Eşinin maddi durumu kötüyse fedakarlık yap biraz yanların da otur sonra ayrı eve taşın seviyorsan bu neden den dolayı ayrılma
Ama cidden hepiniz abartıyorsunyz çevremde var ve kaynanasıyla anne kız gibi yaşayan var bence karşılıklı saygı önemliİnsanlari cehenneme sürüklemeyin rica ederim sonra ciddiye falan alir mazallah.
Kışı geçirmek için mi? En az 6 ay yani.sonra gidip gelmeye değmez derler.sonra hamilesin diye kalırlar.Onların keyfi isterse geleceklerini söyledi. Kişi yanımızda geçirmek için. Ben itiraz edincr dediğin olsun dedi. Bazı hanımlar aranızda ne bağ var diye sormuş onlara da cevap veriyim sevgiden başka bir sebep yada bağ yok bir de uzun yıllar birlikteydik.
Kışı geçirmek için mi? En az 6 ay yani.sonra gidip gelmeye değmez derler.sonra hamilesin diye kalırlar.
Ne eşi ya ???Eşinin maddi durumu kötüyse fedakarlık yap biraz yanların da otur sonra ayrı eve taşın seviyorsan bu neden den dolayı ayrılma
Babası; annesi ve kardeşini ona emanet etti, bu şekilde düşündüğümde ona haksızlık etmiş gibi düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum pisekar? Çok mu bencilce bu dusuncem
Yönlendirilmeye ve deneyimli hanımların fikirlerine ihtiyaç duyduğum için bu foruma bu kadar özelimi yazdım.Bu iş burda biter sakın yazmayin arkadaslar. yormayın kendinizi.bu kız gider anne kardsede bakar oğlanı seviyor vazgeçmez.akil gitmiş başka bir yeriyle düşünüyor