sevgilim ile boy ve kilo sorunum

bence beraber bir spor salonuna yazılmayı teklif et hem beraber yaptığınız bir aktiviteniz olur hem sağlık açısından da önemli.

Bende tam aynı boy ve kilodayım,Çok doğru üst beden 36 alt beden 38 giyiniyorum simit bölgesi ve üst bacak bölgesinde fazlalıklar var yani zayıf görünmüyorum,ama çevremdeki 40 - 44 bedenlerin zayıf olduğumu söylemeleri benim zayıf olduğumu göstermez,tam tersi ben zayıf değilim onların fazla kiloları var.

kilo durumu nasıl oluyor ben anlamadım.

160'a 55 kilo zayıf oluyor, 153'e 58 normal oluyor. 170 55 şişman oluyor. ay kafam karıştı...

şimdi ben 160'ım 50 kiloyum, neden kendim zayıfmışım gibi gelmiyor. yüzümde minyon üstelik. orantısızda değil vücudum.

çok güldüm

Boy kilo orantimiz farkli olsa da ben de 38 bedenim. Bana da cok zayifsin diyorlar totomla guluyorum. Cubku dediginiz gibi bunu soyleyen insanlar 44 beden falan.
Iki kilom var vermeye çalışıyorum, bunu duyunca da kiziyorlar.
sonucta bu isin bir matematigi var. Disardan nasil gorundugu onemli degil bence, boyla kiloarasindaki fark kapaniyorsa kisi saglik acisindan kiloludur, belli sinirlari korumak gerekir.

Hay sen cok yasa, okudugum en guzel yorumdu bu.
burda rakamlar alt ust oldu su an. Boyla kilo arasindaki 10 rakamlik fark idealdir, tabi fazla olan boy olmali kilo degil

Çok doğru. O kilolu insanlar kendilerini normal buldukları için diğer insanları zayıf bulurlar. Her şeyi geçtim sağlık açısından da önemli bu.fit görünmek en güzelidir hem sağlıklı ,hem her kıyafet güzel durur.

katılıyorum size... ben zayıfladıktan sonra iki farklı yorum alıyorum; zayıf arkadaş ve akrabalarım "ay ne kadar güzel yakışmış, iyi ki zayıflamışsın" diyorlar, kilolu arkadaş ve akrabalarım "az kilo al, yüzün çökmüş"...

o kadar da zayıf değilim ki ben.

sıkılaşmak için spor yapmayı çok istiyorum. sağlık durumum elvermiyor

Yüzün çökmüşe de inanma canım çünkü benim zayıfken bile tombik yanaklarım var ona rağmen 50 kiloda bana da öyle diyen biri olmuştu gülmüştüm. 160 a 50 çok ideal duruyor,spor neden yapamıyorsun bilmiyorum ama en azından yürüyüş yap o da iyi geliyor .

alerjik astım ve kalp sorunum var... yürüyüş de olmuyor hava kirliliği malum. spor salonuna da gidemiyorum alerjim olduğu için.

alerjik astım ve kalp sorunum var... yürüyüş de olmuyor hava kirliliği malum. spor salonuna da gidemiyorum alerjim olduğu için.
Anladım zaten kilo verdiğine göre ince görünürsün protein ağırlıklı beslenince de kas artıyor sıkılaşıyorsun canım,baya spor yapmış gibi sıkılaşanlar gördüm

Bu kilo probleminden dolayı çok fazla baskı yapmıyorsanız sorun çıkmazda. Nişanda, düğünde, evlendinizde 'babam öyle dedi, annem böyle dedi çevremdekiler şöyle dedi' deyip yine baskı yaparsanız çok sorun çıkar. Siz seviyormusun seviyorsanız bitti. Teklif edin spor için ama baskı yapmayın.

azıcık sıksın dişini de versin kiloyu .
ama veremiyor mu. ?
kilo hiç önemli değildir bana göre. o insanın yüreğini sevmişseniz gerisi vız gelir
kim ne isterse söylesin.

Kusura bakmayın ama siz de sevgilinizin yanında oldukça kısasınız! Kilo değişebilen bir şey ama boy öyle değil. Sevgiliniz kilo verse de siz hep kısa kalacaksınız. Ailecek işe bir de bu tarafından bakın. Resimde de sevgilinizden yana tuhaf bi görüntü yok. Sadece boyları uyumsuz iki insan var. Belki siz de kendinizi onun yanına yakışıp yakışmadığınız konusunda gözden geçirmeye başlamalısınız.

kusura bakmayın ama siz baya bir kısasınız kilonuz da boyunuza göre fazla.
o boyla 45 kilo filan olmanız lazım.
bu arada gerçek sevgi yüreğe bakar. kilolar vs önemsizdir.
siz sevginizi bir yoklayın bence bir eksiklik var gibi.

Ben zaten konu sahibine zayifsin demedim. Bunu da nerden cikardiniz? Kendisinin fazlalik kiloları var tabiki ama burda yapilan 'sen de sismansin' laflarina ithafen yapilmis bir yorumdu benimkisi. Ben konu sahibini sisman bulmadim, sisman tabirini hakettigini dusunmuyorum bu da benim gorusumdur.

Yorumumu nasil okudunuz inanin bilmiyorum ama tekrar okuyun bence. Kendime zayif mi demisim acaba? Zayif bulanlar oluyor dedim yorumumu carpitmayin. Merakinizi gidermek adina yazayim 40 beden hayatimda giymedim, 36 beden giyiyorum. Kemikli ve genis omuzlu bir vucut yapısına sahibim ve duzenli yuzuyorum. Zaten yazdim insanin vucut yapisina gore kilosu da degisir diye. Iki insan ayni kiloda aynı boyda olsa da biri digerinden kilolu ya da zayif gozukebilir. Sanki burda herkes 45 kiloymus gibi yorumlar yapiliyor cok komik. Sahsen 45 kilo olmayi zaten istemem cocuk kilosu geliyor bana. Ha olan olsun o da beni ilgilendirmez. Fakat siz bilip bilmeden yorum yapmayin.

agiziniza saglik. Bazi yorumlarlara hayret ettim dogrusu. O tartidaki zaten bir rakamdan ibarettir önemli olan vucut yapisi. yag ve kas orani. Konu sahibindede öyle ciddi fazla kilo yok.

Benim boyum 160 kilom 50. Eski sevgilim zayıfsın boyun kısa der dururdu, ben de madem öyle uzun ve kilolu bulursun derdim. Burda iş tam tersi ne dese haklı. İncitmeden söylemek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…