Baştan sona okudum.
Kayinvalide adayinizin iyi niyetli bir insan olduğunu düşünmüyorum. Sizi sevdiğini hiç düşünmüyorum.
Ancak burda daha büyük bir probleminiz var bence. Nişanlınız. İyi şekilde bahsetmissiniz ama özür dileyerek söylüyorum amiyane tabir ile annesinin çenesini hiç kapatamamis ki? Siz ezildikçe ezilmişsiniz. Bunları görmüş dediği tek şey sabırlısın iyi dayanıyorsun olmuş. Size böyle bir cümle kurmasına bile gerek yoktu. Yapacağı tek şey sizi ezdirmemekti.
Yemeğe davette her şeyi sizin yaptığınızı görüyor ama ses çıkarmıyor, üstüne üstelik sizin nasıl bir çalışma temponuz olduğunu bildiği halde. Annesi nişanınızı duyurmamis , eee kendisi duyursaydi onun yerinde olsam sağır sultana bile duyururdum. Sizin mesleğiniz, hafif mor göz altınıza bile laf gelmiş böyle bir şey olabilir mi? Bunların farkında olan nişanlı annesine tepkisini veremiyor ama. Üzgünüm kayinvalideden daha büyük bir probleminiz var.
En son olay tam fiyasko zaten. Bu kadar psikolojik şiddete rağmen nisanlininiz mi yorulmuş ara vermek istiyormuş.
Lütfen sessiz sakin objektif bir kafa ile düşünün. Belli ki çok güçlü bir kadınsınız , burdan bile hissettim bunu. Mutluluğu hak ediyorsunuz rica ediyorum iyi düşünün