insanlar laf etmeseydi sen dert edicek miydin bunları? cevabın hayır ise bi öneride bulunmak istemiyorum sana. sizinle aynı durumda olan bi çift tanıyorum. fakat kız senden 10 kilo daha zayıf ve oğlan da senin sevgilinden 50 kilo daha fazla. insanlar arkalarından çok laf etti. onların yüzüne karşı da acımasız eleştirilerde bulundular mı bilmiyorum. fakat kız hiçbir zaman onun kilosuna laf etmedi. çocuğun sigara alışkanlığı vardı, kız istemediği için bıraktı zaten içmeyi. şişman olduğu için gitmedi hiç askere evlendiler yine de. güzel bi aşkları var. boyu 180 olan bir erkek için 110 kilo obezlik gibi gelmiyo bana. senin de boyun çok kısa mesela ve senin de kilo fazlalığın var. belki çocuğun olduktan sonra 20 kilo daha alıcaksın ve o kiloları veremiyceksin. fit bir insan da sağlık sorunlarıyla yüzleşebilir. fit bir insana da bir araba çarpabilir.İyi akşamlar arkadaşlar,
4 buçuk yıldır konuştuğum bi sevgilim var.ayni zaman da çok yakın aile dostumuzun oğlu.1 buçuk sene önce beni istemeye geldiler babam askerliği yok diye vermedi haklı olarak.annem biliyor konuştuğumuzu. babam da biliyo galiba ama belli etmiyor.bizim aramızda boy farkı var biraz.onun kilosu da var .askere gitmeden önce iyiydi biraz ama askerden bi geldi 110 kilo.ben onu her haliyle seviyorum ama kimse yakıştırmiyor bizi benim boyu 1 53 kilo ise 58 onun boyu 1 80 kilosu 110.gecen babam görmüş anneme bisürü şey söylemiş çok kilo almış hormon bozukluğu mu var diye konuşup durmuş. banada söylendi biraz.yengem filan da bi sana bak bi ona bak deyip duruyo sınırlarını bozuyor iyice.haliyle bende ona baskı yapıyorum zayıfla diye.spora basladi 2 hafta gitti.sonra canım istemiyo demeye başladı.her gün gidecek diye bekliyorum bi gün dışarda bi gün başka yerde napıyım bilemedim.cok moralim bozuk bu duruma.zayiflamasini bende istiyorum ilerde bisürü hastalık yapacak belkide.
ben nasıl ikna edecem onu.ne istersen yaparım diyo ama ortada bişey yok
Dosya ekleden ekleyebilirsin.Benim de kilo var kabul ediyorum ama o kadar abartı durmuyor.kendimi mükemmel de görmüyorum.etraftan sürekli eleştiri gelince üzülüyorum haliyle ama onu çok seviyorum.fotografimizi ekleyecem ama nerden yapılıyor bulamadım.