sevgilim ile boy ve kilo sorunum

Konu sahibinin art niyetli olmadigini dusunmekle birlikte, yapilan bazi yorumları anlamak cok guc. Evet konu sahibinde uslup sorunu var, evet gozundeki kendi copu gormemis olabilir de cok ustune gidilmis bence. Sismansin, aşırı gobeklisin vesaire. 1.53 boya 58 kilo evet bir tik fazla ama abartildigi kadar bir sismanlik asla soz konusu degil lutfen ya. 3 4 kilo fazlaniz var o kadar. Birisi 170 boyum 55 kilom fazlam var mi diye dikkat ederim yazmis. Ne fazlasi pardon zayiflik olmasin o? 1.61 boyum 55 kiloyum beni genellikle zayif bulurlar. Elbette ki insandan insana degisiyor.

Sevgilinize teklif yapin beraber kosulara cikin. Ya da beraber bir fitness salonuna gitmeyi teklif edin. Yalniz hissetmez kendisini ve beraber pekala guzel guzel gider bir iki fazlalık kilolar.

Konu sahibinin art niyetli olmadigini dusunmekle birlikte, yapilan bazi yorumları anlamak cok guc. Evet konu sahibinde uslup sorunu var, evet gozundeki kendi copu gormemis olabilir de cok ustune gidilmis bence. Sismansin, aşırı gobeklisin vesaire. 1.53 boya 58 kilo evet bir tik fazla ama abartildigi kadar bir sismanlik asla soz konusu degil lutfen ya. 3 4 kilo fazlaniz var o kadar. Birisi 170 boyum 55 kilom fazlam var mi diye dikkat ederim yazmis. Ne fazlasi pardon zayiflik olmasin o? 1.61 boyum 55 kiloyum beni genellikle zayif bulurlar. Elbette ki insandan insana degisiyor.

Sevgilinize teklif yapin beraber kosulara cikin. Ya da beraber bir fitness salonuna gitmeyi teklif edin. Yalniz hissetmez kendisini ve beraber pekala guzel guzel gider bir iki fazlalık kilolar.

zayıf bulurlar derken kaç beden giyiyorsunuz merak ettim açıkçası. zayıf dediğimiz 34-36 bedendir. 38 falan hafif balık etliye girer. benim boyum 1.64-65 arası kilom 49-50 arası ben 36 beden giyiyorum. zayıfım ama gayet normal bir zayıflık. bana göre de sizin kilolu olmanız lazım. yani zayıfsanız demek ki kilo kişiden kişiye değişiyor buradan hemen millete laf etmeyin.

konuya gelecek olursak bazı yorumlar sert olmuş ama haklılık payları oldukça yüksek. kişi kendini dev aynasında görüyorsa biri ona gerçek aynayı tutmalı. kendi boyu kilosunu yazmış sanki manken ölçülerinde de neymiş efendim sevgilisi yanına yakışmıyormuş. açıkçası komik duruyor. kişilerin ailesi çocuklarını havaya sokuyorlar yok sen daha iyilerine layıksın falan kişi de cidden öyle sanmaya başlıyor.

ne demişler kuzguna yavrusu anka kuşu görünürmüş o misal. erkeğin ailesinin de kızın boyuna laf edeceği bir gerçek. insanlar şu görüntü takıntılarına bıraksalar süper olacak.

Arkadaş biri gelip 150 boyum var, hayata küstüm diye konu açınca binbir teselli verenler gelmiş neler yazmış. Güzel u dönüşleri bunlar. :KK14::KK12: Zayıf erkeklerden hoşlanmayan bendenize sevgiliniz iyi göründü. Siz de kilolu değilsiniz o kadar. Beraber spora gidebilirsiniz yine de.

Boy ve kilosu çokta anormal değil ki anlamadım ben? Evet kilolu ama yağ tulumbasi olmadığından çok net eminim. Ayrıca sende zayıf değilsin ki hatta tam tersi kilolusun. Ben 167 boyunda 59 kiloyum diyet yapıyorum şimdi kilolu olduğumu düşündüğüm Icin, senin boyun kilondanda az bide baya. Kısacası baban bahane arıyor gibi geldi bana. bi de hoş değil sanki sevgiline öyle kilo ver filan yaklasimin. Ne bileyim.

Hayal ettim de, iki kilolu insan, aralarinda neredeyse 30 cm fark var, yanyana yuruyorlar. Cidden yakismiyor boy-kilo olarak, acikca soylemek gerekirse.
Ikiniz de kendinize ceki duzen verin, zayiflayin. Ama aranizdaki ucurum gibi boy farki yine goze batar. Birlikte oldugunuz surece yorum ve bakislar alirsiniz bu konuda. Orasi da oyle. Orasini da seviyorsaniz pek onemsemezsiniz herhalde.

Ayrica cevrenizin adami kucumsemesi cok garbime gitti. "Bir sana bak, bir ona" gibi laflar. Senin fiziginin cok mu guzelmis? Insan biraz kendini de gormeli baskasini kucumsemeden once.

merak ediyorum gerçekten
şu forumdaki kadınların % kaçı alışık olduğu kilonun üzerine kilo aldığı zaman "aman ne yapayım, alırsam alayım" diyor?
büyük çoğunluk hemen yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamıyor mu? diyet listeleri arayıp kilo verme derdine düşmüyor mu?
neden aynı şeyi sevgilimiz - nişanlımız - eşimiz için istediğimizde onu sevmiyor olalım ki?
kendimizi sevmiyor muyuz?
Buna ben de katiliyorum. "Seven insan onu gormez, bunu dusunmez, sunu soylemez, demek ki sevmiyorsun" vs. Bu ezbere laflar cok baydi beni de. Seven insanin gozune perde mi iniyor kardesim? Sevdigi adam artik b.ka da batsa koynuna mi almak istemesi gerekiyor? Kilo, bakimsizlik gibi degistirilebilen seylere yorum yapilir elbette. Bircok insan cok sig bakiyor bu konuya. "Ooo kilolu buluyorsan, kilo versin istiyorsan, demek sevmiyorsun" 2+2=4. He oldu.

Nekadar kirici olsa gerek sevdiginin sana zayifla cok kilo aldin demesi.. Sevgilin sana aynisini yapsaydi burdaki konu basligi sevgilime cok kirildim olcakti. Alinma senin boyun benden kisa ama benden kilolusun neden bazi insanlar kendini mukemmel ilan ederler yada bi aynaya bakmazlar.
K.bakmayin ama sinirlendim yani kimse kimsenin dinine, boyuna, kilosuna,ailesine karisamaz sevdigide olsa...

Sevgilinize baskı yapmaya hakkınız yok.
Beğenmiyorsanız ayrılın adamı da üzmeyin.

161 e 55 kg zayif mi sizce gercekten ?
Belki fazla kilolu degil ama zayif asla degil.
siz muhtemelen 38-40 beden giyiniyorsunuz. Kendinizi zayif buluyorsaniz 36 bedenler aclik sinirinda yasiyor olmali.
konu sahibinin boy kilo orantisina gore cok ciddi fazlaligi var, sizin tabirinizle birkac kilo ya da bir tik kilolu degil.

Nekadar kirici olsa gerek sevdiginin sana zayifla cok kilo aldin demesi.. Sevgilin sana aynisini yapsaydi burdaki konu basligi sevgilime cok kirildim olcakti. Alinma senin boyun benden kisa ama benden kilolusun neden bazi insanlar kendini mukemmel ilan ederler yada bi aynaya bakmazlar.
K.bakmayin ama sinirlendim yani kimse kimsenin dinine, boyuna, kilosuna,ailesine karisamaz sevdigide olsa...

dinle ne alakası var konunun?
boy, kilo diye sayarken dine nasıl geliyor konu?

Üyelerle aynı fotoya mı bakıyoruz anlamadım. Benim gördüğüm fotoda siz gayet normalsiniz. Erkek arkadaşınız da birazcık kilolu ama hormon bozukluğu mu var denecek kadar değil.

Buradaki birçok üyenin aksine sizde fazlalık göremedim. Yorumları okuyunca fotoyu yanlış mı gördüm acaba diye bir kez daha baktım :)

Kısaca, kafaya takılacak bir kilo boy sorunu yok. Birazcık zayıflasa kafi sevgiliniz.

adam kilolu ayrıl desek ayrılacakmısın aşk kiloya boya bakmazevlendikten sonra kilo alsa boşanacakmıydın

Buna ben de katiliyorum. "Seven insan onu gormez, bunu dusunmez, sunu soylemez, demek ki sevmiyorsun" vs. Bu ezbere laflar cok baydi beni de. Seven insanin gozune perde mi iniyor kardesim? Sevdigi adam artik b.ka da batsa koynuna mi almak istemesi gerekiyor? Kilo, bakimsizlik gibi degistirilebilen seylere yorum yapilir elbette. Bircok insan cok sig bakiyor bu konuya. "Ooo kilolu buluyorsan, kilo versin istiyorsan, demek sevmiyorsun" 2+2=4. He oldu.

ayrıca
diyelim ki eşim benim kilolarımdan hoşnut değil
bunu bana söylemesi ve bilmemi sağlaması mı daha iyi yoksa saklayıp, bu duygularla yaşamaya devam etmesi mi?
konu illa kilo değil ki, saç da olur yaptırdığı diş de olur
sevmek ile çekici bulmak arasında fark var
eğer ben eşimi kilolarıyla veya yaptırdığı dişlerle veya yeni model saçıyla veya kokusuyla eskisine göre daha az çekici buluyorsam, bunu dile getirebilmeliyim
bunları dile getirmek sevmemek değil ki aksine "seni seviyorum ve yine çekici bulmak istiyorum" demek, tabi ki yol var, yordam var ama, bence bu itmek değil aksine kazanmaya çalışmak.

fotoda kız normal görünüyor, yani ne zayıf ne kilolu.
1,53 boya 58 kg.yım deyince daha bariz bir fark bekledim.

oğlanın ise gıdısı var, biraz da göbek.
üzerindekiler bol olduğu için biraz kilolu durmuş.

velhasıl , çevredekilerin lafı yüzünden çocuğa "kilo ver" demek çok yanlış.
sağlığı için kilo vermesini teşvik edebilir.

ama istemeyen kişiye de zorla kilo asla verdirilemez.
kişi kendi istemeli ve hazır olmalı.

değil yenge, baba allame-i cihan gelse verdiremez.
üstelik kendisi bu yüzden eleştirildiğini bilirse evlendikten sonra da ilişkiler bozulabilir.

1.si sen de zayif degilsin 153 cm boy ile 58 kg large bedensin muhtemelen

180 boy da 100 kiloyu rahat kaldirir 5 10 kilo verse iyi durur zaten sorun bence boy kilo defil aileniz sizi vermek istemiyor

valla bunu sizinde sorun etmeniz sıkıntılı bir durum. sizinde boy kilo oranınız standart üstü üzgünüm. kısa boylu insanlarda kilo daha belirgin oluyo ve de . ben çocukta bir sıkıntı görmedim. göbekli falandır belki ama benim eşimde 180 boyunda 100 kilo ama onun göbeğini yerim ben :KK70: anlatabildimmi :)

Boyumuz kilomuz aynı ve ben kendimi kesinlikle zayf bulmuyorum fazlam var,50 olmaya çalışıyorum o zaman daha fit görünüyorum,zayıf değil. 153 boya 58 kilo fazladır, boy kilo indeksine göre

"Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.
İdeal Kilonuz: 46 kg

X