sevgilim ile boy ve kilo sorunum

canım sen spora başla bence o da seni kıskanır yani erkekler var mı nasıl bir ortam vs vs kıskandır sırf senin için gelir yani resimde kilo açısından bir göze batan durum yok ama boy bakımından bence sen hep topuklu giy nasıl rahat ediyorsun öyle .benim sevgilim de 1.80 benim 1.62 adamın yanında topuklularla gezmekten ayaklarım şişiyor yani :) ben bile kendimi yakıştırmıyorum onun yanına boydan çektirmiyorum resimleri falan

benm ki sporcu 1.80 boy çok zayıf 77 kilo yani ben de 1.62 boy 58 kiloyum bana 10 kilo fazlan var 48 olman lazım ben bir gr yağ sevmem kızlarda diyor ona ne demeli en azından adam senin kilonu takmaz kendide kilolu oldugundan eleştirmez yani benm ki bazen kırıcı bile oluyor bu konuda bende aç aç geziyorum kilo vermek için halbuki gayet normal bir kilodayım :21:

şok oldum,kırıldım gülmekten,acaba 58 kılı bır bayana kılolu diyen arkadaşlar,hepiniz ooooo sıfır bedensınızde haberimizmi yok,yanı pes diyeceğim,62 kıloyum,36-38 giyerım,34 bende gıyemıyorum,kıloluyum anı :)
ve dedikleri gibide 1,80 110 yağlı ise kıloludur,ama kas ise değildir,bence sizinkiler onu istemıyor,
ama bır arkadaşım takmadı evlendı,çocuk 135 oldu,işe gidemez oldu,boşandılar,

canım ben konu sahibinden 10 cm uzunum ve aynı kilodayız 58 yani ve 1.62 boydaım erkek arkadaşım 10 kilo fazlam oldugunu söylüyor bilmem anlatabildim mi erkeklerde artık zayıf istiyor

Ben seversen kilosu boyu önemli değil olayına inanmıyorum açıkçası. Bir hastalığı vardır evet önemli olmaz o zaman dış görünüşü fakat bende keyfi için yanımda 150 kg biri gezsin istemem. Kendine bakmayan kendi zevkini, yemeyi ilk plana koyan, bu durumda bile spor yapmayan adam bana kendi zevklerini ön planda tutan, hırsı olmayan biri gibi geliyor. Ha bi bakmıştır ki kilo olmuş 110 evet beraber bile spora gider zayıflarız ama bu durumda bile tembellik olmaz. Bence oturun düzgünce konuşun öncelikle kendisi için zayıflaması gerektiğini, sağlığı için istediğinizi sonrada sizin onu daha zayıf beğendiğinizi söyleyin..

Senin gözüne batmasa başkalarının sözünü kulak arkası ederdin size ne ben seviyorum derdin ama başkalarının sözlerini kılıf yapıyorsun kendine. Sende kilolusun ona bakarsan yani çok fit değilsin ayrıca çocuğun boyuna göre kilosu çok çok abartı değil obez değil yani sonuçta birlikte diyet yapın ama yok soğuduysan da bırak o zaman ben 1.50 boyunda bile değilim eşim 1.79 boyunda ve evliyiz. Eşim hiçbir zaman fiziki özelliklerimi ne çıkarken ne evliyken söz konusu bile etmedi yani sevgi böyle birşey bende şu an eşim kilo aldı hiç sorun etmedim.

Benim boyum da kısa 155cm, yanıma 180 lik birini yakıştıramıyorum, çok küçük kalırmışım gibi geliyor bana.
En fazla 175 olsun isterim.
Ama sizin foto çok sevimli geldi bana.

X