Konu sahibinin art niyetli olmadigini dusunmekle birlikte, yapilan bazi yorumları anlamak cok guc. Evet konu sahibinde uslup sorunu var, evet gozundeki kendi copu gormemis olabilir de cok ustune gidilmis bence. Sismansin, aşırı gobeklisin vesaire. 1.53 boya 58 kilo evet bir tik fazla ama abartildigi kadar bir sismanlik asla soz konusu degil lutfen ya. 3 4 kilo fazlaniz var o kadar. Birisi 170 boyum 55 kilom fazlam var mi diye dikkat ederim yazmis. Ne fazlasi pardon zayiflik olmasin o? 1.61 boyum 55 kiloyum beni genellikle zayif bulurlar. Elbette ki insandan insana degisiyor.
Sevgilinize teklif yapin beraber kosulara cikin. Ya da beraber bir fitness salonuna gitmeyi teklif edin. Yalniz hissetmez kendisini ve beraber pekala guzel guzel gider bir iki fazlalık kilolar.
Buna ben de katiliyorum. "Seven insan onu gormez, bunu dusunmez, sunu soylemez, demek ki sevmiyorsun" vs. Bu ezbere laflar cok baydi beni de. Seven insanin gozune perde mi iniyor kardesim? Sevdigi adam artik b.ka da batsa koynuna mi almak istemesi gerekiyor? Kilo, bakimsizlik gibi degistirilebilen seylere yorum yapilir elbette. Bircok insan cok sig bakiyor bu konuya. "Ooo kilolu buluyorsan, kilo versin istiyorsan, demek sevmiyorsun" 2+2=4. He oldu.merak ediyorum gerçekten
şu forumdaki kadınların % kaçı alışık olduğu kilonun üzerine kilo aldığı zaman "aman ne yapayım, alırsam alayım" diyor?
büyük çoğunluk hemen yediğine içtiğine dikkat etmeye başlamıyor mu? diyet listeleri arayıp kilo verme derdine düşmüyor mu?
neden aynı şeyi sevgilimiz - nişanlımız - eşimiz için istediğimizde onu sevmiyor olalım ki?
kendimizi sevmiyor muyuz?
161 e 55 kg zayif mi sizce gercekten ?Konu sahibinin art niyetli olmadigini dusunmekle birlikte, yapilan bazi yorumları anlamak cok guc. Evet konu sahibinde uslup sorunu var, evet gozundeki kendi copu gormemis olabilir de cok ustune gidilmis bence. Sismansin, aşırı gobeklisin vesaire. 1.53 boya 58 kilo evet bir tik fazla ama abartildigi kadar bir sismanlik asla soz konusu degil lutfen ya. 3 4 kilo fazlaniz var o kadar. Birisi 170 boyum 55 kilom fazlam var mi diye dikkat ederim yazmis. Ne fazlasi pardon zayiflik olmasin o? 1.61 boyum 55 kiloyum beni genellikle zayif bulurlar. Elbette ki insandan insana degisiyor.
Sevgilinize teklif yapin beraber kosulara cikin. Ya da beraber bir fitness salonuna gitmeyi teklif edin. Yalniz hissetmez kendisini ve beraber pekala guzel guzel gider bir iki fazlalık kilolar.
Nekadar kirici olsa gerek sevdiginin sana zayifla cok kilo aldin demesi.. Sevgilin sana aynisini yapsaydi burdaki konu basligi sevgilime cok kirildim olcakti. Alinma senin boyun benden kisa ama benden kilolusun neden bazi insanlar kendini mukemmel ilan ederler yada bi aynaya bakmazlar.
K.bakmayin ama sinirlendim yani kimse kimsenin dinine, boyuna, kilosuna,ailesine karisamaz sevdigide olsa...
dinle ne alakası var konunun?
boy, kilo diye sayarken dine nasıl geliyor konu?
Buna ben de katiliyorum. "Seven insan onu gormez, bunu dusunmez, sunu soylemez, demek ki sevmiyorsun" vs. Bu ezbere laflar cok baydi beni de. Seven insanin gozune perde mi iniyor kardesim? Sevdigi adam artik b.ka da batsa koynuna mi almak istemesi gerekiyor? Kilo, bakimsizlik gibi degistirilebilen seylere yorum yapilir elbette. Bircok insan cok sig bakiyor bu konuya. "Ooo kilolu buluyorsan, kilo versin istiyorsan, demek sevmiyorsun" 2+2=4. He oldu.
Boyumuz kilomuz aynı ve ben kendimi kesinlikle zayf bulmuyorum fazlam var,50 olmaya çalışıyorum o zaman daha fit görünüyorum,zayıf değil. 153 boya 58 kilo fazladır, boy kilo indeksine göreKonu sahibinin art niyetli olmadigini dusunmekle birlikte, yapilan bazi yorumları anlamak cok guc. Evet konu sahibinde uslup sorunu var, evet gozundeki kendi copu gormemis olabilir de cok ustune gidilmis bence. Sismansin, aşırı gobeklisin vesaire. 1.53 boya 58 kilo evet bir tik fazla ama abartildigi kadar bir sismanlik asla soz konusu degil lutfen ya. 3 4 kilo fazlaniz var o kadar. Birisi 170 boyum 55 kilom fazlam var mi diye dikkat ederim yazmis. Ne fazlasi pardon zayiflik olmasin o? 1.61 boyum 55 kiloyum beni genellikle zayif bulurlar. Elbette ki insandan insana degisiyor.