Sizin boyunuza 58 kilo nasıl duruyorsa onun boyuna da 110 kilo ancak öyle durur.
Babanız için gerçek sebebin bu olmadığını düşünüyorum. Bahane edecek bunu bulmuş. Kendisiyle açık açık konuşmanız gerek.
Iyi de 180 boya 110 kilolu olabilir de o kadar anormal değil yani
Sen de zayıf değilsin ki
Aranızda da öyle anormal bir boy farkı yok
Baban senden ayrılmamak için bahane arıyor gibi geldi
Iste onlar hep 'zügürt tesellileri'Arkadaş biri gelip 150 boyum var, hayata küstüm diye konu açınca binbir teselli verenler gelmiş neler yazmış. Güzel u dönüşleri bunlar.Zayıf erkeklerden hoşlanmayan bendenize sevgiliniz iyi göründü. Siz de kilolu değilsiniz o kadar. Beraber spora gidebilirsiniz yine de.
Kesinlikle. Boyun posun ne önemi var ki ? yeter ki gönüller bir olsun.Birini gerçekten sevdiğin zaman; yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır.
-Küçük İskender
Bir milyonuncu "üslup banı"mı yiyeceğim ama bunu birinin söylemesi gerek.İyi akşamlar arkadaşlar,
4 buçuk yıldır konuştuğum bi sevgilim var.ayni zaman da çok yakın aile dostumuzun oğlu.1 buçuk sene önce beni istemeye geldiler babam askerliği yok diye vermedi haklı olarak.annem biliyor konuştuğumuzu. babam da biliyo galiba ama belli etmiyor.bizim aramızda boy farkı var biraz.onun kilosu da var .askere gitmeden önce iyiydi biraz ama askerden bi geldi 110 kilo.ben onu her haliyle seviyorum ama kimse yakıştırmiyor bizi benim boyu 1 53 kilo ise 58 onun boyu 1 80 kilosu 110.gecen babam görmüş anneme bisürü şey söylemiş çok kilo almış hormon bozukluğu mu var diye konuşup durmuş. banada söylendi biraz.yengem filan da bi sana bak bi ona bak deyip duruyo sınırlarını bozuyor iyice.haliyle bende ona baskı yapıyorum zayıfla diye.spora basladi 2 hafta gitti.sonra canım istemiyo demeye başladı.her gün gidecek diye bekliyorum bi gün dışarda bi gün başka yerde napıyım bilemedim.cok moralim bozuk bu duruma.zayiflamasini bende istiyorum ilerde bisürü hastalık yapacak belkide.
ben nasıl ikna edecem onu.ne istersen yaparım diyo ama ortada bişey yok
Arkadaşım burda iyi hoş konuşmuşsun ama o lafları söyletiyosan onun hakkında sen de beğenmiyprsun demek ki. Ciddiyim asıl senin durumun kötü.haklisiniz benim boyum kisa kilomda var biraz .zayifim demedim ki zaten.kendimi yukseklerde gordugum de yok.bu kadar kotu yakistirmalar beklemiyodum acikcasi (istisnalar haric) ben onu her haliyle seviyorum.onun yanimda buyuk durusunu tombik olusunu seviyorum.o bana hic bi zaman kisasin demedi.ama ben ona askim cok kisayim evlenince hep topuklu giyerim diyorum.sen nasil istersen nasil rahat edersen benim icin farketmez diyor. beni gercekten yanlis anladiniz kibirli yada bencil birisi degilim.etraftan oyke yorumlar alinca cok kotu gorundugunuzu dusundum sadece.ama burda cogu arkadas abarti bulmamis.cok sevindim buna gercekten.ve artiknhic bi sekilde kilolusun yada zayifla demicem.ama sagligi icin zayiflamasi gerekir.benim de ayni sekikde zayiflamam lazim.cunku ilerde hastalanlasini istemem.zaten hic bi zaman kotu bi dille demedim.tatli dille ve sakayla karisik söyledim. (bazi arkadaslar askerde nasil kilo almis dedi.askere gittiginde 95 kiloydu geldiginde 110:) askeeligini ankarada yapti ve yemek secen birisi oldugu icin surekli disardan yemek soykedi.isi de rahat oldugu icin biraz kilo aldi)
Sen bu kişinin boyundan posundan kilosundan öte karakterine ve sana olan yaklaşımına, birbirinize duyduğunuz aşka ve anlaşmanıza odaklan bence. Yanlış şeylerle canını sıkıyorsun. Şimdi boyuna posuna uygun, kaslı, adonisli, baklavalı filinta gibi bir delikanlı bulsan 2 sene sonra akrep nalana dönmeyeceği ne malum ? O zaman yakıştırmamaya başladıklarında ne yapacaksın boşanacak mısın ? Bu düşünceler bana ona olan sevginde bir eksiklik olduğunu hissettirdi yoksa bana kalırsa kim ne derse desin önemsemezdin. Benim boyum 1.70 kilom 50, erkek arkadaşımın boyu 1.85 çıkmaya başladığımızda 75 kilolarında gayet zayıf ve fiziken hiçbir kusuru olmayan biriydi. 3 yıldır birlikteyiz şuan 89 kilo. Benim annem dahil herkes çok kilo aldı diyor kendi babası oğlum ne yaptın mahfetmişsin kendini diyor ama bana aksine eskisinden de yakışıklı ve tatlı geliyor. Kesinlikle de kilolu bulmuyorum ve zayıflasın istemiyoru. Ama kendisi çevresinden aldığı tepkiler yüzünden depresyona girip spora başladı. Başlasın spor iyidir.. Sağlığı için zayıflaması açısından tabiki arkasında dur ama artık yakışmıyoruz deyip dert ediyorsan sevgini ve ilişkinizin sağlamlığını bir sorgula derim...İyi akşamlar arkadaşlar,
4 buçuk yıldır konuştuğum bi sevgilim var.ayni zaman da çok yakın aile dostumuzun oğlu.1 buçuk sene önce beni istemeye geldiler babam askerliği yok diye vermedi haklı olarak.annem biliyor konuştuğumuzu. babam da biliyo galiba ama belli etmiyor.bizim aramızda boy farkı var biraz.onun kilosu da var .askere gitmeden önce iyiydi biraz ama askerden bi geldi 110 kilo.ben onu her haliyle seviyorum ama kimse yakıştırmiyor bizi benim boyu 1 53 kilo ise 58 onun boyu 1 80 kilosu 110.gecen babam görmüş anneme bisürü şey söylemiş çok kilo almış hormon bozukluğu mu var diye konuşup durmuş. banada söylendi biraz.yengem filan da bi sana bak bi ona bak deyip duruyo sınırlarını bozuyor iyice.haliyle bende ona baskı yapıyorum zayıfla diye.spora basladi 2 hafta gitti.sonra canım istemiyo demeye başladı.her gün gidecek diye bekliyorum bi gün dışarda bi gün başka yerde napıyım bilemedim.cok moralim bozuk bu duruma.zayiflamasini bende istiyorum ilerde bisürü hastalık yapacak belkide.
ben nasıl ikna edecem onu.ne istersen yaparım diyo ama ortada bişey yok
geyette güzelsiniz