Sen seçmişsin, sen sevmişsin, sen yanına yakıştırmışsın başkasına laf düşmez. Millet kendinde eleştirecek güç görüyorsa bu yolu sen açıyorsundur. İnsanlara "nasıl" diye resim gösteriyorsan onlarda kendinde eleştirecek gücü bulurlar. Sizde millete ne resim gösterin nede fikir beyan etmelerini isteyin. Ayrıca boy farkı olarak erkek sizden uzunmuş sorun ne anlayamadım. Arkadaşınızın boyu kaçtır ki 1.80 aşağısını beğenmiyor merak ettim. Eleştirilere karşı boyu boyuma uygun deyin geçin ne takılıyorsunuz.herkese iyi akşamlar
Akşam akşam kafama takıldı bir konu..
Sevgilimle mutlu olduğum bir ilişkim var çok şükür. Seviyorum, beğeniyorum o da aynı şekilde beni..
Sevgilimin boyu 175 gibi birşey sanırım benimki de 167.
Açıkçası boyla alakalı bir sorun görmüş olsaydım zaten buralara kadar gelmezdi ilişkimiz. Yakışıklılık vs göreceli kavramlar ama bence gayet yakışıklı biri ben yakıştırıyorum bizi..
muzdarip olduğum bir konu var:
Ben insanlarla ilgili üslubuma çok dikkat etmeye çalışan biriyimdir hele ki ilişkileri varsa ama genel olarak bir kaç arkadaşım durup dururken sevgilimin ismi geçerse veya yan yana görürlerse bizi sormamama rağmen fikirlerini eleştiriyorlar. Daha çok boyu üzerinden. Biri sevgilimle fotografımızı görünce ilk ve tek yorumu ‘kısaymış’ oldu, diğer arkadaşım sizde aynı boydasınız nerdeyse diye dalga geçti bir diğer arkadaşım ‘valla bir erkeğin boyu 180in altındaysa asla erkek demem o ne öyle cücük gibi’ dedi kardeşim sevgilin hiç yakışıklı değil ayrıca kısa boylu dedi falan da filan.. Açıkçası insanlar kısa diyene kadar kısa olduğunu bile hiç düşünmemiştim.
Bu şekilde yorumlar sık duyuyorum birkaç arkadaşımdan ve hiç özel hayatımı anlatmıyorum bile toksik bir cümle duymamak adına. Gereken cevabı verip sildiğim arkadaşım da oldu hadsizliği yüzünden. Ben aslında şunu merak ediyorum neden bazı insanlar böyle yorumlar yapma hakkını kendisinde görüyor ? Sebep ne? Ben onu seviyorum beğeniyorum ama şeytan vesvese verir ya o şekilde oluyor bazen ‘ya gerçekten acaba yakışmıyor muyuz veya keşki boyu biraz daha uzun olsaydı insanlar böyle şeyler demeseydi’ derken buluyorum kendimi.
Onu beğenmediğimden değil ama o kadar çok duydum ki etkileniyorum bazen bu laflardan.
Benzer şeyler yaşayan var mı? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?
İnsanlar neden birini mutlu görünce mutsuz etmek için zehir kusar ki
Bunu diyen insanların çoğu mutsuz kişiler çünkü, özellikle özel hayatında
Uzunseven soyadıBu boy muhabbetleri yapılınca aklıma hep şu karikatür geliyoryakın bir kız arkadaşımın eşi aynı zamanda benimde arkadaşım seneler evvel bir trafik kazası geçirdiği için bir gözünde tembellik var. Kızın birkaç akrabası çocuğun gözü hakkında yarı alaycı yorumlar yapmış, yakışmadıklarını falan ima etmiş kız hepsinin ağzının payını vermiş resti çekmiş, ne nişanına ne düğününe asla çağırmamış. Size bir daha böyle bir yorum yaparlarsa “Ben onu böyle seviyorum, biz böyle mutluyuz gerisini önemsemiyorum.” diyip geçin, buna rağmen devam ederlerse de arkadaşlığınızı gözden geçirin…
Eki Görüntüle 3189776
Çevreniz fesat insanlarla çevrili ve size karşı içlerinde mutlu olmanızı isteyecek kadar sevgi ve iyi niyet taşımıyorlar.Okumadınız sanırım hayatımdan sildim zaten çıkardım cevap da veriyorum mevzu cevap vermek değil neden bunu yaşıyorum diye düşündüm
Memlekette uzun insan kalmaz be 1.75 e kısa denirse.Allah affetsin ama bana da kısa geldi 1.75 az değil miVurun Allahsızlar vurrrunnnnn bana da
bence arkadaş çevrenizi değiştirmenizin vakti gelmiş. Herşeyi geçtim bir kişinin elinde olmayan fiziksel özelliklerinden ötürü yargılamak ne kadar çağ dışı? Bilinçli ilkokul çocukları bile fiziksel özellikler üzerinden eleştirmemek gerektiğinin farkında. Size daha düzgün bir arkadaş çevresi diliyorumherkese iyi akşamlar
Akşam akşam kafama takıldı bir konu..
Sevgilimle mutlu olduğum bir ilişkim var çok şükür. Seviyorum, beğeniyorum o da aynı şekilde beni..
Sevgilimin boyu 175 gibi birşey sanırım benimki de 167.
Açıkçası boyla alakalı bir sorun görmüş olsaydım zaten buralara kadar gelmezdi ilişkimiz. Yakışıklılık vs göreceli kavramlar ama bence gayet yakışıklı biri ben yakıştırıyorum bizi..
muzdarip olduğum bir konu var:
Ben insanlarla ilgili üslubuma çok dikkat etmeye çalışan biriyimdir hele ki ilişkileri varsa ama genel olarak bir kaç arkadaşım durup dururken sevgilimin ismi geçerse veya yan yana görürlerse bizi sormamama rağmen fikirlerini eleştiriyorlar. Daha çok boyu üzerinden. Biri sevgilimle fotografımızı görünce ilk ve tek yorumu ‘kısaymış’ oldu, diğer arkadaşım sizde aynı boydasınız nerdeyse diye dalga geçti bir diğer arkadaşım ‘valla bir erkeğin boyu 180in altındaysa asla erkek demem o ne öyle cücük gibi’ dedi kardeşim sevgilin hiç yakışıklı değil ayrıca kısa boylu dedi falan da filan.. Açıkçası insanlar kısa diyene kadar kısa olduğunu bile hiç düşünmemiştim.
Bu şekilde yorumlar sık duyuyorum birkaç arkadaşımdan ve hiç özel hayatımı anlatmıyorum bile toksik bir cümle duymamak adına. Gereken cevabı verip sildiğim arkadaşım da oldu hadsizliği yüzünden. Ben aslında şunu merak ediyorum neden bazı insanlar böyle yorumlar yapma hakkını kendisinde görüyor ? Sebep ne? Ben onu seviyorum beğeniyorum ama şeytan vesvese verir ya o şekilde oluyor bazen ‘ya gerçekten acaba yakışmıyor muyuz veya keşki boyu biraz daha uzun olsaydı insanlar böyle şeyler demeseydi’ derken buluyorum kendimi.
Onu beğenmediğimden değil ama o kadar çok duydum ki etkileniyorum bazen bu laflardan.
Benzer şeyler yaşayan var mı? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?
İnsanlar neden birini mutlu görünce mutsuz etmek için zehir kusar ki
Bunu diyen insanların çoğu mutsuz kişiler çünkü, özellikle özel hayatında
Ay tam tersimsinizBenim boyum 1.75, hayatim boyunca 1.90'nin altinda sevgilim olmadi, esim de 1.95. Bir de ben sac sakal uzun-karisik esmer erkeklerden hoslaniyorum hem boyle olup hem boyu cok uzun olunca, en yakin arkadas grubum bunun dalgasini cook gecti ama ben de guldum hep neden alinayim kiSevdim begendim evlendim sonucta.
Ay tam tersimsinizBoyum 163 bende çok uzun erkek sevmiyorum. Çünkü benim iki erkek kardeşimin boyu da 183+. Ama 175-180 arasindakileri çok beğeniyorum hele saçlı sakalli erkekler hiç zevkime hitap etmiyor
Ay ben de bayılırım terörist tipli heriflereBen de boylu poslu, iri yapili, sac sakal uzun ve karisik erkeklerden hoslandim hayatim boyunca. Ne zaman birinden hoslansam en yakin arkadasim goster bakiyim yeni terorist tipli kimdi derdiO da sizin gibi baby face erkeklerden hoslaniyor.