Sevgilim hakkındaki yorumlar hadsizlik

Hadsiz insanları hayatinizdan cikarin.
Valla ben ne yakisikli ne uzun boylu adamlar gördüm, beş para etmez bi senede bosadi karilari…
Boşverin siz kisiligine bakin.

Yoo yanlış anlamadım ama bu gerçekten benim kafama taktığım ve yaşadığım konu
ben 1.57
eşim 1,65

o hadsiz arkadaşınız çok biliyor 1,80 in altındaki adama erkek demem diye

kıskançlıktan bir çoğu

keşke kısaymış diyenlere veya erkek demem diyene "boyu değil işlevi" deseydiniz bir daha bişey diyemezdi

sizin gönlünüz sevdiyse boşverin gerisini

bide insanlara nasıl diye sormayın siz olumsuz yorum yapıldıkça sormuşsunuz sanırım.. böyle bir hak doğmuş onlara da

1.80 altına adam demem diyenlerin tipleri nasıl aceba? İnce belli geniş kalçalı taş gibi falnlar mı?

Tamam haddini bildirmişsiniz de niye bu kadar takildiniz?1,75 Türkiye ortalamasına göre çok kısa bir boy değil,kısa olsaydı da kimseyi ilgilendirmezdi gerçi bu.Kendi sevgilisi 2 metre falan mı?Ne cahil insanlar yaşıyor şu ülkede,hey Allah'ım yarabbim.

Hadsize hadsiz olacaksın ...
Devede de boy var ama kervanı eşek çekiyor diyeceksin :))

175 kisa degil ki.. normal bir boy. 180 altindakileri erkek olarak gormeyen 160 a talim olmasin sonra huy anacim diyorum cok onemli, sen mutluysan takma bosver gitsin

Ohooo ne yorumlar gördüm hem de. Eşimle ilgili kuzenlerim arkadan arkadan konuştular hep. Hiç takılmıyorum öyle şeylere ben. Hiç biriyle konuşmuyorum,bu kararımın ne kadar isabetli olduğunu anlamış oldum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…