Sevgilim hakkındaki yorumlar hadsizlik

Ben de boylu poslu, iri yapili, sac sakal uzun ve karisik erkeklerden hoslandim hayatim boyunca. Ne zaman birinden hoslansam en yakin arkadasim goster bakiyim yeni terorist tipli kimdi derdi 🤣 O da sizin gibi baby face erkeklerden hoslaniyor.
Baby face de olmasın 🤣🤣 karakteristik tiplerden hoşlanıyorum ben. Bir tane 190 a yakın manken gibi çocuk vardı baby face hayrını göremedim :KK53: banada öyle saç sakal birbirine karışmış esmer tipler terörist gibi geliyor arkadaşınız haklı 🤣

Ay ben de bayılırım terörist tipli heriflere 🤣 Eşimden memleketinde bile kimlik sorduklarını söylemiş miydim?
Ahahah bende esmer seviyorum ama sakalsiz esmer 🤣🤣 kendim kumralim ondan herhalde geçen birini beğendim arkadasima gösterdim çocuğun Karadenizli olduğuna inanamadi doğulu mu bu dedi 🤣🤣 tvlerde gördüğümüz bu beby face sarışınlar falan bana çok itici geliyor

Merhaba. İnsanlar her şeye bir kulp bulur. Uzun olsa bu sefer ay deveyle cüce gibi . Boyunuz boyunuza denk değil derlerdi. İnsanlara kendinizi , sevgilinizi beğendirmek zorunda değilsiniz. En güzeli o insanları hayatınızdan uzak tutmak 😊
Genelde mutsuz insanlar çevresindeki insanları da mutsuz etmek için uğraşır. Ben mutlu değilim o niye mutlu ,onun sevgilisi var benim niye yok diye.
Siz sevgilinizle olan muhabbetinize bakın gerisi boş. 🙋‍♀️

Bende 173 boyundayım kısa Değil ya gayet normal 175 boy

Yahu takmayın milleti uzununu bulsan aaaa çok uzun dudağına nasıl ulaşıyorsun der yani o parazitlere hadlerini bildir at çıkart hayatından

Benim boyum 1.75, hayatim boyunca 1.90'nin altinda sevgilim olmadi, esim de 1.95. Bir de ben sac sakal uzun-karisik esmer erkeklerden hoslaniyorum hem boyle olup hem boyu cok uzun olunca, en yakin arkadas grubum bunun dalgasini cook gecti ama ben de guldum hep neden alinayim ki 😅 Sevdim begendim evlendim sonucta.

Türkiye'de o boyda adam bulmak zor. Sizin arkadaşlarınız, bu dalyan gibi beyleri bulan sizinle neyin dalgasını geçtiler ki. 😒Maşallah derim ben. :nazar:

Son düzenleme:
Türkiye'de o boyda adam bulmak zor. Sizin arkadaşlarınız, bu dalyan gibi beyleri bulan sizinle neyin dalgasını geçtiler ki. 😒Maşallah derim ben. :nazar:

Benimki Turk degil ama oyle dalyan boylu bir memleketten de degil. Boyle sac sakal birbirine karisik sevdigim icin dalga gectiler genelde 😂

İnsanlar malum Nasreddin hoca fıkrasında çok iyi anlatılmış. Hani eşeğe önce Nasreddin binmiş olmamış, inip oğlunu bindirmiş olmamış, ikisi beraber binmişler… 😂 uzun olsa ona da bir kulp bulur isteyen. bana boy farkı çok değil mi, boyu sana daha yakın daha uyumlu birini bulsaydın diyenler olmuştu. 🤦🏼‍♀️ (1.60-1.85) gayet normal durumunuz. 1.75 kısa sayılmaz, burası Avrupa değil olayımız belli.

Benimki Turk degil ama oyle dalyan boylu bir memleketten de degil. Boyle sac sakal birbirine karisik sevdigim icin dalga gectiler genelde 😂

Adamın sakalsız halini de görmüşsünüzdür herhalde. Sakalını kesen erkek karikatürü geldi aklıma.

Gönül kimi severse güzel odur.Arkadaşlarınız şakalarını dozunda bırakmasa, arkadaşınız olarakta kalmazlardı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Adamın sakalsız halini de görmüşsünüzdür herhalde. Sakalını kesen erkek karikatürü geldi aklıma.

Gönül kimi severse güzel odur. Arkadaşlarınız şakalarını dozunda bırakmasa, arkadaşınız olarakta kalmazlardı diye düşünüyorum.

Bu fotograftan daha kisa halini gordum ama hic sakalsiz sadece fotograflardan gordum cunku 10 senedir falan hic kesmemis. Kesmesin de zaten benim uzun boy uzun sac ve sakal zaafim var, hayatim boyunca hayatima giren giren hep bu profildeydi😂

Tabii ki dozunda, bizim kizlar grubumuzda begendigimiz erkeklerle dalga gececek bir ozellik buluruz mutlaka ama iliski ciddiye binene kadar, sonrasinda enistemiz bagrimiza bastigimizdir. 😅

benim eşimin boyu 1,70.
takıyor muyum. HAYIR.
insan sevdikten sonra insanlarin dediklerini aldiriş etmezsin..
boşver milleti agzi olan konuşur.

herkese iyi akşamlar
Akşam akşam kafama takıldı bir konu..
Sevgilimle mutlu olduğum bir ilişkim var çok şükür. Seviyorum, beğeniyorum o da aynı şekilde beni..
Sevgilimin boyu 175 gibi birşey sanırım benimki de 167.
Açıkçası boyla alakalı bir sorun görmüş olsaydım zaten buralara kadar gelmezdi ilişkimiz. Yakışıklılık vs göreceli kavramlar ama bence gayet yakışıklı biri ben yakıştırıyorum bizi..
muzdarip olduğum bir konu var:
Ben insanlarla ilgili üslubuma çok dikkat etmeye çalışan biriyimdir hele ki ilişkileri varsa ama genel olarak bir kaç arkadaşım durup dururken sevgilimin ismi geçerse veya yan yana görürlerse bizi sormamama rağmen fikirlerini eleştiriyorlar. Daha çok boyu üzerinden. Biri sevgilimle fotografımızı görünce ilk ve tek yorumu ‘kısaymış’ oldu, diğer arkadaşım sizde aynı boydasınız nerdeyse diye dalga geçti bir diğer arkadaşım ‘valla bir erkeğin boyu 180in altındaysa asla erkek demem o ne öyle cücük gibi’ dedi kardeşim sevgilin hiç yakışıklı değil ayrıca kısa boylu dedi falan da filan.. Açıkçası insanlar kısa diyene kadar kısa olduğunu bile hiç düşünmemiştim.
Bu şekilde yorumlar sık duyuyorum birkaç arkadaşımdan ve hiç özel hayatımı anlatmıyorum bile toksik bir cümle duymamak adına. Gereken cevabı verip sildiğim arkadaşım da oldu hadsizliği yüzünden. Ben aslında şunu merak ediyorum neden bazı insanlar böyle yorumlar yapma hakkını kendisinde görüyor ? Sebep ne? Ben onu seviyorum beğeniyorum ama şeytan vesvese verir ya o şekilde oluyor bazen ‘ya gerçekten acaba yakışmıyor muyuz veya keşki boyu biraz daha uzun olsaydı insanlar böyle şeyler demeseydi’ derken buluyorum kendimi.
Onu beğenmediğimden değil ama o kadar çok duydum ki etkileniyorum bazen bu laflardan.
Benzer şeyler yaşayan var mı? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?
İnsanlar neden birini mutlu görünce mutsuz etmek için zehir kusar ki
Bunu diyen insanların çoğu mutsuz kişiler çünkü, özellikle özel hayatında
Senin arkadaşlar ergenlik döneminde takılı kalmış.ne siz uzunsunuz ne de sevgiliniz kısa.aranızda zaten ideal bir boy farkı var.ne bekliyorlar yani yanında cüce gibi kalacak değilsin ya.ben de o şekil sevmiyorum rahatsız oluyorum.kendine yakıştıramamazlık etme o yüzden.sen de uzun değilsin zaten.

herkese iyi akşamlar
Akşam akşam kafama takıldı bir konu..
Sevgilimle mutlu olduğum bir ilişkim var çok şükür. Seviyorum, beğeniyorum o da aynı şekilde beni..
Sevgilimin boyu 175 gibi birşey sanırım benimki de 167.
Açıkçası boyla alakalı bir sorun görmüş olsaydım zaten buralara kadar gelmezdi ilişkimiz. Yakışıklılık vs göreceli kavramlar ama bence gayet yakışıklı biri ben yakıştırıyorum bizi..
muzdarip olduğum bir konu var:
Ben insanlarla ilgili üslubuma çok dikkat etmeye çalışan biriyimdir hele ki ilişkileri varsa ama genel olarak bir kaç arkadaşım durup dururken sevgilimin ismi geçerse veya yan yana görürlerse bizi sormamama rağmen fikirlerini eleştiriyorlar. Daha çok boyu üzerinden. Biri sevgilimle fotografımızı görünce ilk ve tek yorumu ‘kısaymış’ oldu, diğer arkadaşım sizde aynı boydasınız nerdeyse diye dalga geçti bir diğer arkadaşım ‘valla bir erkeğin boyu 180in altındaysa asla erkek demem o ne öyle cücük gibi’ dedi kardeşim sevgilin hiç yakışıklı değil ayrıca kısa boylu dedi falan da filan.. Açıkçası insanlar kısa diyene kadar kısa olduğunu bile hiç düşünmemiştim.
Bu şekilde yorumlar sık duyuyorum birkaç arkadaşımdan ve hiç özel hayatımı anlatmıyorum bile toksik bir cümle duymamak adına. Gereken cevabı verip sildiğim arkadaşım da oldu hadsizliği yüzünden. Ben aslında şunu merak ediyorum neden bazı insanlar böyle yorumlar yapma hakkını kendisinde görüyor ? Sebep ne? Ben onu seviyorum beğeniyorum ama şeytan vesvese verir ya o şekilde oluyor bazen ‘ya gerçekten acaba yakışmıyor muyuz veya keşki boyu biraz daha uzun olsaydı insanlar böyle şeyler demeseydi’ derken buluyorum kendimi.
Onu beğenmediğimden değil ama o kadar çok duydum ki etkileniyorum bazen bu laflardan.
Benzer şeyler yaşayan var mı? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?
İnsanlar neden birini mutlu görünce mutsuz etmek için zehir kusar ki
Bunu diyen insanların çoğu mutsuz kişiler çünkü, özellikle özel hayatında
önemli olan erkeğin tipi boyu değil sana davranışı zaten sana değer veriyor mu hayvan sever mi merhametli mi önemli olan bu tip zaten 15 sene sonra yaşlanınca kalmayacak o yüzden karakter önemli mesela benim eşimin göbeği var ben onu öyle sevdim herkes eşini spora gönder derdi bana bende biz böyle mutluyuz demiştim artık kimse demiyor ki benim yüzümden göbeği çıktı adamın sevgili iken sigarayı bırakmasını istedim kırmadı beni bıraktı oda 8 kilo olarak döndü ben o şekilde beğeniyorsam kimseye yorum yapmak haddi değil sende izin verme

benim eşimin boyu 1,70.
takıyor muyum. HAYIR.
insan sevdikten sonra insanlarin dediklerini aldiriş etmezsin..
boşver milleti agzi olan konuşur.
Bu arada tam da bana yakışan bir yorum yapacağım.😁 benim hayatıma giren çok uzun adamların neredeyse hepsi bamyaydı.bakıyorsun adam dalyan gibi, koskoca ,pantolonu bir çıkartıyor ağlayasın geliyor 😁.penis boyutuyla boy ters orantılı resmen.böyle düşünün.

X