Sevgilim hakkındaki yorumlar hadsizlik

Benimde kocamla aramda 7 8 cm falan var ama bu sorun yaratacak birşey değil ve şimdiye kadar hiç kimse bana kocan kısaymış yorumu yapamadı. İnsanlara o fırsatı vermeyin hadlerini bildirin?

Ya asla yapamıyorum biri hakkında kötü yorum asla . Millet kendinde bu haddi nasıl buluyor çevremde benimde öyle çok ki lafını tartmadan konuşan en fazla minyon tipli sevimli falan denir kısa cücük nedir

Arkadaşlarınız çiğ insanlar. Zamanla eleye eleye doğru arkadaş grubuna kavuşursunuz. Benim eşim 1.71, ben 1.68im Topuklu giymeyi de aşırı severim, Serdar Ortaç ve Chloe gibi geziyoruz ortada. Hiçbir arkadaşımdan da böyle şeyler duymadım. Çevrenizdeki çiğ insanları bu şekilde görmüş oluyorsunuz. Ki boy farkınız iyi bence, sevgiliniz öyle kısa da değil.

Ben de sizin gibi dikkatliyimdir. Nezakete dikkat ederim. Kimsenin dış görünüşü ile ilgili yorum yapmam..
Eşim evlendikten sonra biraz kilo aldı. İşyerimizde ve sosyal çevremizde insanlar çok hadsiz şeyler söyledi. Eşim zaman zaman üzüldü. Ben kibarca insanlara cevap veriyorum, ama umurlarında değil. İlla terslemek lazım.
Bu hadsizlik toplumsal bir sorun. Biz çok müdaheleci bir toplumuz.

Bu boy muhabbetleri yapılınca aklıma hep şu karikatür geliyor yakın bir kız arkadaşımın eşi aynı zamanda benimde arkadaşım seneler evvel bir trafik kazası geçirdiği için bir gözünde tembellik var. Kızın birkaç akrabası çocuğun gözü hakkında yarı alaycı yorumlar yapmış, yakışmadıklarını falan ima etmiş kız hepsinin ağzının payını vermiş resti çekmiş, ne nişanına ne düğününe asla çağırmamış. Size bir daha böyle bir yorum yaparlarsa “Ben onu böyle seviyorum, biz böyle mutluyuz gerisini önemsemiyorum.” diyip geçin, buna rağmen devam ederlerse de arkadaşlığınızı gözden geçirin…

Kaç yaşında olduğunuzu merak ettim.
Ben kendime de sevdiğim adama da laf söyletmezdim, iyice üstüme gelen olursa da “amaaan gönül bu ota da konuyor a da, baksana seninki de x’e (x=karşındaki kişinin sevgilisinin adı) konmuş, neylersin” derdim.

Eşim de 1.75 normal bence ya. Onların sevgilisi yoktur olanı da kıskanıyorlar

Eşimle beni görenler hep sen bu adamın neyini beğendin yanında ay gibisin vs diye yorum yaparlar sevgililik ve nişanlılık döneminde de aynı şeyleri duyduğum çok oldu.

Siz onu bir de benim gözümden görün deyip geçiyordum.Kalpleriniz yakışsın gerisi hikaye.

"valla bir erkeğin boyu 180in altındaysa asla erkek demem o ne öyle cücük gibi"
Boyle bir yorumda bulunanlarda bir zahmet kendini nimetten sanmasın der susarım

Bizde de 164-172 boylar. Boyuyla alakalı çevremde hiçbir arkadaşım aa boyu kısaymış tarzında bir yorum yapmadı. Sadece annem keşke daha uzun olsaydı falan demişti. Ben kısa olduğunun farkındayım ama bunu hiç sorun etmedim,en azından benden uzun yani neden sorun edeyim. Bence insanlara bu tavizi siz veriyorsunuz gibi geldi bana

Seytan vesvesi derken? Bu bahaneleri bırakalım lütfen. Gercekten seven insan böyle vesvese bilmem nedir düsünmez. İslemez böyle seyler. Demek ki toksik seylerden etkilenecek kadar sevmiyorsunuz.

Üstelik bende arkadaslarıma bir seyler derim. Birininkine maklube tipli, birininkine kürdish tipli gibisinden. Hepsi gülüyo, alınmıyor umrunda dahi olmuyor. Siz fazla etkilenmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…