Sevgilim hakkındaki yorumlar hadsizlik

Ben hıc takılmam ben begenıosam bitmiştir. Bu kadar takılmanız garıp geldı. İnsanlar çok konuşur ve hep konusur

Benim çocuğum için de , beni sevmeyen ve haset eden ( bunu bizzat biliyorum) kişilerin söyledikleri , kızın çok güzel , hiç sana benzemiyor. Sen de güzelsin de o çok güzel , kizin aynı Ayşe'ye benziyor yok fatmaya benziyor yok şuna benziyor. Bı bana benzetemediler ama markete oraya buraya çıktığımda abla aynı sen diyen kasiyer kizlar ve ya dışarda seven teyzeler oluyor. O yüzden ben böyle şeylerin asla iyi niyetle değil hasetlikle.soylendigini düşünürüm. Ya iliskininzi kiskaniyolardir ya da sizin halınızı tavrinizi.

tamam da 175 kisa degil ki, bir suru 165 turk erkegi var, onlar kiminle evleniyor o zaman

ben 1.68 sevgilim 1.75 bu güne kadar hiç sorun etmedim zaten ortada sorun edilecek bişi yok adam senden 8 cm uzun. çevremdeki bir kişi bile sevgilime kısa demedi. bence senin çevrende bi
sorun var veya çok komplekslisin.

Şimdi benim eşim de o boyda o sebeple kimse gücenmesin :) Bana da kısa geliyor bu boy. Çok isterdim 1.85 dalyan gibi bir adam yanımda ama olmadı. Kendim 1.69um. Neyse arkadaşın dediği gibi önemli olan işlevi dersiniz artık :)

tamam da 175 kisa degil ki, bir suru 165 turk erkegi var, onlar kiminle evleniyor o zaman

Ben 1.60lık erkek tanıyorum biri müzmün bekar olmadı bir türlü, diğerinde de hem şeytan tüyü var hem çok parası var kadınlar bunu kovalıyor ... değişiyor yani kısmet.

Benzer şeyler ben de duydum. Hayır yani adam her konuda çoğu erkekten daha iyidir. Zekayı seksi bulan değişiklerdenim. Benim de kafam normal değil mesela, tamamlıyoruz birbirimizi işte. Güzellikten de bir hayır görmedim zaten. E yaşlanıyoruz da. İnsanlar benim yerime çok dert ediniyorlar beni ilgilendiren meseleleri zaten. Hayret bir şey!
Tavsiyem konuşturmayın kimseyi, fikirleri içinde patlasın. Susmayı öğreniyorlar. Susmayanlar, sürekli her şeye yorum yapanlar da emin olun ciddi kıskançlık besliyorlardır.

Sizde bir kadın için çok uzun boylu değilsiniz ki.
Benim eşim hiç benim tipim değil. 175 cm 90 kg. ama tanıdığım en renkli insan. Brad Pitt olsa aynı evin içine girdiğinde alışıyorsun zaten. Yunan heykeli gibi Çok yakışıklı erkeklerle de beraber oldum. Çanta gibi yanımda taşıdım. İlişkide önemli olan anlaşabilmek.

Ya insanlar görselliğe inanılmaz takıntılı, geçen arkadaşımın arkadaşının nişanı oldu. Kıza nişanda, nişanlısından için nerdeyse 3-4 kişi nerden buldun bu şişkoyu demiş. Kız nasıl ağlamış. Şok oldum şooook…o kadar hadsizler var ki nasıl kafam attı var ya dedim ki allah bilir bizim arkamızdan neler neler diyorlar yazık dedim

Ona karşı kalbiniz ısınıyor mu?
En önemlisi size karşı iyi davranıyor mu,sizi önemsiyor mu?
Boyunun uzun olması onu daha iyi bir insan mı yapar ya da yakışıklı olması kime göre neye göre önemli ?
Valla benim kocam 177 boyunda ve kocama birisi 180in altındaysa erkek demem diyecek,çarparım ağzına iki tane.
İnsanlar sizin izin verdiğiniz kadar size insandırlar. Tepenize çıkarmayın.
Siz de bunlardan etkileniyorsanız karşı tarafa karşı duygularınızı gözden geçirin derim.

Ya öyleleri de var evet farkındayım. Ama anlatımı bana öyle hissettirdi yani kendi fikirlerini arkadaslarının fikriymis gibi söyleyip boyla ilgili yorumlar almak icinmis gibi. Tabi kesin oyle demiyorum bana oyle geldi. Böyleside var cunku tepki almaktan cekindikleri icin baska agizdan anlatanlar.Bu sitedede gordum cevremde de gordum duydum o yuzden bu konuda öyleymis gibi hissettim. Zaten söyledim kendisine eger boyle arkadaslar gercekse uzak durmalı onlara ne . Yok sisko yok boyu kısa yav kime ne karsisinda ki begendiyse onlara ne sanki kendilerine ayarlıyorda yok begenmedim diyorlar.

Bu nasıl arkadaş ortamı ya kafa yapılarına bakar mısın ergen ergen konuşmalar. Benim boyum 170 eşimin de 174 daha böyle bir şeye maruz kalmadım. Kalsam heralde diyenleri yolardım

180 on oltono orkok domom
Ergen olduklarına yemin edebilirim

Ergen dicem hepiniz icin ama sanirim simdinin yetiskinlerinde de var ergenlik. Karakterini begeniyor musunuz anlasabiliyornmusunuz ona bakin bu kadar sekilci olan arkadaslarinda umarim 170 165 kocalar bulurlar. Zengin olsaydi boyu hic onemli gelmezdi arkadaslarina ona da eminim. Siz bu kotu kalpli insanlardan uzak durun bence cunku uzum uzume baka baka kararirmis olayini yasamaya baslamissiniz. Sevgilinizin arkadaslari sizin fiziginiz hakkinda konussa sevgilinizde acaba mi diye dusunse ne yapardiniz kendinizi onun yerine koyun.

Boylariniz gayet normal ama normal olmayan sizin baskalarinin dusuncesinden etkilenip seviyorum begeniyorum dediginiz sevgiliniz hakkında ikileme dusmeniz demekki henuz iliskiniz oturmamis
Cevreniz konusunda da bence daha secici olun

Boyu değil işlevi
Ayrıca millet hadsiz, fesat, dedikoducu ne yapalım. Her konuşan dangalağın lafına uysak evin yolunu bulamayız. Ama tabii konuşanın ağzına lafı tikasaniz bir daha konuşmaya cesaret edemezler.

Boyum 1.55, sevgili kocamın boyu ise 1.60 Yeni Hobbit filmi çekilecek olsa Peter Jackson “yarın gelin başlayın” der. Annem kimseleri beğenmediği için “boyu kısaymış” dediğinde “ay haklısın, ben de iki metreydim bildiğin gibi, yanında kötü durmayayım diye hidrolik prese girdim, güzel ayarladılar şu an boyumu boyuna, evlilik fedakarlıktır” demiştim. Uzak akrabalarımdan falan da böyle bir kaç boy yorumu geldiğinde meşrebine göre “bir bu kadar daha yerin altında var”dan başlayıp “başka yerlerini de ölçünce 1.90’a çıkıyo, merak etme sen ” ile biten bir aralıkta cevabını verdim. Ben sevgilimi/eşimi sevdiğim için bu yorumlar hiçbir surette beni etkilemedi. Eğer böyle sözler sizi etkiliyorsa sevgilinizden gerçekten etkilenip etkilenmediğinizi muhakeme ermeniz iyi olabilir. Tabii yazım stilinizden genç bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, sizin üzerinizde popüler kültürün etkilerin benim gibi orta yaşlılardan daha fazla olmasını da hesaba katmak lazım. Sürekli fiziksel özelliklerin ortaya çıkarıldığı bir dünyadasınız. Sevgilinizin güzel bulduğunuz başka fiziksel özelliklerine ve ondan etkilenmenizi sağlayan “iç güzelliklerine” odaklanın. Bir daha böyle bir yorum alırsanız duygusal tepki içermeyen ama net bir şekilde tavrınızı ortaya koyan cevaplar verin bence, karşı taraf için etkili oluyor. “Bi o kadar daha yerin altında var” hem edepli hem de komik olduğu için favorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…