Sevgilim hakkındaki yorumlar hadsizlik

Gerçekten anlaşabileceğin, sosyal medyanın akıp yürüdüğü, son zamanlarda çok sıkça okuduğumuz aldatılma olayları, anacı, çalışmayan vs.. erkeklerden sonra eğer tek sorununuz arkadaşlarınızın erkek arkadaşınızın boyuna nerdeyse aranızda 10 cm olmasına rağmen laf etmesi ise büyük yanılgıya düşersiniz.
Eğer iyi biriyse e sizde beğeniyormuşsunuz zaten hiç bu lafları önemsemeyeceksiniz.
Bunu size söyleyenler dönüp kendilerine baksınlar önce.

yaş kaç. bu muhabbetler yaşlar ort 25 yaşın altındayken oluyorda. sonrasında karaktere bakılıyor daha çok. ya yaşınız küçük ya çevreniz kötü.

herkese iyi akşamlar
Akşam akşam kafama takıldı bir konu..
Sevgilimle mutlu olduğum bir ilişkim var çok şükür. Seviyorum, beğeniyorum o da aynı şekilde beni..
Sevgilimin boyu 175 gibi birşey sanırım benimki de 167.
Açıkçası boyla alakalı bir sorun görmüş olsaydım zaten buralara kadar gelmezdi ilişkimiz. Yakışıklılık vs göreceli kavramlar ama bence gayet yakışıklı biri ben yakıştırıyorum bizi..
muzdarip olduğum bir konu var:
Ben insanlarla ilgili üslubuma çok dikkat etmeye çalışan biriyimdir hele ki ilişkileri varsa ama genel olarak bir kaç arkadaşım durup dururken sevgilimin ismi geçerse veya yan yana görürlerse bizi sormamama rağmen fikirlerini eleştiriyorlar. Daha çok boyu üzerinden. Biri sevgilimle fotografımızı görünce ilk ve tek yorumu ‘kısaymış’ oldu, diğer arkadaşım sizde aynı boydasınız nerdeyse diye dalga geçti bir diğer arkadaşım ‘valla bir erkeğin boyu 180in altındaysa asla erkek demem o ne öyle cücük gibi’ dedi kardeşim sevgilin hiç yakışıklı değil ayrıca kısa boylu dedi falan da filan.. Açıkçası insanlar kısa diyene kadar kısa olduğunu bile hiç düşünmemiştim.
Bu şekilde yorumlar sık duyuyorum birkaç arkadaşımdan ve hiç özel hayatımı anlatmıyorum bile toksik bir cümle duymamak adına. Gereken cevabı verip sildiğim arkadaşım da oldu hadsizliği yüzünden. Ben aslında şunu merak ediyorum neden bazı insanlar böyle yorumlar yapma hakkını kendisinde görüyor ? Sebep ne? Ben onu seviyorum beğeniyorum ama şeytan vesvese verir ya o şekilde oluyor bazen ‘ya gerçekten acaba yakışmıyor muyuz veya keşki boyu biraz daha uzun olsaydı insanlar böyle şeyler demeseydi’ derken buluyorum kendimi.
Onu beğenmediğimden değil ama o kadar çok duydum ki etkileniyorum bazen bu laflardan.
Benzer şeyler yaşayan var mı? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?
İnsanlar neden birini mutlu görünce mutsuz etmek için zehir kusar ki
Bunu diyen insanların çoğu mutsuz kişiler çünkü, özellikle özel hayatında
Sen seçmişsin, sen sevmişsin, sen yanına yakıştırmışsın başkasına laf düşmez. Millet kendinde eleştirecek güç görüyorsa bu yolu sen açıyorsundur. İnsanlara "nasıl" diye resim gösteriyorsan onlarda kendinde eleştirecek gücü bulurlar. Sizde millete ne resim gösterin nede fikir beyan etmelerini isteyin. Ayrıca boy farkı olarak erkek sizden uzunmuş sorun ne anlayamadım. Arkadaşınızın boyu kaçtır ki 1.80 aşağısını beğenmiyor merak ettim. Eleştirilere karşı boyu boyuma uygun deyin geçin ne takılıyorsunuz.

Yeni ev aldık, bi komşuda çat kapı hayırlı olsuna geldi. (Yaşı 55 60 civarı) kahve yaptım sohbet ediyoruz aniden 'ne güzel kızsın sarışın renkli gözlü, kocanı çok mu aradın çok esmer kapkara' dedi. Beynimde şimşekler çaktı ama hem benden çok çok yaşlı hemde evimde misafir oldugu icin çok abartmadan hafif yerin dibine soktum kahvesini içer içmez gönderdim. Ve o evde oturduğum 4 yıl boyunca yüzüne bakmadım hadsiz gerizekalı.
Sende sevgilini seviyorsan birdaha insanlara cevabını ver. Ha vermedin mi, düşünüp durma yakışmıyor muyuz fln diye. Eger düşünüyorsan zaten sevmiyorsundur.

Arkadaslar korkunç yuzeysel bu arada.Bu jadar boş laf konusan insanlara arkadas diyebilir miyim bilemedim.Cenelerini kapatip dediklerine de zerre takmayacaksiniz.Guzel bi iliskinin yolu erkegin boyundan geçmiyor .Bunun siz de farkindasiniz zaten.

Bu boy muhabbetleri yapılınca aklıma hep şu karikatür geliyor 😂😂 yakın bir kız arkadaşımın eşi aynı zamanda benimde arkadaşım seneler evvel bir trafik kazası geçirdiği için bir gözünde tembellik var. Kızın birkaç akrabası çocuğun gözü hakkında yarı alaycı yorumlar yapmış, yakışmadıklarını falan ima etmiş kız hepsinin ağzının payını vermiş resti çekmiş, ne nişanına ne düğününe asla çağırmamış. Size bir daha böyle bir yorum yaparlarsa “Ben onu böyle seviyorum, biz böyle mutluyuz gerisini önemsemiyorum.” diyip geçin, buna rağmen devam ederlerse de arkadaşlığınızı gözden geçirin…

Eki Görüntüle 3189776
Uzunseven soyadı 😅👍

Okumadınız sanırım hayatımdan sildim zaten çıkardım cevap da veriyorum mevzu cevap vermek değil neden bunu yaşıyorum diye düşündüm
Çevreniz fesat insanlarla çevrili ve size karşı içlerinde mutlu olmanızı isteyecek kadar sevgi ve iyi niyet taşımıyorlar.

Benim esimin de boyu kisa aramizda 5 cm vardir en fazla o minicik daha uzun ayni boyda gibi duruyoruz. Benim cevremdekilerde ayni seyi yapiyolar. Sizin cevrenize ozel bi durum degil yani. Ben takmiyorum acikcasi gulup geçiyorum. Bi tavirda almiyorum kimseye. 1.67 civari benim boyum 1.70 civarida eşim. Valla uzun boylu poslu manitam da oldu bi hayir gördük mü kizz bosver😂

herkese iyi akşamlar
Akşam akşam kafama takıldı bir konu..
Sevgilimle mutlu olduğum bir ilişkim var çok şükür. Seviyorum, beğeniyorum o da aynı şekilde beni..
Sevgilimin boyu 175 gibi birşey sanırım benimki de 167.
Açıkçası boyla alakalı bir sorun görmüş olsaydım zaten buralara kadar gelmezdi ilişkimiz. Yakışıklılık vs göreceli kavramlar ama bence gayet yakışıklı biri ben yakıştırıyorum bizi..
muzdarip olduğum bir konu var:
Ben insanlarla ilgili üslubuma çok dikkat etmeye çalışan biriyimdir hele ki ilişkileri varsa ama genel olarak bir kaç arkadaşım durup dururken sevgilimin ismi geçerse veya yan yana görürlerse bizi sormamama rağmen fikirlerini eleştiriyorlar. Daha çok boyu üzerinden. Biri sevgilimle fotografımızı görünce ilk ve tek yorumu ‘kısaymış’ oldu, diğer arkadaşım sizde aynı boydasınız nerdeyse diye dalga geçti bir diğer arkadaşım ‘valla bir erkeğin boyu 180in altındaysa asla erkek demem o ne öyle cücük gibi’ dedi kardeşim sevgilin hiç yakışıklı değil ayrıca kısa boylu dedi falan da filan.. Açıkçası insanlar kısa diyene kadar kısa olduğunu bile hiç düşünmemiştim.
Bu şekilde yorumlar sık duyuyorum birkaç arkadaşımdan ve hiç özel hayatımı anlatmıyorum bile toksik bir cümle duymamak adına. Gereken cevabı verip sildiğim arkadaşım da oldu hadsizliği yüzünden. Ben aslında şunu merak ediyorum neden bazı insanlar böyle yorumlar yapma hakkını kendisinde görüyor ? Sebep ne? Ben onu seviyorum beğeniyorum ama şeytan vesvese verir ya o şekilde oluyor bazen ‘ya gerçekten acaba yakışmıyor muyuz veya keşki boyu biraz daha uzun olsaydı insanlar böyle şeyler demeseydi’ derken buluyorum kendimi.
Onu beğenmediğimden değil ama o kadar çok duydum ki etkileniyorum bazen bu laflardan.
Benzer şeyler yaşayan var mı? Düşüncelerinizi anlatır mısınız?
İnsanlar neden birini mutlu görünce mutsuz etmek için zehir kusar ki
Bunu diyen insanların çoğu mutsuz kişiler çünkü, özellikle özel hayatında
bence arkadaş çevrenizi değiştirmenizin vakti gelmiş. Herşeyi geçtim bir kişinin elinde olmayan fiziksel özelliklerinden ötürü yargılamak ne kadar çağ dışı? Bilinçli ilkokul çocukları bile fiziksel özellikler üzerinden eleştirmemek gerektiğinin farkında. Size daha düzgün bir arkadaş çevresi diliyorum

Benim boyum 1.75, hayatim boyunca 1.90'nin altinda sevgilim olmadi, esim de 1.95. Bir de ben sac sakal uzun-karisik esmer erkeklerden hoslaniyorum hem boyle olup hem boyu cok uzun olunca, en yakin arkadas grubum bunun dalgasini cook gecti ama ben de guldum hep neden alinayim ki 😅 Sevdim begendim evlendim sonucta.
Ay tam tersimsiniz 😅😅😅 Boyum 163 bende çok uzun erkek sevmiyorum. Çünkü benim iki erkek kardeşimin boyu da 183+. Ama 175-180 arasindakileri çok beğeniyorum 😅😅 hele saçlı sakalli erkekler hiç zevkime hitap etmiyor

Ay tam tersimsiniz 😅😅😅 Boyum 163 bende çok uzun erkek sevmiyorum. Çünkü benim iki erkek kardeşimin boyu da 183+. Ama 175-180 arasindakileri çok beğeniyorum 😅😅 hele saçlı sakalli erkekler hiç zevkime hitap etmiyor

Ben de boylu poslu, iri yapili, sac sakal uzun ve karisik erkeklerden hoslandim hayatim boyunca. Ne zaman birinden hoslansam en yakin arkadasim goster bakiyim yeni terorist tipli kimdi derdi 🤣 O da sizin gibi baby face erkeklerden hoslaniyor.

Ben de boylu poslu, iri yapili, sac sakal uzun ve karisik erkeklerden hoslandim hayatim boyunca. Ne zaman birinden hoslansam en yakin arkadasim goster bakiyim yeni terorist tipli kimdi derdi 🤣 O da sizin gibi baby face erkeklerden hoslaniyor.
Ay ben de bayılırım terörist tipli heriflere 🤣 Eşimden memleketinde bile kimlik sorduklarını söylemiş miydim?

Arkadaşlarınızdan ziyade Türk kadınında böyle bir algı var cidden ,kısa boylu erkek mi olur diye filan ama boy doğuştan gelen bi özellik yAni hani kilo filan olsa neyse değişebilir ,doğal olarak eğer bunu sorun ediyorsanız adamı suçlamak yerine ayrılın bence. Eğer seviyorsanız da bunu sorun edip soğumazsınız zaten. Eşimin boyu 188 ilk tanıdığımda 1,75 filan olsaydı boya takılan biriyim bu yüzden ben baştan görüşmezdim ama şimdi şu an boyu 155 e düşse de hiçbir şey değişmez soğumam :) bazen paylaşılmışlık ve maneviyat diğer kriterleri gölgeliyormuş :)

X