- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
- Konu Sahibi Kadertsdln78
-
İlk evliliğini saymıyorum .
Ama eğer imam nikahlı olduğu eşi sizi aramasaydı adam sizinle resmi nikah kıyacaktı
Ve siz tabiri caizse kuma olacaktınız.. yani adamın 2.karısı olmuş olacaktınız dinen.
Ayrıca 1 sene öncesinde seviştiği kızla imam nikahı kıyıp kızın ailesini kandırmasına müsaade eden kızı da alıp ailesinin önüne çıkıp kızınızla bi halt yedik ve evlendik şu an aynı evde yaşıyoruz diyemeyecek kadar kaypak korkak bi herif..
Ne olursa olsun ister pis olsun ister evde durmasın o kızı o halde ortada bırakıp seninle gitmeyi düşünecek kadar Şeref yoksunu.
Tek çaresi yalan ve kaçmak olan bu adamdan hayır gelmez diyorum .(Naçizane)
Reis ayrıca fotoğraflarının sıkı takipçisiyim.Anaaa... valla be.. bende yeni ayiktim
Konu sahibi yazılanları okuyor ama cevap yokKesinlikle herşey beklenir
Bu ramazana özel reisReis ayrıca fotoğraflarının sıkı takipçisiyim.
Her gördüğümde gülümsüyorum
O zaman sana bir şok daha, kız hamile olmasa niye nikah kıyıp evine alsın? Bak gör bebek var ortada. Buna hazırlıklı ol. Yoksa bir öğretmen "ay namusumu temizle hemen bana acilinden hoca nikahı kıy ailem de bilmesin" demez. Bebeğin doğmasını bekliyor dna testi yapıp kendinin çıkarsa resmî nikah. Ona göre çaresine bakacaklar. Sende hâlâ sevgisinden eminim de dur. Bekliyo ki çocuk kendinden olmasın da sana gele...Cok uzatıp basınızı agirtmak istemiyorum . 7 aydir görüştüğüm askeri personel bir sevgilim var . Biz ilk defa Ocak ayında izne geldiğinde buluştuk . Kendisi daha omce bir evlilik yapmış kucuk yaşta boşanmış bende aynı şekilde . 2 gün onun memleketine gittik babasıyla falan tanıştım baska kimseyi görmedim . Sonra kendisi orada kaldı 2 hafta sonra yanıma geldi 1 hafta da benim memleketim de kaldı . Görüştük her şey harika sonsuz güven kusursuz hır iliski . Fakat kendisi orada. Kaldığı süre içince telefondan sürekli ulaşamadım akşamları falan bir şey var di şüphelendim ama hep uyuyordum dedi . Bu yazın geldiğinde birlikte gidip ev alıp evlenecektik . Fakat geçen akşam aldığım mesaj ile şoka uğradım . Faceden bulmuş Beni kızın birisi Ben Ali’nin karisiyim konusabilirmiyiz. Ocak ayında benim yanımdan gittikten sonra nikah yapmışlar Temmuz ayında ev duzul dini nikah yapmışlar . Kızla konuşum birlikte oldukları icin mecbur evlenmek zorunda kalmış kız da böyle söyledi . Nikahtan kızın ailesinin haberi yok çalışıyor biliyormuş baska şehirde . Ben dedim benim yanımda 1 hafta kaldı ben orada aldım hiç aramadın telefonu çalmadı vs . İste sürekli bir yerlere gidiyordu evde durmuyordu vs dedi . Ben bunu aradım basımdan asagi kaynar sular döküldü hep ona bu kadar kusursuz bir iliski olamaz bir kusur çıkacak diyordum kı çıktı . Hemen ayrıldım hır daha arama dedim . Beni aradı hüngür hüngür ağladı ben seni seviyorum onunla nikah yapmak zorunda kaldım sana söyleyemedim söylemek cok istedim dedi . Evet doğru cok söylemek istedi bir şeyi ama söyleyemedi meğer buymuş . Kızla konuştu babasıyla konuştu konferans yaptı bende duydum . Babası da dedi boşuna nikah yaptın kaderi seviyorsun vs . Sımdı beni arıyor agliypr ben cahillik yaptım birlikte olduk ısrar etti nikah icin ben seni seviyorum ağlayıp duruyor . Sevgisinden kesinlikle eminim . Ama 7 aydir kandırılmışım ben hazmedemiyorum . Bana diyor kı mesleği bırakayım geleyim birlikte gidelim boşanmaya birlikte bir ise girip çalışalım yanından bir saniye olsun ayrılmayacağım kurana el basacağım vs diyor . Kızda numarasını değişmiş keisn o değiştirdi . Dedim ona bilmiyorum dedi bana da dün akşam mesaj atmış yeni numaram bu diye . Ben ne yapayım bir akıl verin o yuva benim yüzümden yıkılmayacak zaten babası da söyledi evde durduğu yok sürekli kavga gürültü anlaşamıyorlar zaten boşanacaklarmış benle alakalı degil ben öğrenmesem gizli gizli boşanıp söylemeyecekti . Siz olsanız ne yaparsınız sevgisinden eminim çok fazla hemde . Bırakmıyor da peşimi bende onu çok seviyorum . Benim için mesleğini bile bırakacak yanımdan 1 saniye ayrılmayacaksın diyor . Acaba yine konuşuyorlar mi yine kandiriyor mu diye şüphe var Hep aklımda . Yediremitorum eskisi gibi olamıyorum ne yapayım ? Belkide gerçekten mecburdu söylemekte cok istedi bana eminim kaybetmemek için söyleyememiş ?
Bence sen kendini agirdan al pismanligini icine icine yasasin bidaha kimseyle olmasin bidaha kimseye yalan soylemesin ve bi daha kimseyi kandirmasinCok uzatıp basınızı agirtmak istemiyorum . 7 aydir görüştüğüm askeri personel bir sevgilim var . Biz ilk defa Ocak ayında izne geldiğinde buluştuk . Kendisi daha omce bir evlilik yapmış kucuk yaşta boşanmış bende aynı şekilde . 2 gün onun memleketine gittik babasıyla falan tanıştım baska kimseyi görmedim . Sonra kendisi orada kaldı 2 hafta sonra yanıma geldi 1 hafta da benim memleketim de kaldı . Görüştük her şey harika sonsuz güven kusursuz hır iliski . Fakat kendisi orada. Kaldığı süre içince telefondan sürekli ulaşamadım akşamları falan bir şey var di şüphelendim ama hep uyuyordum dedi . Bu yazın geldiğinde birlikte gidip ev alıp evlenecektik . Fakat geçen akşam aldığım mesaj ile şoka uğradım . Faceden bulmuş Beni kızın birisi Ben Ali’nin karisiyim konusabilirmiyiz. Ocak ayında benim yanımdan gittikten sonra nikah yapmışlar Temmuz ayında ev duzul dini nikah yapmışlar . Kızla konuşum birlikte oldukları icin mecbur evlenmek zorunda kalmış kız da böyle söyledi . Nikahtan kızın ailesinin haberi yok çalışıyor biliyormuş baska şehirde . Ben dedim benim yanımda 1 hafta kaldı ben orada aldım hiç aramadın telefonu çalmadı vs . İste sürekli bir yerlere gidiyordu evde durmuyordu vs dedi . Ben bunu aradım basımdan asagi kaynar sular döküldü hep ona bu kadar kusursuz bir iliski olamaz bir kusur çıkacak diyordum kı çıktı . Hemen ayrıldım hır daha arama dedim . Beni aradı hüngür hüngür ağladı ben seni seviyorum onunla nikah yapmak zorunda kaldım sana söyleyemedim söylemek cok istedim dedi . Evet doğru cok söylemek istedi bir şeyi ama söyleyemedi meğer buymuş . Kızla konuştu babasıyla konuştu konferans yaptı bende duydum . Babası da dedi boşuna nikah yaptın kaderi seviyorsun vs . Sımdı beni arıyor agliypr ben cahillik yaptım birlikte olduk ısrar etti nikah icin ben seni seviyorum ağlayıp duruyor . Sevgisinden kesinlikle eminim . Ama 7 aydir kandırılmışım ben hazmedemiyorum . Bana diyor kı mesleği bırakayım geleyim birlikte gidelim boşanmaya birlikte bir ise girip çalışalım yanından bir saniye olsun ayrılmayacağım kurana el basacağım vs diyor . Kızda numarasını değişmiş keisn o değiştirdi . Dedim ona bilmiyorum dedi bana da dün akşam mesaj atmış yeni numaram bu diye . Ben ne yapayım bir akıl verin o yuva benim yüzümden yıkılmayacak zaten babası da söyledi evde durduğu yok sürekli kavga gürültü anlaşamıyorlar zaten boşanacaklarmış benle alakalı degil ben öğrenmesem gizli gizli boşanıp söylemeyecekti . Siz olsanız ne yaparsınız sevgisinden eminim çok fazla hemde . Bırakmıyor da peşimi bende onu çok seviyorum . Benim için mesleğini bile bırakacak yanımdan 1 saniye ayrılmayacaksın diyor . Acaba yine konuşuyorlar mi yine kandiriyor mu diye şüphe var Hep aklımda . Yediremitorum eskisi gibi olamıyorum ne yapayım ? Belkide gerçekten mecburdu söylemekte cok istedi bana eminim kaybetmemek için söyleyememiş ?
Saçmalama ya. Seninle ilişkisi varken başkası ile birlikte olup seni aldatmış. Bir de evlenmiş. Öyle birine geri mi döneceksin. Kendini hafife alıyorsun. Güçlü ol sende numaranı gerekirse adresini değiştir. Bu iş böyle bitsinCok uzatıp basınızı agirtmak istemiyorum . 7 aydir görüştüğüm askeri personel bir sevgilim var . Biz ilk defa Ocak ayında izne geldiğinde buluştuk . Kendisi daha omce bir evlilik yapmış kucuk yaşta boşanmış bende aynı şekilde . 2 gün onun memleketine gittik babasıyla falan tanıştım baska kimseyi görmedim . Sonra kendisi orada kaldı 2 hafta sonra yanıma geldi 1 hafta da benim memleketim de kaldı . Görüştük her şey harika sonsuz güven kusursuz hır iliski . Fakat kendisi orada. Kaldığı süre içince telefondan sürekli ulaşamadım akşamları falan bir şey var di şüphelendim ama hep uyuyordum dedi . Bu yazın geldiğinde birlikte gidip ev alıp evlenecektik . Fakat geçen akşam aldığım mesaj ile şoka uğradım . Faceden bulmuş Beni kızın birisi Ben Ali’nin karisiyim konusabilirmiyiz. Ocak ayında benim yanımdan gittikten sonra nikah yapmışlar Temmuz ayında ev duzul dini nikah yapmışlar . Kızla konuşum birlikte oldukları icin mecbur evlenmek zorunda kalmış kız da böyle söyledi . Nikahtan kızın ailesinin haberi yok çalışıyor biliyormuş baska şehirde . Ben dedim benim yanımda 1 hafta kaldı ben orada aldım hiç aramadın telefonu çalmadı vs . İste sürekli bir yerlere gidiyordu evde durmuyordu vs dedi . Ben bunu aradım basımdan asagi kaynar sular döküldü hep ona bu kadar kusursuz bir iliski olamaz bir kusur çıkacak diyordum kı çıktı . Hemen ayrıldım hır daha arama dedim . Beni aradı hüngür hüngür ağladı ben seni seviyorum onunla nikah yapmak zorunda kaldım sana söyleyemedim söylemek cok istedim dedi . Evet doğru cok söylemek istedi bir şeyi ama söyleyemedi meğer buymuş . Kızla konuştu babasıyla konuştu konferans yaptı bende duydum . Babası da dedi boşuna nikah yaptın kaderi seviyorsun vs . Sımdı beni arıyor agliypr ben cahillik yaptım birlikte olduk ısrar etti nikah icin ben seni seviyorum ağlayıp duruyor . Sevgisinden kesinlikle eminim . Ama 7 aydir kandırılmışım ben hazmedemiyorum . Bana diyor kı mesleği bırakayım geleyim birlikte gidelim boşanmaya birlikte bir ise girip çalışalım yanından bir saniye olsun ayrılmayacağım kurana el basacağım vs diyor . Kızda numarasını değişmiş keisn o değiştirdi . Dedim ona bilmiyorum dedi bana da dün akşam mesaj atmış yeni numaram bu diye . Ben ne yapayım bir akıl verin o yuva benim yüzümden yıkılmayacak zaten babası da söyledi evde durduğu yok sürekli kavga gürültü anlaşamıyorlar zaten boşanacaklarmış benle alakalı degil ben öğrenmesem gizli gizli boşanıp söylemeyecekti . Siz olsanız ne yaparsınız sevgisinden eminim çok fazla hemde . Bırakmıyor da peşimi bende onu çok seviyorum . Benim için mesleğini bile bırakacak yanımdan 1 saniye ayrılmayacaksın diyor . Acaba yine konuşuyorlar mi yine kandiriyor mu diye şüphe var Hep aklımda . Yediremitorum eskisi gibi olamıyorum ne yapayım ? Belkide gerçekten mecburdu söylemekte cok istedi bana eminim kaybetmemek için söyleyememiş ?
Evet asker kesinKonu sahibi yazılanları okuyor ama cevap yok
Adam gerçekten askeri personel mi acaba?
Baştan sona herşey şüpheli.
Benimle birlikteyken degil benden önce olmuş bir seySaçmalama ya. Seninle ilişkisi varken başkası ile birlikte olup seni aldatmış. Bir de evlenmiş. Öyle birine geri mi döneceksin. Kendini hafife alıyorsun. Güçlü ol sende numaranı gerekirse adresini değiştir. Bu iş böyle bitsin
Kadınla konuştum hamile degilO zaman sana bir şok daha, kız hamile olmasa niye nikah kıyıp evine alsın? Bak gör bebek var ortada. Buna hazırlıklı ol. Yoksa bir öğretmen "ay namusumu temizle hemen bana acilinden hoca nikahı kıy ailem de bilmesin" demez. Bebeğin doğmasını bekliyor dna testi yapıp kendinin çıkarsa resmî nikah. Ona göre çaresine bakacaklar. Sende hâlâ sevgisinden eminim de dur. Bekliyo ki çocuk kendinden olmasın da sana gele...
Not: Hamile insan ev işi yapamaz midesi bulanır + halsizlik.
Bunları bilerek hala güveniyor musunuz bu adamaEvet ailesi orada çalışıyor biliyormuş öğretmen . Evet 2. Evlilik diğeri 18 yaşında kaçırmıştı askerdeyken aldatmış bırakmış eşi
Sizin mesleğiniz nedir?Evet asker kesin
Ne olduysa olmuş. Evliyken onu sevmese bile seninle konuşması hata. Ne biliyorsun sana da yapmicak. Belki sana yalan söylüyor onu da seviyordu belkiBenimle birlikteyken degil benden önce olmuş bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?