Cok uzatıp basınızı agirtmak istemiyorum . 7 aydir görüştüğüm askeri personel bir sevgilim var . Biz ilk defa Ocak ayında izne geldiğinde buluştuk . Kendisi daha omce bir evlilik yapmış kucuk yaşta boşanmış bende aynı şekilde . 2 gün onun memleketine gittik babasıyla falan tanıştım baska kimseyi görmedim . Sonra kendisi orada kaldı 2 hafta sonra yanıma geldi 1 hafta da benim memleketim de kaldı . Görüştük her şey harika sonsuz güven kusursuz hır iliski . Fakat kendisi orada. Kaldığı süre içince telefondan sürekli ulaşamadım akşamları falan bir şey var di şüphelendim ama hep uyuyordum dedi . Bu yazın geldiğinde birlikte gidip ev alıp evlenecektik . Fakat geçen akşam aldığım mesaj ile şoka uğradım . Faceden bulmuş Beni kızın birisi Ben Ali’nin karisiyim konusabilirmiyiz. Ocak ayında benim yanımdan gittikten sonra nikah yapmışlar Temmuz ayında ev duzul dini nikah yapmışlar . Kızla konuşum birlikte oldukları icin mecbur evlenmek zorunda kalmış kız da böyle söyledi . Nikahtan kızın ailesinin haberi yok çalışıyor biliyormuş baska şehirde . Ben dedim benim yanımda 1 hafta kaldı ben orada aldım hiç aramadın telefonu çalmadı vs . İste sürekli bir yerlere gidiyordu evde durmuyordu vs dedi . Ben bunu aradım basımdan asagi kaynar sular döküldü hep ona bu kadar kusursuz bir iliski olamaz bir kusur çıkacak diyordum kı çıktı . Hemen ayrıldım hır daha arama dedim . Beni aradı hüngür hüngür ağladı ben seni seviyorum onunla nikah yapmak zorunda kaldım sana söyleyemedim söylemek cok istedim dedi . Evet doğru cok söylemek istedi bir şeyi ama söyleyemedi meğer buymuş . Kızla konuştu babasıyla konuştu konferans yaptı bende duydum . Babası da dedi boşuna nikah yaptın kaderi seviyorsun vs . Sımdı beni arıyor agliypr ben cahillik yaptım birlikte olduk ısrar etti nikah icin ben seni seviyorum ağlayıp duruyor . Sevgisinden kesinlikle eminim . Ama 7 aydir kandırılmışım ben hazmedemiyorum . Bana diyor kı mesleği bırakayım geleyim birlikte gidelim boşanmaya birlikte bir ise girip çalışalım yanından bir saniye olsun ayrılmayacağım kurana el basacağım vs diyor . Kızda numarasını değişmiş keisn o değiştirdi . Dedim ona bilmiyorum dedi bana da dün akşam mesaj atmış yeni numaram bu diye . Ben ne yapayım bir akıl verin o yuva benim yüzümden yıkılmayacak zaten babası da söyledi evde durduğu yok sürekli kavga gürültü anlaşamıyorlar zaten boşanacaklarmış benle alakalı degil ben öğrenmesem gizli gizli boşanıp söylemeyecekti . Siz olsanız ne yaparsınız sevgisinden eminim çok fazla hemde . Bırakmıyor da peşimi bende onu çok seviyorum . Benim için mesleğini bile bırakacak yanımdan 1 saniye ayrılmayacaksın diyor . Acaba yine konuşuyorlar mi yine kandiriyor mu diye şüphe var Hep aklımda . Yediremitorum eskisi gibi olamıyorum ne yapayım ? Belkide gerçekten mecburdu söylemekte cok istedi bana eminim kaybetmemek için söyleyememiş ?