- 26 Nisan 2020
- 42
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi Kadertsdln78
1 sene önce ama asla anlasamiyorlarmis kız cok pismiş ki bu doğru evin resimlerini gördüm . Kavga gürültü hep evde durmuyor doğru düzgün o da doğru onuda gördüm ama bana söylemediği için yediremiyorumKizla ne zaman birlikte olmus sizle tanismadan ne kadar once
Evet ailesi orada çalışıyor biliyormuş öğretmen . Evet 2. Evlilik diğeri 18 yaşında kaçırmıştı askerdeyken aldatmış bırakmış eşi1 senedir kız evli ve ailesi bilmiyo muymuş ben onu anlayamadım? Birde bu ikinci evliliği o zaman değil mi? Son bir soru ilk evlilik neden bitmiş?
HayırHayat8n boyunca şüphe içinde yasayabilcekmisin??
Evet bayağı iyi söylemişBu adam bir kere çok iyi yalan söylüyor,asla güvenemeyeceksin...canım cicimler şimdi tabiki olur inanma asla,,sen daha iyisini hak ediyorsun...hayatın senin elinde ...
Yine kadın suçlu!!Evin resimlerini görmeniz sizi ikna mı etti?Bizim evimiz hiç kirlenmiyor mu?Ev işleri sadece kadının sorumluluğu da değildir.Yada evde kavga gürültü var diye başka birini bulması normal mi?Sorun varsa önce boşanırsın başka birine evlilik vaadi vermezsin.1 sene önce ama asla anlasamiyorlarmis kız cok pismiş ki bu doğru evin resimlerini gördüm . Kavga gürültü hep evde durmuyor doğru düzgün o da doğru onuda gördüm ama bana söylemediği için yediremiyorum
Evin resimlerini görmek seni ilgilendiren bir durum değil yalnız .O evdeki de bir kadın farkinda mısın ? Senin temiz oldugunu kim onayliyor ? Birinin yuvasinin bozulmasi seni mutlu edecekse ki bu karakterde bir adamla devam et1 sene önce ama asla anlasamiyorlarmis kız cok pismiş ki bu doğru evin resimlerini gördüm . Kavga gürültü hep evde durmuyor doğru düzgün o da doğru onuda gördüm ama bana söylemediği için yediremiyorum
O zaman ona göre karar ver sadece sevgi evlilik için yetmez