- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
Evettt işte aslında her şey burda başlıyor ailesiyle ilişkine dönmüş olay bekarlar bilmezaileme karşı tutumunda dikkatli ol vslere giriyor arkadaş dikkat....Acaba neden ailesiyle bir şey mi konuştular sen mi bir şey dedin?
Bence ailesine sizi kavgalı olduğunuz dönemlerde kotuledi şimdide diyor ki inslalah ailemle senin aranda kalmam kalacak çünkü ailesi size baştan negatif başlamış olacak hiç sağlam karakter gelmedi bana sevgiliniz bir dediği bir dediğini tutmuyor dengesiz gibi neyse
Onu bunu bilmem de, 17 ağustosa bir organizasyon ayarlamayın derim nacizane.
Bu ülkenin başına gelen en büyük felaketlerden birinin olduğu günde, insanlar acılarını anarken ben mutlu olmayı tercih etmezdim.
Her şeyden öte, ülkedeki bir yas gününü mutlu günüm ilan etmezdim.
Ayrıca bu adamla evlilik kısmında düşünün derim.
Daha zaman konusunda ortak karar alamıyor, bir taraf baskın çıkıyor dediğim dedik diyorsa, geleceğin vay haline...
Ya istemeyi nisani yegenlerine gore yapmak nekadar sacma tabiki once tanisma olucak ailenin icine sinerse devami gelicek yani nekadar enteresansiniz ailenizin hic soz hakki yokmu damat adayini tanima tavsiye verme hakki yokmu siz daha onlarin ailesini dogru duzgun tanimiyorsunuz belki olaylar cok kotu ilerliycek ailesiyle uyusamiycaksiniz? Damat adayi pek guven vermedi heycanlanir ama bu yan ciziyor gibi
Sonuçta tartıştık demiş devamı gelmiştir onu atiyordur bence hayırlısı olsun ya ne bileyim ben öyle düşündümYok tam olarak öyle değil. Diyor ki bana ailemi şikayet etme. Onlar da seni şikayet etmesin. Ben gelin kaynana çekişmelerinden hoşlanmıyorum dedi. Neden böyle bir şey olsun ki dedim. Çevremde görüyorum ben de yaşamak istemiyorum dedi.
Ayrıldığımızı ailesine söylememiş bile. Annesine tartıştık demiş sadece. Annesi de öyle olmaz konuşun barışın demiş sürekli. Sen bir şey yapmışsındır kendini affettir demiş. Bunları kendisi anlatıyor tabi bilemiyorum artık.
Gecen konuda cift olarak çocuk gibi davrandığınızı söylemiştim. Ve tepki gostermistiniz..Biraz önce dayanamadım ve kendisine mesaj attım. Uyuyor henüz görmedi.
Davranışlarını çok tuhaf bulduğumu ve bunun işsizlikle alakalı olmadığını düşündüğümü söyledim. Ve açıkça nişan konusundan ailene bahsetmediğini düşünüyorum dedim. Aslında bunu söylemem doğru değil ama bodoslama daldım böyle. Bir sorun varsa bunu şimdi konuşmamız gerektiğini aileme mahcup olmak istemediğimi söyledim. Bir şey varsa daha da uzatmadan uygun bir dille aileme açıklarım dedim.
Ya çok amatörce davranıyorum farkındayım ama gerçekten kalbim deli gibi çarpıyor çok kötü hissediyorum kendimi. Bir an önce ne varsa konuşmak istiyorum.
Gecen konuda cift olarak çocuk gibi davrandığınızı söylemiştim. Ve tepki gostermistiniz..
Teşekkür ederim. Daha birbirini doğru düzgün tanımadan evlenmeye karar vermek ne kadar doğru bilemiyorum.geçen olayda yüzükleri nereye koyacaginizi tartisiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Kaldı ki aileniz haklı. Sur durumları biliyolar mi mesela? Neden yegenlerinize göre is yapıyorsunuz o kısmı da anlamadım.Siz de yemeyip içmeyip bu yorumu yazmak istercesine beklemişsiniz. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Daha birbirini doğru düzgün tanımadan evlenmeye karar vermek ne kadar doğru bilemiyorum.geçen olayda yüzükleri nereye koyacaginizi tartisiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Kaldı ki aileniz haklı. Sur durumları biliyolar mi mesela? Neden yegenlerinize göre is yapıyorsunuz o kısmı da anlamadım.
Yukarıda güncelleme yapmışsınız da annesi sizi biliyor sadece, nişan durumu konusulmus gibi gelmedi bana.
Önceki konunuzu okudum ve böyle bir insanla evlilik kararı verdiğiniz için sizin adınıza üzüldüm. Adam zaten normal değil. Bence tekrar düşünün, evlilik bu ciddi bir şey neticede.
Benim son güncellemede anladigim şey su (sevgilinizi tanımıyorum tabi) : sadece annesi sizin varliginizdan haberdar. Ama ekstra bir şey biliyor gibi gelmedi. Hani tanışma ya da nisan yapılacak gibi bir durum yok gibi.Evet ailem haklı bu nedenle ben de nişan konusunda hiç ısrarcı olmadım. Eğer olacaksa yeğenlerime göre ayarlamak istiyorum dedim. Onlar mantıklı bulmadığı için ben de süreci onlara bıraktım. Tanışma sonrası aileler kendi aralarında konuşur anlaşır diye düşündüm zaten. Erkek arkadaşım da böyle düşündü sonrasında. Yeter ki tanışma ciddi bir adım olsun nişan tarihi önemli değil dedi.
Annesiyle ilgili bir şey iddia edemem bana anlattığını söylüyorum ben de. Nişan da öyle abartılı bir şey olmayacak bu arada. Evde aileler arasında yüzük takmaktı konuştuğumuz şey. Daha önce de belirttiğim gibi konsepte hakim değilim söz nişan bana göre aynı şey gibi.
Benim son güncellemede anladigim şey su (sevgilinizi tanımıyorum tabi) : sadece annesi sizin varliginizdan haberdar. Ama ekstra bir şey biliyor gibi gelmedi. Hani tanışma ya da nisan yapılacak gibi bir durum yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?