- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Evet erkek arkadaşımdan dün gece yazdığım mesaja cevap geldi. Sorun ne diye açıkça sormuştum ve ailesinin haberi olmadığını düşündüğümü söylemiştim.
Acik konusalim ben belki farkli olabilirim duygularımı herkes gibi gösteremiyor olabilirim ama şunu altini cizerek soyluyorum kotu hiissediyorum kendimi. Zor şeyler yaşadım sen de şahitsin bu sürece. sana olan sevgim sorgulanamaz senden ayrilinca perisan oldum ben. bugun eger seni istemesem aileme soylememis olsam veya soyleyemeyecek olsam seni karşıma alıp bu durumun buraya gelmesine musade etmezdim. seni cok seviyorum ve hayatimi yuvami seninle kurmak istiyorum. belki biraz sorunlarim olabilir bu surecte sende bunlardan dolayi uzuluyorsun ama ben hicbirzaman soyledigin tarzda birsey yapmadim. Ailemden gizleme gibi bir durum yok. anneminde haberi var oncesindede vardi simdi de var bende en az senin kadar istiyorum bu durumu buna yemin ederim. Sana kendini böyle hissettirdiğim için de özür dilerim ama sen ailenle konuşurken ben de evde soğuk terler döktüm acaba ne diyecekler diye. Korktumda açıkçası. Ve bunu hemen atamadım üzerimden.
dediğiniz gibi maddi sorunlar galiba yaşadığı zor şeyler.
artık diyecek bir şey yok ben yine de önce ailesini iyice tanıyın derim.
zaten yakın oturuyormuşsunuz, gidip gelin biraz aileniz de soruştursun. 2 tane yeğen gelecek diye hayatınızın en onemli kararini aceleye getirmeyin.