• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evlenmek istemiyor mu?

Evet erkek arkadaşımdan dün gece yazdığım mesaja cevap geldi. Sorun ne diye açıkça sormuştum ve ailesinin haberi olmadığını düşündüğümü söylemiştim.

Acik konusalim ben belki farkli olabilirim duygularımı herkes gibi gösteremiyor olabilirim ama şunu altini cizerek soyluyorum kotu hiissediyorum kendimi. Zor şeyler yaşadım sen de şahitsin bu sürece. sana olan sevgim sorgulanamaz senden ayrilinca perisan oldum ben. bugun eger seni istemesem aileme soylememis olsam veya soyleyemeyecek olsam seni karşıma alıp bu durumun buraya gelmesine musade etmezdim. seni cok seviyorum ve hayatimi yuvami seninle kurmak istiyorum. belki biraz sorunlarim olabilir bu surecte sende bunlardan dolayi uzuluyorsun ama ben hicbirzaman soyledigin tarzda birsey yapmadim. Ailemden gizleme gibi bir durum yok. anneminde haberi var oncesindede vardi simdi de var bende en az senin kadar istiyorum bu durumu buna yemin ederim. Sana kendini böyle hissettirdiğim için de özür dilerim ama sen ailenle konuşurken ben de evde soğuk terler döktüm acaba ne diyecekler diye. Korktumda açıkçası. Ve bunu hemen atamadım üzerimden.

dediğiniz gibi maddi sorunlar galiba yaşadığı zor şeyler.
artık diyecek bir şey yok ben yine de önce ailesini iyice tanıyın derim.

zaten yakın oturuyormuşsunuz, gidip gelin biraz aileniz de soruştursun. 2 tane yeğen gelecek diye hayatınızın en onemli kararini aceleye getirmeyin.

Yaşınızın 18-19 olduğunu düşündüm...
Ailenizi bu kadar adam yerine koymamak icin bir sebebiniz var mi?
Kimse kimseyi tanımıyor, evlerine gitmediniz, aileniz damar adayını görmedi, ailesini görmedi, Siz ailesini gormediniz, eee? Ne bu acele?tanışma 2 gün sonra nişan? Yürek mi yediniz? Evlilik kaçıyor mu?
Bir ilişkide bir jere ayrılık lafı geçtiğinde o ilişkiden hayır gelmiyor.
Siz daha barisali ne kadar oldu da hemen aileleri işin içine dahil ettiniz aklım almıyor..
Gerçekten ya aşktan gözünüz kör, yada çok toysunuz.

Süreç hep böyle işlemiyor mu zaten? İnsanlar evlilik teklifi alıyor sonra aileler tanışıyor vs. Bendeki tek farklılık işi yokken aileme açıklamak istemeyişimdi. İş buldu ve aileme açıkladım.

Adam yerine koymamak biraz abartı olmuş sanki. Diğer yorumlarımı okuduysanız, süreci aileme bıraktığımı belirttim. Yani benim düşüncem bu şekildeydi ama bu konuda diretmiyorum, siz nasıl uygun görürseniz dedim.

Toyluk mu bilemem ama bir şeyleri doğru planlayamıyorum evet. Zaten kendime dert ettiğim için de burada fikir alıyorum. Kendimi doğru ifade edebilmişimdir umarım.

dediğiniz gibi maddi sorunlar galiba yaşadığı zor şeyler.
artık diyecek bir şey yok ben yine de önce ailesini iyice tanıyın derim.

zaten yakın oturuyormuşsunuz, gidip gelin biraz aileniz de soruştursun. 2 tane yeğen gelecek diye hayatınızın en onemli kararini aceleye getirmeyin.

Haklısınız. Ben de öyle düşünüyorum artık. Yazışma devam ediyor ve sanırım bana böyle hissettirdiği için telafi etmeye çalışıyor. İleriye yönelik bir şeyler söylüyor. Bu beni daha çok rahatsız ediyor şu an. Zoraki gibi geliyor artık. Öyle değilse bile ben öyle hissedeceğim sanırım.

Haklısınız. Ben de öyle düşünüyorum artık. Yazışma devam ediyor ve sanırım bana böyle hissettirdiği için telafi etmeye çalışıyor. İleriye yönelik bir şeyler söylüyor. Bu beni daha çok rahatsız ediyor şu an. Zoraki gibi geliyor artık. Öyle değilse bile ben öyle hissedeceğim sanırım.

mesajla değil de yüz yüze gelip görüşün bütün soru işaretlerinizi ancak öyle giderirsiniz

mesajla değil de yüz yüze gelip görüşün bütün soru işaretlerinizi ancak öyle giderirsiniz

Şöyle ki ben dün ilk anneme ve yengeme söyledim. Onlar bir haftada nişan olmaz diye karşı çıktıktan sonra erkek arkadaşımla yüz yüze görüştüm. Bunları konuştuk falan. Aslında şöyle bir şey aklıma geldi şimdi. Ben annemlerin 1 hafta sonra nişan olmaz deşiğini söylediğimde o da şunu söyledi. Evet haklı olabilirler ama kuzenime de öyle yapmıştık. Gidip istedik bir hafta sonra da yüzük takmaya gittik. Sonra da ailesi bizleri ziyarete gelmişti dedi.

Düşünüyorum da aslında annemler istemiyor dediğimde o da istemiyorsa bunu fırsat bilip tamam o zaman diyebilirdi. Ama kuzenine de 1 haftada yaptıklarını falan anlattı. Annesine bizim durumumuzu söylediğinde bu sebeple annesinin anormal karşılamadığını söyledi.

Babamla abime akşam söyleyecektik bunu biliyordu.

Ve şu an ben buraya yazarken annesi bana mesaj attı. Daha önce telefonlan bir iletişimimiz olmamıştı hiç. Muhtemelen annesine mesaj yazmasını o söyledi. Allahım ne hale geldi olay :(

Ailesi ile siz tanışabilirdiniz önceden. Ben de erkek ailesine gittim, tanıştık ettik. 30 yaşında kadınsınız niye çekindiniz anlamadım. İş konusunu da fazla takmışsınız. Benim eşim de tanışma zamanı işten çıktı. Kimseye demedik bile çalışıyor dedik. Ben ona güveniyordum tabii hiç önemsemedim bu konuyu. Belki siz içten içe istemediniz ve işsizliği bahane ettiniz. Yaşım 30 aman yaşlanıyorum ediyorum diye asla evlenmeyin. Sevgiliniz istemiş siz geri durmuşsunuz. Belki sizi maddiyatçı sandı. Belki de kafasınd soru işaretleri var. Zira hali, tavrı normal değil. İsteksiz gibi gerçekten de. Soğumuş sanırım.

Önceki konunuza da baktım. Kapalı ama dar kot, bilekler açık modalı tesettür ablaları sevmiyorum doğrusu. 1 kilo makyakla açıklardan daha çok ilgi çekiyorlar mesela bana göre çelişiyor. Belki o da sevmiyordur. Ben tutup da kimseye karışmam. Zihniyetim uyuşmuyorsa hayatımdaki insanla en doğrusu ayrılmak. Sizin giyiminiz, sizin seçiminiz. Yüzüğü bırak et filan onlar da komik, saçma geldi. Yüzük peşine düşmesi de çirkin.

Ben hep şey diyorum. Benim için aile çok önemli. Kendi aileme çok düşkün olduğumu biliyor, aile bağlarımızın kuvvetli olduğunu da.
Onun ailesiyle de ilişkilerimin iyi olmasını istiyorum bunu kendisine de söylüyorum. Onun dışında bir konu olmadı ailesiyle ilgili. Hatta ailesine yakın oturma fikrine de sıcak bakıyorum. Yani hiç ailesinden yana olumsuz bir fikrim olmadı o da biliyor.
Ah be cahil cesareti...

Ve şu an ben buraya yazarken annesi bana mesaj attı. Daha önce telefonlan bir iletişimimiz olmamıştı hiç. Muhtemelen annesine mesaj yazmasını o söyledi. Allahım ne hale geldi olay :KK43:

yani çok tuhaf davranıyor sevgiliniz size sormadan nasıl boyle emrivaki yapıyor ki?
sizce de çok çocuksu davranmıyor mu?

belli ki sizin bir probleminiz var anneye mesaj attırmak ne alaka? çok saçma davranıyor bence 27 yaşında biri gibi davranmıyor kusura bakmayın.

yüzük mevzusunda da kendisini göstermiş aslında gerçekten.

O kadar şizofren olabileceğini düşünmüyorum ya. O kadar değildir yani. Bekleyip göreceğiz.
Neden olmasın ki geçen ki ayrılıkta da sen bilirsin deyip kesip atmamis mıydı?

Bir de bütün bunların haricinde öbür soruda bit yıldır beraber olduğunuzu ve başladığından beri sorunların devam ettiğini söylüyorsunuz.buna rağmen evlilik için çok fazla acele ediyorsunuz. Tüm anlattiklarinizdan yola çıkarak bu ilişkiden Hayır geleceğini düşünmüyorum kusura bakmayın. İkiniz de olgun değilsiniz. Ne yapmaya çalıştığınız belli değil. Asamadiginiz sorunlar olan biri ile alelacele nisan yapmak ne kdar mantıklı?

yani çok tuhaf davranıyor sevgiliniz size sormadan nasıl boyle emrivaki yapıyor ki?
sizce de çok çocuksu davranmıyor mu?

belli ki sizin bir probleminiz var anneye mesaj attırmak ne alaka? çok saçma davranıyor bence 27 yaşında biri gibi davranmıyor kusura bakmayın.

yüzük mevzusunda da kendisini göstermiş aslında gerçekten.

Yaptığının çok yanlış olduğunu söyledim. Başka türlü ailemin haberi olduğuna inanmayacaktın. Beni bu noktaya sen getirdin dedi.

Neden olmasın ki geçen ki ayrılıkta da sen bilirsin deyip kesip atmamis mıydı?

Bir de bütün bunların haricinde öbür soruda bit yıldır beraber olduğunuzu ve başladığından beri sorunların devam ettiğini söylüyorsunuz.buna rağmen evlilik için çok fazla acele ediyorsunuz. Tüm anlattiklarinizdan yola çıkarak bu ilişkiden Hayır geleceğini düşünmüyorum kusura bakmayın. İkiniz de olgun değilsiniz. Ne yapmaya çalıştığınız belli değil. Asamadiginiz sorunlar olan biri ile alelacele nisan yapmak ne kdar mantıklı?

Evlilik için acele etmiyorum aksine seneye yaza düşünüyoruz. Nişanlılık tanıma süreci değil midir? Aileler de bilsin istedik. Birkaç yorum üstte önceki sorunlarımıza dair bir açıklama yaptım ama gözünüzden kaçmış olsa gerek.

Evlilik için acele etmiyorum aksine seneye yaza düşünüyoruz. Nişanlılık tanıma süreci değil midir? Aileler de bilsin istedik. Birkaç yorum üstte önceki sorunlarımıza dair bir açıklama yaptım ama gözünüzden kaçmış olsa gerek.
Umarim istediğiniz gibi olur her şey.

Ailesi ile siz tanışabilirdiniz önceden. Ben de erkek ailesine gittim, tanıştık ettik. 30 yaşında kadınsınız niye çekindiniz anlamadım. İş konusunu da fazla takmışsınız. Benim eşim de tanışma zamanı işten çıktı. Kimseye demedik bile çalışıyor dedik. Ben ona güveniyordum tabii hiç önemsemedim bu konuyu. Belki siz içten içe istemediniz ve işsizliği bahane ettiniz. Yaşım 30 aman yaşlanıyorum ediyorum diye asla evlenmeyin. Sevgiliniz istemiş siz geri durmuşsunuz. Belki sizi maddiyatçı sandı. Belki de kafasınd soru işaretleri var. Zira hali, tavrı normal değil. İsteksiz gibi gerçekten de. Soğumuş sanırım.

Önceki konunuza da baktım. Kapalı ama dar kot, bilekler açık modalı tesettür ablaları sevmiyorum doğrusu. 1 kilo makyakla açıklardan daha çok ilgi çekiyorlar mesela bana göre çelişiyor. Belki o da sevmiyordur. Ben tutup da kimseye karışmam. Zihniyetim uyuşmuyorsa hayatımdaki insanla en doğrusu ayrılmak. Sizin giyiminiz, sizin seçiminiz. Yüzüğü bırak et filan onlar da komik, saçma geldi. Yüzük peşine düşmesi de çirkin.

Yüzüğü vermek için ısrar etmiştim.

Ailesiyle tanışmak istemedim çünkü kendi ailemden gizlerken onun ailesine gitmek içime sinmedi. İşsizliği bahane etmedim gerçekten de ciddi bir adım atacaksak işe başlamasını bekleyebilirim diye düşündüm ki bekledim de. Doğruluğu yanlışlığı tartışılır tabi ki.

Ailem haklı olarak işini soracaktı. Bu saatten sonra işsiz biriyle görüşüyorum demeyi gururuma yedirmedim belki de. Tabi ki ben de iş bulacağına güveniyordum ki bu süreçte de yanında oldum destekledim. Hiç acele etmedim. Aileme de işsizken işi var diye yalan söylemek istemedim. Her şey açık net doğru olsun istedim.

Sonuç olarak geldiğim nokta bu oldu. Demek ki bir yerlerde hata yapmışım.

siz gerçekten mutlu olacağınıza inanıyor musunuz bu kisiyle? çok zor bir insan, çok yorucu

Şu evlilik işleri çıkmasa kendi kendimize ilerliyorduk bir şekilde. Her şeye rağmen mutluydum da aslında. Dediğim gibi önceki sorunlar konusunda ben de biraz inat ettim her şey onun suçu değildi.

Usulünce davranmıyor ve bu gerçekten insanı yoruyor. Ama kötü niyetli olmadığını biliyorum. Böyle bir şeyleri eline yüzüne bulaştırınca da tartışıyoruz o kadar mahcup oluyor ki. Yüzünde çocuk gibi bir ifade beliriyor.

Biraz risk alıyorum galiba.

Şu evlilik işleri çıkmasa kendi kendimize ilerliyorduk bir şekilde. Her şeye rağmen mutluydum da aslında. Dediğim gibi önceki sorunlar konusunda ben de biraz inat ettim her şey onun suçu değildi.

Usulünce davranmıyor ve bu gerçekten insanı yoruyor. Ama kötü niyetli olmadığını biliyorum. Böyle bir şeyleri eline yüzüne bulaştırınca da tartışıyoruz o kadar mahcup oluyor ki. Yüzünde çocuk gibi bir ifade beliriyor.

Biraz risk alıyorum galiba.

yani şu ana kadar söylemek istemedim bana dusmez diye ama sevgilinizin çok benzeri bir adamla evliyim su an. boyle emrivakiler, cocukca tavırlar ciddi sorun gibi görünmüyor ilk basta ama çok yoruyor insanı.

kötü niyetli olmayabilir, siz kendinizi düşünün.
yapabilirim diyorsanız ne ala.

kiminle olursa olsun evlilik risk zaten...

Capslere konu olacak kadar şey bi adamla evlenmeye çalışıyorsun

Ayak bileğin görünüyor diye ayrılmıştı

Gülerim herhalde ben olsam böyle bir şey dese

Back