• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evlenmek istemiyor mu?

Onu bunu bilmem de, 17 ağustosa bir organizasyon ayarlamayın derim nacizane.
Bu ülkenin başına gelen en büyük felaketlerden birinin olduğu günde, insanlar acılarını anarken ben mutlu olmayı tercih etmezdim.
Her şeyden öte, ülkedeki bir yas gününü mutlu günüm ilan etmezdim.
Ayrıca bu adamla evlilik kısmında düşünün derim.
Daha zaman konusunda ortak karar alamıyor, bir taraf baskın çıkıyor dediğim dedik diyorsa, geleceğin vay haline...

Evettt işte aslında her şey burda başlıyor ailesiyle ilişkine dönmüş olay bekarlar bilmez😃 aileme karşı tutumunda dikkatli ol vslere giriyor arkadaş dikkat....Acaba neden ailesiyle bir şey mi konuştular sen mi bir şey dedin?

Ben hep şey diyorum. Benim için aile çok önemli. Kendi aileme çok düşkün olduğumu biliyor, aile bağlarımızın kuvvetli olduğunu da.
Onun ailesiyle de ilişkilerimin iyi olmasını istiyorum bunu kendisine de söylüyorum. Onun dışında bir konu olmadı ailesiyle ilgili. Hatta ailesine yakın oturma fikrine de sıcak bakıyorum. Yani hiç ailesinden yana olumsuz bir fikrim olmadı o da biliyor.

Ya istemeyi nisani yegenlerine gore yapmak nekadar sacma tabiki once tanisma olucak ailenin icine sinerse devami gelicek yani nekadar enteresansiniz ailenizin hic soz hakki yokmu damat adayini tanima tavsiye verme hakki yokmu siz daha onlarin ailesini dogru duzgun tanimiyorsunuz belki olaylar cok kotu ilerliycek ailesiyle uyusamiycaksiniz? Damat adayi pek guven vermedi heycanlanir ama bu yan ciziyor gibi

Bence ailesine sizi kavgalı olduğunuz dönemlerde kotuledi şimdide diyor ki inslalah ailemle senin aranda kalmam kalacak çünkü ailesi size baştan negatif başlamış olacak hiç sağlam karakter gelmedi bana sevgiliniz bir dediği bir dediğini tutmuyor dengesiz gibi neyse

Yok tam olarak öyle değil. Diyor ki bana ailemi şikayet etme. Onlar da seni şikayet etmesin. Ben gelin kaynana çekişmelerinden hoşlanmıyorum dedi. Neden böyle bir şey olsun ki dedim. Çevremde görüyorum ben de yaşamak istemiyorum dedi.

Ayrıldığımızı ailesine söylememiş bile. Annesine tartıştık demiş sadece. Annesi de öyle olmaz konuşun barışın demiş sürekli. Sen bir şey yapmışsındır kendini affettir demiş. Bunları kendisi anlatıyor tabi bilemiyorum artık.

Onu bunu bilmem de, 17 ağustosa bir organizasyon ayarlamayın derim nacizane.
Bu ülkenin başına gelen en büyük felaketlerden birinin olduğu günde, insanlar acılarını anarken ben mutlu olmayı tercih etmezdim.
Her şeyden öte, ülkedeki bir yas gününü mutlu günüm ilan etmezdim.
Ayrıca bu adamla evlilik kısmında düşünün derim.
Daha zaman konusunda ortak karar alamıyor, bir taraf baskın çıkıyor dediğim dedik diyorsa, geleceğin vay haline...

17 Ağustos’u ben de yaşamış biri olarak buna dikkat ederim tabiki. Ama o gün sadece bir tanışma olabilirdi. İllaki o gün olmak zorunda da değildi, en son 18 diye kararlaştırdık haftasonuna geldiği için.

Ya istemeyi nisani yegenlerine gore yapmak nekadar sacma tabiki once tanisma olucak ailenin icine sinerse devami gelicek yani nekadar enteresansiniz ailenizin hic soz hakki yokmu damat adayini tanima tavsiye verme hakki yokmu siz daha onlarin ailesini dogru duzgun tanimiyorsunuz belki olaylar cok kotu ilerliycek ailesiyle uyusamiycaksiniz? Damat adayi pek guven vermedi heycanlanir ama bu yan ciziyor gibi

Tabi ki ailemin tavsiye verme hatta kararıma müdahale etme hakkı bile var. Bu sadece kendi aramızda konuşup planladığımız bir şeydi. Sonra aileme anlatınca mantıklı bulmadılar. Ben de onlara benim için illaki o tarihte nişan olmak zorunda değil dedim. Yeğenlerime göre ayarlamak istedim ama şu saatten sonra zaten konuyu biliyorsunuz aileler konuşur ortak karar alınır ben nişan konusunda diretmiyorum dedim. Yani sakin olun 😊

Sizin isteme yerine biraz daha birbirinizi tanimaya vaktiniz lazim.
Sevgilin tuhaf biri ... yani yazdiklarindan öyle cikardim.
Bilemedim..gerci biz burdan ne desek bos. Onu taniyan sensin. Yuzyuze aklindaki sorulari sor kendisine..ifadesini de gormus olursun.
Ailesi ile de tanis biran önce. Bircok sey gözlemleyebilirsin böylelikle.

Son düzenleme:
Bana önce evet diyip sonradan su koyvermiş gibi geldi. Galiba eskisi gibi istemiyor artık. İşsizlikle ilgisi yok diye düşündüm.

Yok tam olarak öyle değil. Diyor ki bana ailemi şikayet etme. Onlar da seni şikayet etmesin. Ben gelin kaynana çekişmelerinden hoşlanmıyorum dedi. Neden böyle bir şey olsun ki dedim. Çevremde görüyorum ben de yaşamak istemiyorum dedi.

Ayrıldığımızı ailesine söylememiş bile. Annesine tartıştık demiş sadece. Annesi de öyle olmaz konuşun barışın demiş sürekli. Sen bir şey yapmışsındır kendini affettir demiş. Bunları kendisi anlatıyor tabi bilemiyorum artık.
Sonuçta tartıştık demiş devamı gelmiştir onu atiyordur bence hayırlısı olsun ya ne bileyim ben öyle düşündüm

Bana öyle gelmedi acıkcası. Evlenmemek icin degil de , işler ciddiye binecegi icin biraz tırstı gibi geldi :KK51:

Evet erkek arkadaşımdan dün gece yazdığım mesaja cevap geldi. Sorun ne diye açıkça sormuştum ve ailesinin haberi olmadığını düşündüğümü söylemiştim.

Acik konusalim ben belki farkli olabilirim duygularımı herkes gibi gösteremiyor olabilirim ama şunu altini cizerek soyluyorum kotu hiissediyorum kendimi. Zor şeyler yaşadım sen de şahitsin bu sürece. sana olan sevgim sorgulanamaz senden ayrilinca perisan oldum ben. bugun eger seni istemesem aileme soylememis olsam veya soyleyemeyecek olsam seni karşıma alıp bu durumun buraya gelmesine musade etmezdim. seni cok seviyorum ve hayatimi yuvami seninle kurmak istiyorum. belki biraz sorunlarim olabilir bu surecte sende bunlardan dolayi uzuluyorsun ama ben hicbirzaman soyledigin tarzda birsey yapmadim. Ailemden gizleme gibi bir durum yok. anneminde haberi var oncesindede vardi simdi de var bende en az senin kadar istiyorum bu durumu buna yemin ederim. Sana kendini böyle hissettirdiğim için de özür dilerim ama sen ailenle konuşurken ben de evde soğuk terler döktüm acaba ne diyecekler diye. Korktumda açıkçası. Ve bunu hemen atamadım üzerimden.

Biraz önce dayanamadım ve kendisine mesaj attım. Uyuyor henüz görmedi.

Davranışlarını çok tuhaf bulduğumu ve bunun işsizlikle alakalı olmadığını düşündüğümü söyledim. Ve açıkça nişan konusundan ailene bahsetmediğini düşünüyorum dedim. Aslında bunu söylemem doğru değil ama bodoslama daldım böyle. Bir sorun varsa bunu şimdi konuşmamız gerektiğini aileme mahcup olmak istemediğimi söyledim. Bir şey varsa daha da uzatmadan uygun bir dille aileme açıklarım dedim.

Ya çok amatörce davranıyorum farkındayım ama gerçekten kalbim deli gibi çarpıyor çok kötü hissediyorum kendimi. Bir an önce ne varsa konuşmak istiyorum.
Gecen konuda cift olarak çocuk gibi davrandığınızı söylemiştim. Ve tepki gostermistiniz..

Siz de yemeyip içmeyip bu yorumu yazmak istercesine beklemişsiniz. Tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Daha birbirini doğru düzgün tanımadan evlenmeye karar vermek ne kadar doğru bilemiyorum.geçen olayda yüzükleri nereye koyacaginizi tartisiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Kaldı ki aileniz haklı. Sur durumları biliyolar mi mesela? Neden yegenlerinize göre is yapıyorsunuz o kısmı da anlamadım.
Yukarıda güncelleme yapmışsınız da annesi sizi biliyor sadece, nişan durumu konusulmus gibi gelmedi bana.

Önceki konunuzu okudum ve böyle bir insanla evlilik kararı verdiğiniz için sizin adınıza üzüldüm. Adam zaten normal değil. Bence tekrar düşünün, evlilik bu ciddi bir şey neticede.

Teşekkür ederim. Daha birbirini doğru düzgün tanımadan evlenmeye karar vermek ne kadar doğru bilemiyorum.geçen olayda yüzükleri nereye koyacaginizi tartisiyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Kaldı ki aileniz haklı. Sur durumları biliyolar mi mesela? Neden yegenlerinize göre is yapıyorsunuz o kısmı da anlamadım.
Yukarıda güncelleme yapmışsınız da annesi sizi biliyor sadece, nişan durumu konusulmus gibi gelmedi bana.

Evet ailem haklı bu nedenle ben de nişan konusunda hiç ısrarcı olmadım. Eğer olacaksa yeğenlerime göre ayarlamak istiyorum dedim. Onlar mantıklı bulmadığı için ben de süreci onlara bıraktım. Tanışma sonrası aileler kendi aralarında konuşur anlaşır diye düşündüm zaten. Erkek arkadaşım da böyle düşündü sonrasında. Yeter ki tanışma ciddi bir adım olsun nişan tarihi önemli değil dedi.

Annesiyle ilgili bir şey iddia edemem bana anlattığını söylüyorum ben de. Nişan da öyle abartılı bir şey olmayacak bu arada. Evde aileler arasında yüzük takmaktı konuştuğumuz şey. Daha önce de belirttiğim gibi konsepte hakim değilim söz nişan bana göre aynı şey gibi.

Önceki konunuzu okudum ve böyle bir insanla evlilik kararı verdiğiniz için sizin adınıza üzüldüm. Adam zaten normal değil. Bence tekrar düşünün, evlilik bu ciddi bir şey neticede.

Önceki konumda da belirtmiştim. Buraya sadece sorunları yazıyoruz haliyle sadece olumsuz yönlerini konuşmuş oluyoruz. Evet yansıttığım profil sorunlu bir tip gibi. Ama genel olarak öyle değil tabi ki. Ben koşa koşa evlilik kararı verebilecek bir insan değilim zaten. O kadar çok düşündüm ki aylarca. Tek sorunumuz bir önceki konuda anlattığım şeylerdi. Bazı konularda benim de hatam olduğunu fark ettim sonra. Bunları kendimi kandırmak için söylemiyorum ama kendimi onun yerine koyduğumda farkettim ki işsizlikten bana sarıyor. Kendi sözünü dinletmeye çalışıyor. Açıkçası olayları o noktaya getirdiğim için de pişman oldum.

Ki kendisi gelip konuşmak istedi. Bu kadar açık olmasa da bunları kendisi söyledi bana. Hatalı olduğunu ama biraz hırs yapmış olabileceğini söyledi. Bir insanın bunu kabullenip itiraf etmesi bile bana olumlu geliyor.

Evet ailem haklı bu nedenle ben de nişan konusunda hiç ısrarcı olmadım. Eğer olacaksa yeğenlerime göre ayarlamak istiyorum dedim. Onlar mantıklı bulmadığı için ben de süreci onlara bıraktım. Tanışma sonrası aileler kendi aralarında konuşur anlaşır diye düşündüm zaten. Erkek arkadaşım da böyle düşündü sonrasında. Yeter ki tanışma ciddi bir adım olsun nişan tarihi önemli değil dedi.

Annesiyle ilgili bir şey iddia edemem bana anlattığını söylüyorum ben de. Nişan da öyle abartılı bir şey olmayacak bu arada. Evde aileler arasında yüzük takmaktı konuştuğumuz şey. Daha önce de belirttiğim gibi konsepte hakim değilim söz nişan bana göre aynı şey gibi.
Benim son güncellemede anladigim şey su (sevgilinizi tanımıyorum tabi) : sadece annesi sizin varliginizdan haberdar. Ama ekstra bir şey biliyor gibi gelmedi. Hani tanışma ya da nisan yapılacak gibi bir durum yok gibi.

Yaşınızın 18-19 olduğunu düşündüm...
Ailenizi bu kadar adam yerine koymamak icin bir sebebiniz var mi?
Kimse kimseyi tanımıyor, evlerine gitmediniz, aileniz damar adayını görmedi, ailesini görmedi, Siz ailesini gormediniz, eee? Ne bu acele?tanışma 2 gün sonra nişan? Yürek mi yediniz? Evlilik kaçıyor mu?
Bir ilişkide bir jere ayrılık lafı geçtiğinde o ilişkiden hayır gelmiyor.
Siz daha barisali ne kadar oldu da hemen aileleri işin içine dahil ettiniz aklım almıyor..
Gerçekten ya aşktan gözünüz kör, yada çok toysunuz.

Benim son güncellemede anladigim şey su (sevgilinizi tanımıyorum tabi) : sadece annesi sizin varliginizdan haberdar. Ama ekstra bir şey biliyor gibi gelmedi. Hani tanışma ya da nisan yapılacak gibi bir durum yok gibi.

O kadar şizofren olabileceğini düşünmüyorum ya. O kadar değildir yani. Bekleyip göreceğiz.

Back