Sevgilim, eski eşi ve kızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın evden çalışıyor o yüzden sorun yok. o rahatlığı olduğu için istediği zaman çalışıp istediğinde çalışmıyor. bizim mesai hafta için 8-17

Evden de çalışsa çalışıyor.

Sen çocuklu evi ne sanıyorsun. Çocuğu bir kutuya koyuyor sesi çıkmıyor mu? Kolay mı evde çocuk varken çalışması sence? Azıcık gerçekten mantıklı şeyler yaz.

Bir çocuk evdeyken sence anasının yakasından ne kadar ayrı kalıyor? Sanki 10 değil, 20 yaşındaki kız çocuğu evde duruyor.

Evde çocuk varken anneler eğer evde yardımcı yoksa sıcak çayı zor içiyor.

Off sen yazmadın mı her hafta çocuk babada diye. Ee o zaman sorun ne? En az 2 -3 gün babadaysa bu çocuğu ya babası ya babaannesi yıkar.

Ne kadat mıy mıy mıy sorunlu birisin. Hayatın boyunca sağlıklı, normal, sıradan bir ilişki içersinde olamadığın o kadar belliki, saçma sapan bir ilişkiye tutunup durmuşsun. Adam seni istemediğini açıkça söylemiş. Seni istemeyen adamla evlenip ne kadar gurursuzca davranacaksın farkında mısın? O imzayı attırıp, evlendiğinde bu ilişkin düzgün, mutlu bir ilişkin olmayacak.

Kocaman yetişkin kadınsın, en az 25-26 varsındır. Hiç mi kendi aklın yok yok manipüle edildim, o kadın suçlu vs vs. Hayatını kaos içersinde yaşayarak mutlu olamazsın.

Kendi yoluna bakıp, bu adamdan ayrılsan, belki bir seneye kalmadan sana gerçekten değer veren, güvendiğin biriyle hayatını birleştireceksin. Ama bile bile mutsuz olmayı seçmen, hayatını kaosa çevirmeyi seçmen çok hastalıklı bir tavır. Çok ilginç birisin.
yaşım 40. mıy mıy eden de bi halttan anlamayan da sensin. sanırım gece gece saracak birini bulamadın seni biraz sıkmışlar bugün burda stres atıyorsun. adam gibi oku anlamaya çalış. anlamıyorsan gerçekten yorum yapma çok olgun birisin ya yavaşca uzaklaş bu dertten bi de sana vakit ayıramayacağım cidden

yaşım 40. mıy mıy eden de bi halttan anlamayan da sensin. sanırım gece gece saracak birini bulamadın seni biraz sıkmışlar bugün burda stres atıyorsun. adam gibi oku anlamaya çalış. anlamıyorsan gerçekten yorum yapma çok olgun birisin ya yavaşca uzaklaş bu dertten bi de sana vakit ayıramayacağım cidden

Yo gayet keyfim neşem yerinde.

Sen battaniyeni üzerine alıp, bir fincan papatya çayı içsen iyi olur. 40 yaşına gelip, hala aklı başında düşünemiyorsan ben ne yaptım bu hayatta diye bir düşün bence.

Evden de çalışsa çalışıyor.

Sen çocuklu evi ne sanıyorsun. Çocuğu bir kutuya koyuyor sesi çıkmıyor mu? Kolay mı evde çocuk varken çalışması sence? Azıcık gerçekten mantıklı şeyler yaz.

Bir çocuk evdeyken sence anasının yakasından ne kadar ayrı kalıyor? Sanki 10 değil, 20 yaşındaki kız çocuğu evde duruyor.

Evde çocuk varken anneler eğer evde yardımcı yoksa sıcak çayı zor içiyor.
ya tamam annesi dünyanın en iyisi ben kötü kadınım. okkkkkk

Off sen yazmadın mı her hafta çocuk babada diye. Ee o zaman sorun ne? En az 2 -3 gün babadaysa bu çocuğu ya babası ya babaannesi yıkar.

Ne kadat mıy mıy mıy sorunlu birisin. Hayatın boyunca sağlıklı, normal, sıradan bir ilişki içersinde olamadığın o kadar belliki, saçma sapan bir ilişkiye tutunup durmuşsun. Adam seni istemediğini açıkça söylemiş. Seni istemeyen adamla evlenip ne kadar gurursuzca davranacaksın farkında mısın? O imzayı attırıp, evlendiğinde bu ilişkin düzgün, mutlu bir ilişkin olmayacak.

Kocaman yetişkin kadınsın, en az 25-26 varsındır. Hiç mi kendi aklın yok yok manipüle edildim, o kadın suçlu vs vs. Hayatını kaos içersinde yaşayarak mutlu olamazsın.

Kendi yoluna bakıp, bu adamdan ayrılsan, belki bir seneye kalmadan sana gerçekten değer veren, güvendiğin biriyle hayatını birleştireceksin. Ama bile bile mutsuz olmayı seçmen, hayatını kaosa çevirmeyi seçmen çok hastalıklı bir tavır. Çok ilginç birisin.
7 senede bitmeyen takıntı konu sahibi evlenince bitecek sanıyor herhalde.
3 kişilik evliliği neden kabul eder insan anlamıyorum.

ya kadın evden çalışıyor ise çocuğu başından atmak istiyor ise okula neden sürekli göndermesin ?
mantıklı mı sizce?
evde rahat rahat çalışmak varken çocuk neden evde kalsın ?
her haltta kadını sucluyorsunuz acaba olaylar size yanlış mı anlatılıyor?
ben anlamlandıramıyorum işte bana anlatılanı anlatıyorum zaten. çocuk hasta olabilir ama biz de çocuk olduk her hafta hastalanmadık. zaten çocuk bir şekilde okula gitmiyor, hasta gitmiyor, kaygılı gitmiyor, canı istemiyor gitmiyor. benimki işten izin alıp evden çalışmaya çalışıyordu oradan biliyorum. kadının derdini bilsem cocugun egitiminden geri kalmasına nasıl izin verir anlardım

40 mı? Evlenin o zaman. Bu yaşta saçmalıkları göremiyorsanız tamamen sizin seçiminiz. Ben 25-30 bandında sanmıştım. Kafanız bu olayları götürüyorsa demek ki kaos seviyorsunuz.

ya kadın evden çalışıyor ise çocuğu başından atmak istiyor ise okula neden sürekli göndermesin ?
mantıklı mı sizce?
evde rahat rahat çalışmak varken çocuk neden evde kalsın ?
her haltta kadını sucluyorsunuz acaba olaylar size yanlış mı anlatılıyor?
Bu sene salgınlar ilk hafta başladı mide bulantısı yapan , ateş titreme yapandan kuru öksürük yapan derken illallâh ettik çocuk okuldan kapar ateşi varsa rapor alır yollamazsın bundan normal ne var anlamadım

o noktadayım zaten. benden beklenen her şeyi koşulsuz şartsız kabul edip anlayış göstermem. ama onların başarısız evliliğinin de çocuklarının yaşadığı problemlerin de sebebi ben değilim. kendimi bir anda tüm problemlerin ortasında bulur oldum sürekli. yaşadığım duygu gerçekleri kabullenmemi engelliyor. sürekli manipüle edildim hala ediliyorum ben sebep olmadım bu sona
Yaşadığınız duygu geçer. Aşktan ölen görülmedi henüz. Bir yerde de bu kadar emek verdim böyle bir saçmalık yüzünden bitmesini istemiyorum demişsiniz. Emek dediğiniz şey ne tam olarak mesela? Emeğin boşa gitmesl bana göre onlarca sene bir adama eşlik yapıp çocukları büyütüp sonra aldatılmak olabilir. Ya da senelerce çalışıp maaş kartını kocasına verip kendine alacağı en ufak bir şey için adama yalvarmak zorunda kalmaktır. Duygularınıza kapılıp evlendiniz, senelerce adamın karısı kızı ugrastiniz üzüldünüz, bi yerde canınıza tak dedi ters yaptınız. Adam size kapıyı gösterdiğinde işte o zaman emekler boşa gitmiş olur. Bugünkü tavrına bakarak olmaz diyemeyeceğimiz bir senaryo maalesef.
Sevgiliniz evlenilebilecek yeterlilikte biri olsaydı koca yedi senede eski eşi ve kızıyla ilişkilerini coktaaaan düzene koymuş olurdu.
Ayrıca da bu kadar kötü bir anne ise eski eş, çocuğunu ihmal ve istismar ediyorsa koca çocuğun velayetini almak da çok zor olmamalı. Zaten böylesine sorumsuz bir annenin de canına minnet olur herhalde çocuğu vermek (!)

ben anlamlandıramıyorum işte bana anlatılanı anlatıyorum zaten. çocuk hasta olabilir ama biz de çocuk olduk her hafta hastalanmadık. zaten çocuk bir şekilde okula gitmiyor, hasta gitmiyor, kaygılı gitmiyor, canı istemiyor gitmiyor. benimki işten izin alıp evden çalışmaya çalışıyordu oradan biliyorum. kadının derdini bilsem cocugun egitiminden geri kalmasına nasıl izin verir anlardım
Çocuğun okula gitmemesinin kadına ne faydası var ki? Ya gerçekten sık hastalanıyordur ya size abartarak anlatılıyordur. Çocuklu anneler çocuğun okula gitmesini dört gözle bekler.

yani işte olayların size anlatılan gibi olmadığı fikri neden aklınıza gelmiyor
çok fazla çelişkili , olağan olmayan şey var
sevgilinizin dürüstlüğünden nasıl bu kadar eminsiniz

Bu sene salgınlar ilk hafta başladı mide bulantısı yapan , ateş titreme yapandan kuru öksürük yapan derken illallâh ettik çocuk okuldan kapar ateşi varsa rapor alır yollamazsın bundan normal ne var anlamadım
konunun başı sonu bambaşka yerlere geldi
ve anlatılanlar sürekli çelişkili şeyler

Haftanin 2-3 günü kiziyla beraber gecirmesi hem cok güzel hemde normal birsey. Sonucta annesi yanliz büyütüyor tüm sorumluluk annede e haftada 2-3 günde babanin bu sorumlulugu almasi güzel. Üstelik baba kiz iliskisinide güclendirme adina en dogrusu bence. Kizi ve eski esiyle arada bulusup program yapmalari vakit gecirmeleri de gayet normal. Sonucta hersey o kizin saglikli bir sekilde büyümesi icin. Anne ve babasiyle beraber vakit gecirmek istemesi kizin en dogal hakki. Kizina harcadigi paralarida bence problem yapmayin. Sevgiliniz o kizin babasi, ayrilmasalardi yine o harcamalari yapicakti. Siz sevgilinizle evlensenizde eski esi ve kizi hep sevgilinizin ve tabi sizin hayatinizda olucak.

Siz neden sevgiliniz ve eski esi telefonda konusurken araya girip „evet burdayim, sizin olayiniz nedir“ diye sordunuz? Ve neden sevgilinize arayip konus böyle taleplerde bulunmasin kizin dediniz ki?

yani işte olayların size anlatılan gibi olmadığı fikri neden aklınıza gelmiyor
çok fazla çelişkili , olağan olmayan şey var
sevgilinizin dürüstlüğünden nasıl bu kadar eminsiniz
değilim zaten. o yüzden aarmasını istedim. kimse düzgünce anlamaya çalışmamış. dengeyi kuramadığı için bi yerlerde bişeylerin yanlış gittiğini hissettiğim için arayıp konuşmasını istemiştim. kadın çığlık çığlığa bağırdı bir anda. salak değilim bir anda böyle büyük bir tepki duygusal kandırılışın sonucudur. benimki dert yanmak akıl almak
ama kadın kadının düşmanıymış gerçekten
söylediklerime yalan denilmiş
40 yaşındasın kaos seviyosun yok kafan basmıyor denmiş
sizin hakaretlerinizi istemedim sadece akıl vermenizi istedim

ya tamam annesi dünyanın en iyisi ben kötü kadınım. okkkkkk

Kimse sana kötüsün demedi , annesi çocuğun tüm sorumluluklarını tek üstlenseydi bize hiç bulaşmasaydı çocuklu adamla ilişkimi çocuksuz adamlaymışım gibi yaşardım bu durumda kadın suçlu diyorsun ona kızıyoruz sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X