- 13 Nisan 2008
- 5.868
- 27.334
Siz de farkındasınız günün sonunda ne olacağının. Adam bir o yana bir bu yana döndüğü için sevginiz nefrete dönüşecek. En çok sizden gidecek çünkü sevgiliniz hem evliliği hem de baba olmayı tatmış. Bu saatten sonra ne evlilik ne de başka bir çocuk onu heyecanlandırır ki zaten kızım seni istemiyor demiş.çocuk istemiyor olabilir haklısınız, benim kardeşim dişlerini fırçalamayı reddetmişti mesela. ama kızın genel ruh hali isyankar ya da asi değil. en azından benim gördüğüm kadarı ile. ama özgüvensiz, doğru kelimeyi bulamadığım için yazmayacağım ama silik bir karakter olduğunu söylüyor babası da.
restorant konusu ilk defa gidilmek istenen bir yer değil. sürekli sürekli oraya gidelim buraya da gidelim olduğu için söyledim. yoksa tabi ki özenebilir
Çocuk özgüvensiz silik diyorsunuz, çünkü vücudu değişiyor çocuk olmadığının farkına varıyor. Kontrol edemediği şeyler yaşıyor, biz aylarca sütyen krizi yaşadık. Hem takmak istiyor ama hem utancından denemek istemiyor. Ben alayım diyorum elimden yere atıyor herkes bana bakıyor diyor. Karşı cins giriyor işin içine, bazısı sivrilir popüler olur bütün ilgiyi üstünde toplar bazısı da çekingen ürkek olur. Aslında bunların hiç biri sizi ilgilendirmiyor, çocuğunuz yok bilmek zorunda değilsiniz. Sadece biraz fikir oluşsun diye yazıyorum. Çocukla sorunum yok ona bilenmiyorum diyorsunuz ama bazen de anneden kaynaklanmıyor. Çocuk kendi kendine de böyle şeyler yapabiliyor, bu yaşta artık kontrol etmek zor. Yemin ederim bazen aklımdan iyi ki bu çocukları ben doğurmuşum, başkasının olsa yine böyle davranamazdım katlanamazdım düşüncesi çok geçmiştir.
Daha önce gidildi bu restoranlara diyorsunuz, çocuk ilk kez duymamış. Suyun fiyatı kaç para diyorsunuz ama bırakın da bunu annesi babası düşünsün hesaplasın. Evli olmadığınız geliriniz ortak olmadığı sürece harcamalara karışmaya hakkınız yok. Siz böyle hesap yaparsanız çocuğun annesi de sen ne karışıyorsun diyebilir size çünkü adamın karısı değilsiniz.