Sevgilim, eski eşi ve kızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yaşındasın sen ya.
Paylaşamıyorsunuz adamı .
Gerçekten sızın gıbıleri hıc anlamıyorum.
Belli bir yasın üzerindesındır bulamamıssındır bekar bırını anlarım da yanı .
Boylesı daha mı tatlı geliyor eskı esle rekabet.
Bak benom yanımda eski kocan beni sevıyor bak bak yapmıssın .
Gerçekten komıksınız

bu ayrılma işini çok yaptık zaten ama bırakmıyor beni, ben de bırakamıyorum seviyorum diye ama değer mi kısmını sorguluyorum artık. bi bıraksa biliyorum en fazla 6 ay dediğiniz gibi ama
ama deyip duruyorum işte çok karışığım
Bu gerçek sevgi değil,bu adamdan ayrılıpta hayatınıza doğru düzgün biri girerse anlarsınız ancak.Yok, ben ölüyorum aşkımdam deyipte, gidip evlenirseniz çookkk konu açarsınız burada ve sonu muhtemelen boşanma olur.Sakin bir kafayla oturup iyice düşünün.

Valla bencede yerle bir etmiş kadın zeki ve atılmış ama bizimki hala inatla anlamıyor
Böyle sümsük ve sünepe tipler, nasıl kadınlar tarafından paylaşılamıyor anlamıyorum.Bekar erkeklere kıran girmiş sanki,konu sahibinin yaşadığı ise aşktan çok rekabet ve inat gibi gözüküyor.

Sizinle bir alakası yok durumun. Kimse kusura bakmasın,bekar bir babanın önceliği çocuğu olmalı. Gerekiyorsa eski eşiyle yemeğe de çıkabilmeli. Çocuğun annesi babası boşandı diye bu çocuk iki ebeveynini de bir arada göremeyecek mi? Ben gayet normal karşılıyorum eski eşle çocuklu planları. Haftanın 3-4 günü de gerekiyorsa baba bakacak,anne bırakacak. Dengeleri oluşturamayacak kişiler de tekrar evlenmeyecek bu kadar basit.

Kızlar 1.5 yıldır birlikteyiz. Sevgilim evlenmiş boşanmış (yaklaşık 7yıl oluyor) ve bir kız çocuğu var 11 yaşında. Kızın velayeti annede, benimki haftada 1 görmeye(babada kalmalı) anlaşmış olmalarına rağmen haftada 2-3 gün kızıyla vakit geçiriyor annesinin surekli planlari yüzünden. Bizim çok ayrıl barış bir ilişkimiz var, evlenmek istediğini söylüyor, 2 kere de teklif etti 2 kere nisandan döndük fakat hayatındaki saçmalıklar yüzünden hep engellendik. Bu sorunlar başta eski karısı ve annesi. Eski karısıyla yaşadığı problemler yüzünden annesi bana hep kötü ve onyargili davrandı, cocugu bize gostermezler diye dusunduk vs dedi ama benimkiyle birlikte bu anne sorununu ortadan kaldırdık. Kiziyla hep birlikte defalarca disari çıktık vakit gecirdik
ama eski eş terör estirmeye devam ediyor. Kadın kızı üzerinden bizim yanyana olduğumuzu bildiği her dakika bir sorun çıkartıp çocuğu ağlatıyor ve resmen başımıza atıyor. Benimkide sagolsun kızına sebep hiç bir zaman hayır demiyor, yeri geliyor beni olduğum yerde birakiyor, yeri geliyor 1 hafta 10 gün benle görüşmüyor. Kadının derdi para ve gezip tozmak, bunlari yaparken de benimkinin sanki evlilermis gibi hep ayağının dibinde elinin altında olmasını istemesi. Sürekli bir para talebi var. Benimkinin neredeyse 2 katı maaşı var fakat kızını çamaşır suyu lekeli montlar gezdirip 1 mont dahi almayan bir anne. Sadece son olayı anlatacağım ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Bugün bir aradaydik sevgilimle, problemlerinizin üzerinden geciyorduk, konu yine eski eşe geldi derken kızı mesaj attı "annem sen ben üçümüz bilmem ne restoranta gidip yemek yiyelim mi?" Kızına cevap vermesini istedim verdiği cevap "kızım işim var". Bu mesajın kızı tarafından atılmadığı çok belli çünkü söylenen restorant evlerine 2 saat uzaklıkta ve 11 yaşında bir kızın gitmek isteyeceği bir yer değil. Buna benzer bir talebi daha önce de gördüğüm için mesajın kim tarafından gönderildiği belliydi. Kadına telefon açmasını ve bu tarz isteklerle gelmemesini istediğimi soyledim. Aradi benimki, bu tarz taleplerle gelmemesini kiza soylemesini istediğini, üçünün bir arada olmalarını dogru bulmadığını söyledi. Kadın "nooldu seve seve geliyodun sevgilin yanında diye mi böyle söylüyorsun" deyip gülmeye başladı. O sırada konuşmalarını dinliyordum "evet benim yanımda sizin olayınız nedir" diye sordum. "Hangi sevgilinin yanındasın sen benim muhatabım değilsin bu çocuğun bir annesi babası var yırtarım onu, onu yırtarım o cocugu artik zor gorursun hadi bakalim " diye çığlık çığlığa bağırdı. Benimki susturamadi. Tek sorabildigi kız yanında mı? Kızın yanında yapma bağırma olabildi ve telefon kapandı. Sonra haliyle tartıştık, kızına telefon açtı. Annesinin babasıyla görüşmesini istemediğini söylemiş, seninle görüşmek istemiyorum baba, annemle tartıştığınızı duydum, O Kadın annemle konuşmuş, seninle konuşmak istemiyorum beni çok üzdünüz demiş kız. Evet küçük bir kız çocuğunun böyle üzülmesi beni de üzdü fakat çocuğunun yanında bağırıp çağıran anne ben değildim. Kaldı ki bunu eski kocasının sevgilisi olduğum için yapan bir kadın bu. Artık onu kullanamayacağı gerçeğini anladığında yapiyor. Özen kızını hüngür hüngür aglatiyor sürekli, kufur ediyor. Benimki cok karman corman bir ruh halinde, beni sucluyor. Kizima odaklanacagim kiz seni istemiyor diyor. Beni istememesi onemli degil, siz aranizi iyi yapin, zamani gelince ben onun gönlünü alirim senin yanindayim ama kızına bu kötülüğü yapan ben değilim kendi annesi, hesabı ona sormalisin dedim ama ben de iyi degilim. Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım? Karışık anlatmış olabilirim hepinize teşekkürler
Hatanız araya girmeniz olmuş.Bu yanlış.Çocuk ne olursa olsun küçük daha etkilenir.Araya girerek kadına fırsat vermiş oluyorsunuz.Kadın kötü kalpli çocuğunu düşündüğü yok.İşiniz zor.Bence uzmandan yardım alın yoksa bu işi siz ve arkadaşınız çözemez.

Kendinize biraz kıymet veriyorsanız, "bitti mi?"diye adama sormak yerine bende bitti diyerek siz son noktayı koyarsınız. Zaten emin olun şu denklem içinde sevgiliniz herhangi biriyle tekrar aile falan kuramaz. Sinir hastası olursunuz, bu yaştan sonra buna değer mi bir düşünün derim. Bu yemeğe çıkma fasılları falan şimdi varsa siz evlendikten sonra da olur, haa ne zaman biter kadın birini bulur ve o noktada "sevgilim ya da eşim seninle çocuk dışında görüşmemi istemiyor" deyip sevgilinize gerçekleri gösterdiğinde son bulur. Çok içten ve samimiyetle söylüyorum lütfen bırakın bu aileyi kendi hallerine, rekabeti falan da boşverin, o histen arının ve kendinizi kurtarın lütfen.

Adamın kızını haftada birkaç gün görmesine bile laf söylemişsiniz. Elbetteki görecek. Sizden de karşı tarafa bir negatif enerji var kusura bakmayın. Bu negatifliğini gördüğüm insanla ben olsam ben de inatlaşırım. Çocuğun babasını görmesine neden karışıyorsunuz. Bunlara gelemem diyorsanız da çocuksuz adam bulacaksınız.

Hayatımda ilk defa boşanmış, hele cocuklu bir adamla birlikte oluyorum. Zorluklarını düşünüyordum ama bu kadar kötü olabileceğini hiç akıl etmedim ve malesef sevdim
Ben çocuklu insanlarla da mutlu olunabileceğine inanlardanım ama bu adam onlardan değil dengeyi sağlayamaz farkındaysan bi diğer kadın yönetiyor bir sen iki tarafa karşı da karakteri duruşu yok. Bunları ona söyle ve ayrıl

Kıza annesi mesaj yazdırıyor diye kızıyorsunuz. Adama da siz mesaj yazdırıyorsunuz. Kız hadi daha çocuk sevgiliniz de mi çocuk. Siz demeden sınır çizmeyi bilemiyor mu. Yetişkin bir erkeğe bir şeyleri dikte ettirmek hiç zorunuza gitmiyor mu onu merak ediyorum.

Fiiller tepinirken, karıncalar ezilir derler. Bu konuda en çok çocuğa üzüldüm. Herkes çocuk üzerinden ego tatmin ediyor.

Diyelim ki kadın manyak, adamın çocuğunun annesi ömür boyu görüşmek zorunda. Siz neden olaya karışıyorsunuz? Sevgilinizin ağzı yok mu? Kendini savunmayı beceremiyor mu?

Daha durun çocuk 11 yaşında, önünüzde mis gibi, pırıl pırıl bir ergenlik. Daha bunun 16,18 yaşı var. Daha üniversitesi var. Eşiniz iyi biri olmalı ki,elinden geldiği kadar çocuğunu karşı görevini yapıyor. Umarım hep yapar. Ama siz onun hayatında olup her şeye müdahale edemezsiniz.

Kadının maaşı ve gezmesi sizi alakadar etmez. Adam sevişip çocuk yapmayı biliyorsa masrafa da ortak olacak. Gerekirse haftanın üç, gerekirse beş günü cocukda bakacak.

Buarada benim kızım dokuz yaşında. On dakika önce keyfi yerindeyken, aniden okulda yaşadığı bir şeye üzülebilir. Çocuk bu neticede. Karmaşık bir yapı.

Kadın normal olmayabilir, evet belki sizi kıskanıyor bile olabilir ama bu sizinde hatalı olduğunuz gerçeğini değiştirmez.

Tercihlerinizle mutlu olmanızı dilerim.

Fragman derken ben burdan bunca duygudan gelecek hayallerimden bu kadın yüzünden vaz mi geçeyim diyorsunuz :KK43:
Gelecekte hayal yok olsa olsa kabusu yaşatır bunlar sana adam pasif kadın çirkef arada sonsuz bağ çocuk var huzursuz mutsuz bi evlilik istiyorsan devamke

Yaşınızı görünce fikrim değişti. Yaşınızdan dolayı kaybetme korkunuz fazla herhalde ondan olmazı oldurmaya çalışıyorsunuz. Yaş itibariyle zaten çocuksuz biriyle tanışıp evlenmeniz de düşük ihtimal. Ama burada sorun çocuk da eski eş de, eş de sorunlu. Çocuklu ama medeni bir şekilde ayrılan birisiyle sorunsuz bir evlilik yaşamak varken neden çekeceksiniz ki?
Yanlış anlaşılmasın ben de sizin yaşlarınızdayım. Bugün eşim ayrılsa ve yeniden evlense üzgünüm bu ilk evlilik gibi huzurlu olmaz.
Sadece nafaka vermekle bitmiyor. Sınavları, stresleri, sorunları iki tarafı da hep etkiliyor etkileyecek. Ben kendim bazen yorulup bir mola istiyorum. Bu başkasının çocuğunda daha yıpratıcı olur. Ben tercih etmezdim.
Zoru zorluyorsunuz. Bu adamla olmaz.

hiç okumamış ve anlamamışsınız. ben çocuktan yana dertli değilim hiç olmadım da zaten. benim kabul etmediğim şeyler çok başka. adamın hayatında biri olunca ortada çocuğun pinpon topu gibi gidip gelmesi, üzülmesi ve buna sebep benim tutulmam. burada tüm olayları sırasıyla ve detaylı anlatamamış olabilirim ama genel örgü bu.
Bu arada ben de bugün boşansam da çocuğumun babasıyla üçlü vakit geçiririm. Bu eski kocama bayılmaktan değil. Beğenseniz de beğenmeseniz de o iki kişi ayrılsa da hala bir aileler. Çocuğun ailesi olarak kalacaklar. Doğumgününde babası ve annesiyle beraber fotoğrafı olsun ister çağırırım.
Mutlaka beraber zaman geçirecekler.
Çocuk kopmaz bir bağ.
Bunu kabul edemeyecekseniz hiç girmeyin o topa siz daha çok yıpranırsını

Son düzenleme:
Kızlar 1.5 yıldır birlikteyiz. Sevgilim evlenmiş boşanmış (yaklaşık 7yıl oluyor) ve bir kız çocuğu var 11 yaşında. Kızın velayeti annede, benimki haftada 1 görmeye(babada kalmalı) anlaşmış olmalarına rağmen haftada 2-3 gün kızıyla vakit geçiriyor annesinin surekli planlari yüzünden. Bizim çok ayrıl barış bir ilişkimiz var, evlenmek istediğini söylüyor, 2 kere de teklif etti 2 kere nisandan döndük fakat hayatındaki saçmalıklar yüzünden hep engellendik. Bu sorunlar başta eski karısı ve annesi. Eski karısıyla yaşadığı problemler yüzünden annesi bana hep kötü ve onyargili davrandı, cocugu bize gostermezler diye dusunduk vs dedi ama benimkiyle birlikte bu anne sorununu ortadan kaldırdık. Kiziyla hep birlikte defalarca disari çıktık vakit gecirdik
ama eski eş terör estirmeye devam ediyor. Kadın kızı üzerinden bizim yanyana olduğumuzu bildiği her dakika bir sorun çıkartıp çocuğu ağlatıyor ve resmen başımıza atıyor. Benimkide sagolsun kızına sebep hiç bir zaman hayır demiyor, yeri geliyor beni olduğum yerde birakiyor, yeri geliyor 1 hafta 10 gün benle görüşmüyor. Kadının derdi para ve gezip tozmak, bunlari yaparken de benimkinin sanki evlilermis gibi hep ayağının dibinde elinin altında olmasını istemesi. Sürekli bir para talebi var. Benimkinin neredeyse 2 katı maaşı var fakat kızını çamaşır suyu lekeli montlar gezdirip 1 mont dahi almayan bir anne. Sadece son olayı anlatacağım ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Bugün bir aradaydik sevgilimle, problemlerinizin üzerinden geciyorduk, konu yine eski eşe geldi derken kızı mesaj attı "annem sen ben üçümüz bilmem ne restoranta gidip yemek yiyelim mi?" Kızına cevap vermesini istedim verdiği cevap "kızım işim var". Bu mesajın kızı tarafından atılmadığı çok belli çünkü söylenen restorant evlerine 2 saat uzaklıkta ve 11 yaşında bir kızın gitmek isteyeceği bir yer değil. Buna benzer bir talebi daha önce de gördüğüm için mesajın kim tarafından gönderildiği belliydi. Kadına telefon açmasını ve bu tarz isteklerle gelmemesini istediğimi soyledim. Aradi benimki, bu tarz taleplerle gelmemesini kiza soylemesini istediğini, üçünün bir arada olmalarını dogru bulmadığını söyledi. Kadın "nooldu seve seve geliyodun sevgilin yanında diye mi böyle söylüyorsun" deyip gülmeye başladı. O sırada konuşmalarını dinliyordum "evet benim yanımda sizin olayınız nedir" diye sordum. "Hangi sevgilinin yanındasın sen benim muhatabım değilsin bu çocuğun bir annesi babası var yırtarım onu, onu yırtarım o cocugu artik zor gorursun hadi bakalim " diye çığlık çığlığa bağırdı. Benimki susturamadi. Tek sorabildigi kız yanında mı? Kızın yanında yapma bağırma olabildi ve telefon kapandı. Sonra haliyle tartıştık, kızına telefon açtı. Annesinin babasıyla görüşmesini istemediğini söylemiş, seninle görüşmek istemiyorum baba, annemle tartıştığınızı duydum, O Kadın annemle konuşmuş, seninle konuşmak istemiyorum beni çok üzdünüz demiş kız. Evet küçük bir kız çocuğunun böyle üzülmesi beni de üzdü fakat çocuğunun yanında bağırıp çağıran anne ben değildim. Kaldı ki bunu eski kocasının sevgilisi olduğum için yapan bir kadın bu. Artık onu kullanamayacağı gerçeğini anladığında yapiyor. Özen kızını hüngür hüngür aglatiyor sürekli, kufur ediyor. Benimki cok karman corman bir ruh halinde, beni sucluyor. Kizima odaklanacagim kiz seni istemiyor diyor. Beni istememesi onemli degil, siz aranizi iyi yapin, zamani gelince ben onun gönlünü alirim senin yanindayim ama kızına bu kötülüğü yapan ben değilim kendi annesi, hesabı ona sormalisin dedim ama ben de iyi degilim. Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım? Karışık anlatmış olabilirim hepinize teşekkürler
neden böyle bir karmaşanın içine atıyorsunuz kendinizi. evde kaldığınızı mı düşünüyorsunuz. çok çirkin mi buluyorsunuz kendinizi. bu adam olmasa kimse sizinle sevgili olmaz mı. aksi halde hiçbir kadın kendini bu kaosun içine atmaz. ne gerek var ya hu
neden yani. burak gitsin. dengin olan birini bul. hiç mi kıymet vermiyorsun kendine.

hiç okumamış ve anlamamışsınız. ben çocuktan yana dertli değilim hiç olmadım da zaten. benim kabul etmediğim şeyler çok başka. adamın hayatında biri olunca ortada çocuğun pinpon topu gibi gidip gelmesi, üzülmesi ve buna sebep benim tutulmam. burada tüm olayları sırasıyla ve detaylı anlatamamış olabilirim ama genel örgü bu.
Çocuğu bir fazlalık gibi gördüğünüz ve annesinin başına atıp rahaat rahaaat yaşamak istediğiniz o kadar belli ki . Adam fa bunun farkinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X