Sevgilim, eski eşi ve kızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yapıyor işte ama kız çocuk olduğu için belli bir yere kadar yapabiliyor. bunları da ben ögreniyorum haliyle üstüne de diğer sorunlar yaşanıyor . kadın beni de böyle ezmeye çalışınca doldum artık patladım
11 yaşındaki kız çocuğunu anne yıkamaz mahremiyet gereği kendi yıkanır, giyimini de kendi seçer. 6 yaş kız bile kıyameti koparıyor kendim seçicem diye. Burda ihmal varsa inanın anne de baba da sorumlu, tam da sizin olaya uygun bişey yaşadık bugün. bugün hava inanılmaz güzeldi dışarı çıkalım dedik. giydirdiğim kazağın kolu kısa diye eşim bu kazağın kolunun hali ne böyle dolaşmasın çocuğumuz deyip ikaz etti, farketmiştim giydirirken aslında ama o söyleyince alıcı gözüyle bi baktım kısaymış cidden, çocuk boy atmış. Başka yok dedim hepsi böyle, arabayı avm'ye sürdü bi torba kıyafet aldı. Sevgilinizin de eşit ebeveynlik görevi var mont da alabilir, özbakımın önemini anlatan konuşmalar da yapabilir bu yaş grubu bazen yıkanmayı sevmiyor koca kızı da soydurup banyoya sokamazsınız.

Elimden geldiğince size sakin yazacağım Bakın ben boşanmış iki çocuk annesi biriyim çocuklar babada (Çocuklarım tercih etti!) ben adam olamadık eski eşimle en son mahkemede muhatap oldum sonrasında ne ses ne yüzyüze ne mesaj hiçbir muhataplığım olmadı olmayacakta buda benim tercihim . Aslanlar gibi çok zor koşullarda çalışıyorum karnımıda doyuruyorum üstümüde giyiyorum geziyorumda çocuklarımın heer ihtiyacını da alıyorum tatillerede götürüyorum elhamdülillah kimseyede muhtaç değilim. Ha ama bana bu hayata iki çocuk getirmek için aylarca yalvaran adamın yakasındanda elimi o öldüğü gün morgda çekecem o iki çocuğu kimse bekarlık evinden getirmedi büyütecek besleyecek dersaneye gönderecek ünv okutacak evlendirecek bunları benimle yarı yarıya ortak yapacak ! Şimdi adamın ikinci evliliğini yapacağı bekar kadınlar istiyorki ayda bin lira nafaka versin yıldada bir hafta görüşsün yallah kimse kusura bakmasın yok öyle bir dunya. Senın ne gidilen restaurantta ne içilen suyun pahalılığına edecek tek kelime hakkın yok! Daha dur bakalım çocuğun eğitim hayatı dersanesi üniversitesi var sen içtiği suyun fiyatına şimdiden laf edemezsin

Benim ex benden sonra evlendi çocuklarım düğünde kınasında karşılıklı göbek attı tek bir tel bile açmadım gömdüm acımı içime sadece seyrettim inanın 6 ay sürdü evlilik boşandılar bakın hiç ama hiç karışmadım hatta o ilk iki yıl çocuklarla bile irtibatta değildik. Ki benim ex kadına ne imkanlar sundu altına sıfır arabalar evde günlük bakıcı hizmetli kredi kartları oteller gezmeler neler neler olduğu halde.
Siz neden kendi denginize bakmıyorsunuz adam evlenme düğün nişan doğum bu heyacanları yaşamış tatmış neden kendinize bunu layık görüyorsunuz bu adamla iki nişandan dönme defalarca ayrılma tartışma yaşamışsınız? Adam sana değer bile vermiyor hem pısırık hem bir cümleyle senın öldüm bittim sevdim dediğin ilişkini bak bitiriveriyor bir cümleyle.Bakın hepsi demiyorum ama çoğu erkek ayrıldığı kadını (övecek değil ya) karalıyor kendi masum hiç suçu olmayan madur çok iyi bir baba kadın hep sinir hastası Olarak kendini anlatıyor geçin bunları hiçbir kadın huzurlu yuvasını yıkıp geçmez .sen iki çocuk doğurt benim tüm vücudum değişsin karnımda koca iki tane sezeryan izi kadınların kimi kariyerinden vazgeçiyor çocuk uğruna kimi adamın saçma sapan kıskançlıkları uğruna e sonra başlıyorlar benim karnımda kelebekleer uçuşmuyor ben hayatımı yaşayacam ben bu dünyaya bir kere geldim ulan benim karnımda ölen kelebekler ne olacak benim karnımdaki iki koca sezeryan izini geçtim kalbimde açtığın yaralar ne olacak ya giden gözümün feri? ben on defamı gelecem dünyaya?

Sen bu ilişkide mutlu olamazsın kaç ay yada kaç sene dayanırsın bilemem ama sonu asla gelmeyecek sorunlu bir ilişki .inşallah senin şimdiki düşüncelerin kurduğun cümleler ilerde senin başına imtihan olarak geri dönmesin çünkü ben yaşadım çok zor Rabbim düşmanıma yaşatmasın! emin ol ki ailende vazgeçtiğinde daha çok sevinecek
bana anlatılanları anlattığımı yazıyorum sürekli
adam bu harcamalardan rahatsız olduğunu söylüyor sürekli
ama kadının çocuğu göstermemesinden doldurmasından çekindiği için hayır demediğini söyledi defalarca.
herkes yollarını ayırdıysa arada evlilik bağı kalmadıysa kimse kimsenin karnını doyurmak zorunda değil
kızının karnını doyurur, masraflarını karşılar o kadar. bu bizim ülkemizde kadınların evlenip bi de hasbel kader bi çocuk yaptıkları adamı ölene kadar sömürme aşkından oluyor
adamla boşandınız artık, iliğini sömürme hakkı yok kimsenin. hele ki çocuğu göstermem tehdidiyle hiç olamaz

Sevgiliniz zaten tuhaf ama siz de çocuklu bir adamla evlenecek olgunluğa sahip değilsiniz gibi zaten genel olarak, ben bunu anlıyorum yazdıklarınızdan. Onların hayatında herhangi bir yeriniz yok şu an, sadece babasının görüştüğü bir kadınsınız. Velayetini alalım biz bakalım gibi yorumlarınızı komik buldum. Telefonda yaptığınız saçma sapan kavgadan sonra ben olsam çocuğumu sizin yanınızda tutmazdım bir daha. Ama eski eş ve sizin sevgiliniz de normal olmadıkları için siz kendi normalinize devam edersiniz herhalde.

bana anlatılanları anlattığımı yazıyorum sürekli
adam bu harcamalardan rahatsız olduğunu söylüyor sürekli
ama kadının çocuğu göstermemesinden doldurmasından çekindiği için hayır demediğini söyledi defalarca.
herkes yollarını ayırdıysa arada evlilik bağı kalmadıysa kimse kimsenin karnını doyurmak zorunda değil
kızının karnını doyurur, masraflarını karşılar o kadar. bu bizim ülkemizde kadınların evlenip bi de hasbel kader bi çocuk yaptıkları adamı ölene kadar sömürme aşkından oluyor
adamla boşandınız artık, iliğini sömürme hakkı yok kimsenin. hele ki çocuğu göstermem tehdidiyle hiç olamaz
Tavşana kaç tazıya tut yapıyor, siz de artık bunu anlayın. Kendi hayır diyemiyor çocuğu bahane ediyor. Size söyleyemediği her şey için başkasını kullanıyor. Eski eşim böyle dedi, kızım şunu söyledi... İnanın çok rahatsız olsa yeter artık derdi. Gözünüzle görmediğiniz kulağınızla duymadıklarınız halde her şeye birebir şahitmiş gibi davranıyorsunuz. Ne duymak istiyorsanız onları söylemiş anlatmış. Farkında mısınız kendi adına üstlendiği bir hata yok hep başkaları yüzünden olmuş. Kimbilir siz yokken ailesiyle eski eşiyle neler konuşuyor. Kendiniz şahit olmuşsunuz kadının rahat konuşup hesap sormasına.

O bahsettiğiniz evlilik bağı sizde de yok farkında mısınız? Kimse kimsenin karnını -istemediği sürece-doyurmak zorunda değil. Çocuğumu yemeğe götüreceğim annesi de isterse gelebilir derse bu iliğini sömürme olmuyor. Çocuğu göstermez bana, bu ne kadar manipüle edici kuvvetli bir silah. Sizi böyle durduruyor. Ne istese ne istemese ama çocuk ama şöyle böyle diye bahane edecek hep bunu. Ne diye önce ev düzdünüz eşya aldınız ki, adam kesin ve kararlı bir adım atmamış hiç.

Yazık üzüldüm durumunuza ama bakın böyle birinden çocuğunuz olmadığı için çok şanslısınız. Çevre kimsenin umurunda olmamalı, aileye de kısmet değilmiş anlaşamadım diye kısa bir açıklama yeterli ki zaten durumun farkındalarmış ses etmiyorlar. Verin ev için aldığı eşyaları çıkartın gitsin hayatınızdan.

O kız çocuğunun ergenliği deli dolu hayatı daha yeni başladı. Daha neler görüp geçirecek. Sorunlu problemli zamanlar daha yeni başlıyor. Marketten şeker çikolata istemeyecek, daha pahalı istekleri ihtiyaçları olacak. Alamadığı olmayan her şey için sizi suçlayacak, siz de eski eşi suçlayacaksınız. Benim kız 16,5 yaşında anca sakinleşti duruldu, konuşup anlaşılabilir hale geldi. Yemin ederim başkasının çocuğu olsa oturur her gün ağlardım hatta belki dayanamzdım devam etmeye.

Kendinizi sevin bu adamı değil, İkisi yetişkin biri çocuk yaşta 3 kadına da zarar veriyor. Yola çıkılmaz bununla.

gece gezmelerine gideceği zaman kızını paçavra gibi ağlatıp babasına atmasa sorun yok tabi kalabilir, başımla beraber. ama eşeysiz üremediyse çocuğun her türlü sorumluluğunu da paylaşmalı diye düşünüyorum. bakamıyorsa velayetini alalım bile dedim ama kadın kendine köle aradığı için vermiyor malesef
kalabilir, velayetini alalım, sorumluluğu paylaşmalı……siz kraldan çok kralcı olmuşsunuz, sizin izninizle mi kendi evinde çocuk, velayeti ya anne alır ya baba siz çocuğun nesisiniz de alıyorsunuz, anası babası sizden mi sorumluluk öğrenecek, kimsiniz siz? O adam da sizi böyle konuşturuyor öyle mi?
Denge kuracak olan sınır çizecek olan adam siz değilsiniz telefonda lafa atlamalar filan çok hadsizsiniz, herif de beş para etmez. Üçünüz arasında olan o çocuğa oluyor yazık yavruma.
Kendinize göre bir hayat kurun

Kızın velayeti annede, benimki haftada 1 görmeye(babada kalmalı) anlaşmış olmalarına rağmen haftada 2-3 gün kızıyla vakit

Benimkide sagolsun kızına sebep hiç bir zaman hayır demiyor, yeri geliyor beni olduğum yerde birakiyor, yeri geliyor 1 hafta 10 gün benle görüşmü

Yani sizin eski eşten aşağı kalır bir yanınız yok. Adama ve arada ezilen kıza çok üzüldüm.

çocuk dediğiniz 11 yaşında kız. ayrıca lacivertte 1 bardak suyun fiyatından haberiniz var mı? sanmıyorum çünkü olsa bu yorumunuzu kazanılan maaşla orantılayıp yorum yapardınız. her hafta gidilecek yerler değil üzgünüm
Onların anne-baba-çocuk olarak yediği yemeğin içtiği suyun parasını siz mi ödüyorsunuz? Adam sizi her hafta götürmez ama evladı isterse hergün götürür size ne

Evlenince çocuk sürekli sizinle kalacak buna hazır mısın ?

Ben sizi 25lerinde sanmistim. Hayat tecrubeniz olmasina ragmen gormezden geliyosunuz bazi seyleri. 10 yasinda bir cocuk 2 haftada bir banyo yapiyorsa ve devamsizligi yuksekse zaten bu konuyu dersine giren ogretmenler okulun rehberlik servisine iletir. Rehberlik servisi bizzat gorusme yapar cocukla. Hadi okul hicbir sey yapmadi diyelim. Sevgiliniz gidip velayet davasi acar. 11 yasindaki cocugunada fikri sorulur.

Kızlar 1.5 yıldır birlikteyiz. Sevgilim evlenmiş boşanmış (yaklaşık 7yıl oluyor) ve bir kız çocuğu var 11 yaşında. Kızın velayeti annede, benimki haftada 1 görmeye(babada kalmalı) anlaşmış olmalarına rağmen haftada 2-3 gün kızıyla vakit geçiriyor annesinin surekli planlari yüzünden. Bizim çok ayrıl barış bir ilişkimiz var, evlenmek istediğini söylüyor, 2 kere de teklif etti 2 kere nisandan döndük fakat hayatındaki saçmalıklar yüzünden hep engellendik. Bu sorunlar başta eski karısı ve annesi. Eski karısıyla yaşadığı problemler yüzünden annesi bana hep kötü ve onyargili davrandı, cocugu bize gostermezler diye dusunduk vs dedi ama benimkiyle birlikte bu anne sorununu ortadan kaldırdık. Kiziyla hep birlikte defalarca disari çıktık vakit gecirdik
ama eski eş terör estirmeye devam ediyor. Kadın kızı üzerinden bizim yanyana olduğumuzu bildiği her dakika bir sorun çıkartıp çocuğu ağlatıyor ve resmen başımıza atıyor. Benimkide sagolsun kızına sebep hiç bir zaman hayır demiyor, yeri geliyor beni olduğum yerde birakiyor, yeri geliyor 1 hafta 10 gün benle görüşmüyor. Kadının derdi para ve gezip tozmak, bunlari yaparken de benimkinin sanki evlilermis gibi hep ayağının dibinde elinin altında olmasını istemesi. Sürekli bir para talebi var. Benimkinin neredeyse 2 katı maaşı var fakat kızını çamaşır suyu lekeli montlar gezdirip 1 mont dahi almayan bir anne. Sadece son olayı anlatacağım ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Bugün bir aradaydik sevgilimle, problemlerinizin üzerinden geciyorduk, konu yine eski eşe geldi derken kızı mesaj attı "annem sen ben üçümüz bilmem ne restoranta gidip yemek yiyelim mi?" Kızına cevap vermesini istedim verdiği cevap "kızım işim var". Bu mesajın kızı tarafından atılmadığı çok belli çünkü söylenen restorant evlerine 2 saat uzaklıkta ve 11 yaşında bir kızın gitmek isteyeceği bir yer değil. Buna benzer bir talebi daha önce de gördüğüm için mesajın kim tarafından gönderildiği belliydi. Kadına telefon açmasını ve bu tarz isteklerle gelmemesini istediğimi soyledim. Aradi benimki, bu tarz taleplerle gelmemesini kiza soylemesini istediğini, üçünün bir arada olmalarını dogru bulmadığını söyledi. Kadın "nooldu seve seve geliyodun sevgilin yanında diye mi böyle söylüyorsun" deyip gülmeye başladı. O sırada konuşmalarını dinliyordum "evet benim yanımda sizin olayınız nedir" diye sordum. "Hangi sevgilinin yanındasın sen benim muhatabım değilsin bu çocuğun bir annesi babası var yırtarım onu, onu yırtarım o cocugu artik zor gorursun hadi bakalim " diye çığlık çığlığa bağırdı. Benimki susturamadi. Tek sorabildigi kız yanında mı? Kızın yanında yapma bağırma olabildi ve telefon kapandı. Sonra haliyle tartıştık, kızına telefon açtı. Annesinin babasıyla görüşmesini istemediğini söylemiş, seninle görüşmek istemiyorum baba, annemle tartıştığınızı duydum, O Kadın annemle konuşmuş, seninle konuşmak istemiyorum beni çok üzdünüz demiş kız. Evet küçük bir kız çocuğunun böyle üzülmesi beni de üzdü fakat çocuğunun yanında bağırıp çağıran anne ben değildim. Kaldı ki bunu eski kocasının sevgilisi olduğum için yapan bir kadın bu. Artık onu kullanamayacağı gerçeğini anladığında yapiyor. Özen kızını hüngür hüngür aglatiyor sürekli, kufur ediyor. Benimki cok karman corman bir ruh halinde, beni sucluyor. Kizima odaklanacagim kiz seni istemiyor diyor. Beni istememesi onemli degil, siz aranizi iyi yapin, zamani gelince ben onun gönlünü alirim senin yanindayim ama kızına bu kötülüğü yapan ben değilim kendi annesi, hesabı ona sormalisin dedim ama ben de iyi degilim. Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım? Karışık anlatmış olabilirim hepinize teşekkürler
Ayrılın bu böyle sonsuza kadar devam eder

Ben sizi 25lerinde sanmistim. Hayat tecrubeniz olmasina ragmen gormezden geliyosunuz bazi seyleri. 10 yasinda bir cocuk 2 haftada bir banyo yapiyorsa ve devamsizligi yuksekse zaten bu konuyu dersine giren ogretmenler okulun rehberlik servisine iletir. Rehberlik servisi bizzat gorusme yapar cocukla. Hadi okul hicbir sey yapmadi diyelim. Sevgiliniz gidip velayet davasi acar. 11 yasindaki cocugunada fikri sorulur.
asla ama asla ikna olmuyor beddua filan ediyor😐

Kaçarak uzaklasirdim.
Hic evlenmemis birinin boşanmış cocuklu biri ile olmasini dogru bulmuyorum. Her halukarda sorun yaşanıyor çünkü.
Davul bile dengi dengine.

Yani haftada bir kalıyor ama annesi yüzünden 2 3 kere kalıyor kız demeniz saçma. Bunun çetelesini mi tutuyorsunuz? Adam zaten haftada birden daha fazla görmeli kızını.
Konuya gelecek olursak o kadınla baş etmeniz zor gibi. Çocuğunu kendi çıkarı için kullanan bir kadın çoğu şeyi yapmaktan korkmaz. Boşanma sebepleri vs. de önemli. Belli ki kadın boşanmak istememiş. Sebebi biliyor musunuz?

Kızlar 1.5 yıldır birlikteyiz. Sevgilim evlenmiş boşanmış (yaklaşık 7yıl oluyor) ve bir kız çocuğu var 11 yaşında. Kızın velayeti annede, benimki haftada 1 görmeye(babada kalmalı) anlaşmış olmalarına rağmen haftada 2-3 gün kızıyla vakit geçiriyor annesinin surekli planlari yüzünden. Bizim çok ayrıl barış bir ilişkimiz var, evlenmek istediğini söylüyor, 2 kere de teklif etti 2 kere nisandan döndük fakat hayatındaki saçmalıklar yüzünden hep engellendik. Bu sorunlar başta eski karısı ve annesi. Eski karısıyla yaşadığı problemler yüzünden annesi bana hep kötü ve onyargili davrandı, cocugu bize gostermezler diye dusunduk vs dedi ama benimkiyle birlikte bu anne sorununu ortadan kaldırdık. Kiziyla hep birlikte defalarca disari çıktık vakit gecirdik
ama eski eş terör estirmeye devam ediyor. Kadın kızı üzerinden bizim yanyana olduğumuzu bildiği her dakika bir sorun çıkartıp çocuğu ağlatıyor ve resmen başımıza atıyor. Benimkide sagolsun kızına sebep hiç bir zaman hayır demiyor, yeri geliyor beni olduğum yerde birakiyor, yeri geliyor 1 hafta 10 gün benle görüşmüyor. Kadının derdi para ve gezip tozmak, bunlari yaparken de benimkinin sanki evlilermis gibi hep ayağının dibinde elinin altında olmasını istemesi. Sürekli bir para talebi var. Benimkinin neredeyse 2 katı maaşı var fakat kızını çamaşır suyu lekeli montlar gezdirip 1 mont dahi almayan bir anne. Sadece son olayı anlatacağım ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Bugün bir aradaydik sevgilimle, problemlerinizin üzerinden geciyorduk, konu yine eski eşe geldi derken kızı mesaj attı "annem sen ben üçümüz bilmem ne restoranta gidip yemek yiyelim mi?" Kızına cevap vermesini istedim verdiği cevap "kızım işim var". Bu mesajın kızı tarafından atılmadığı çok belli çünkü söylenen restorant evlerine 2 saat uzaklıkta ve 11 yaşında bir kızın gitmek isteyeceği bir yer değil. Buna benzer bir talebi daha önce de gördüğüm için mesajın kim tarafından gönderildiği belliydi. Kadına telefon açmasını ve bu tarz isteklerle gelmemesini istediğimi soyledim. Aradi benimki, bu tarz taleplerle gelmemesini kiza soylemesini istediğini, üçünün bir arada olmalarını dogru bulmadığını söyledi. Kadın "nooldu seve seve geliyodun sevgilin yanında diye mi böyle söylüyorsun" deyip gülmeye başladı. O sırada konuşmalarını dinliyordum "evet benim yanımda sizin olayınız nedir" diye sordum. "Hangi sevgilinin yanındasın sen benim muhatabım değilsin bu çocuğun bir annesi babası var yırtarım onu, onu yırtarım o cocugu artik zor gorursun hadi bakalim " diye çığlık çığlığa bağırdı. Benimki susturamadi. Tek sorabildigi kız yanında mı? Kızın yanında yapma bağırma olabildi ve telefon kapandı. Sonra haliyle tartıştık, kızına telefon açtı. Annesinin babasıyla görüşmesini istemediğini söylemiş, seninle görüşmek istemiyorum baba, annemle tartıştığınızı duydum, O Kadın annemle konuşmuş, seninle konuşmak istemiyorum beni çok üzdünüz demiş kız. Evet küçük bir kız çocuğunun böyle üzülmesi beni de üzdü fakat çocuğunun yanında bağırıp çağıran anne ben değildim. Kaldı ki bunu eski kocasının sevgilisi olduğum için yapan bir kadın bu. Artık onu kullanamayacağı gerçeğini anladığında yapiyor. Özen kızını hüngür hüngür aglatiyor sürekli, kufur ediyor. Benimki cok karman corman bir ruh halinde, beni sucluyor. Kizima odaklanacagim kiz seni istemiyor diyor. Beni istememesi onemli degil, siz aranizi iyi yapin, zamani gelince ben onun gönlünü alirim senin yanindayim ama kızına bu kötülüğü yapan ben değilim kendi annesi, hesabı ona sormalisin dedim ama ben de iyi degilim. Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım? Karışık anlatmış olabilirim hepinize teşekkürler
Valla boşanmış bir anneyim,olayı o kadının tarafından anlatayım size,kızım 9 yasında öyle normal oturuken telefonumu alıp babasını arar,baba napıyosun seni özledim der,yanında kim var ne yapar bilmem,gece arar babasını,sabah arar ve ben neden arıyorsun demem babası yani arar ne yapayım,haftada 2 gün görme izni var ama haftanın 5 günü yanyanalar ve bu beni mutlu ediyor,okul alışverişi yapılacak mesela o kadar eşyayı ben tek başıma nasıl alayım nasıl taşıyayım tabiki bu adam onun babası ve gelip yardım edecek,okulda sorunu oluyor beraber gidiyoruz tabiki gelecek,bazen yemeğe gidiyoruz kızım babamda gelsin deyip ağlıyor ara gelsin madem diyorum ne yapayım,bu böyle kızım kendisi bir kadın olana kadar kendisi bana ihtiyaç duymadan babasıyla görüşene kadar sürecek,geçen gün kursundan keman istediler bulunduğumuz ilde yok şehir dışından almamız lazım mesela,siz tek gitmeyin deyip o da geldi,şunu kafanızda netleştirin o çocuk tek başına yapılmadı ve o çocuğun anneyede babayada aynı anda ihtiyacı var,görüşmek zorundalar,konuşmak zorundalar,kimse bir anne yada baba için çocuğundan daha değerli olamaz,empati yaptım şuan,eski eşimin telefonunu birisi alıp bana olay ne vs.gibi konuşursa bu ciddi canımı sıkar muhattabım karşı taraf değil çünki,ciddi sıkıntı çıkartırım,eşimi zerre sevmem o da beni sevmez,iki cihan bir araya gelse dünyada tek erkek o kalsa içim almaz yüzüne bakmam,ama kızım için görüşüyorum,görüşmek zorundayım,siz eğer devam edecekseniz kızını sürekli göreceksiniz,bazen haftalarca kalacak,belkide babasının yanına taşınacak olmaz diyemezsiniz babası sonuçta,anneylede görüşecek bu adam mecbur,herşeyini tek halledemez kadın,bu kadınında bir hayatı olacak eski kocası gezerken o çocukmu baksın hep,illaki babası bakacak o da hayatına bakacak,durum bu,eğer yapamam derseniz kendinizi yıpratmayın.

Sizin çocuğunuz yoksa çocuklu adamla olmaz. Her şey birbirine denk olmalı. Aksi halde zaten başlayan şeyler yürümüyor. Bu ilişkinin de biteceği belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X