- 12 Eylül 2018
- 24
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi Pitircik13
3 ay olur diye biliyorum kuzenim evliydi ordan biliyorum ama daha uzun olurmu bilememMerhaba 5 yıldır sevgilim var ve deniz astsubaylığını kazandu gemilerin seyirleri en fazla kaç ay oluyor evlenmeyi düşünüyoruz fakat evlilikte düzen nasıl oluyor deniz astsubayı eşleri cevaplarsa sevinirim
Peki evlilikleri nasıldı karı koca ilişkileri3 ay olur diye biliyorum kuzenim evliydi ordan biliyorum ama daha uzun olurmu bilemem
kocasi aylarca seyire gidince kuzenim memleketinde annesinde kalırdı.özel hayatlarını bilmem ama 5 sene önce boşandılarPeki evlilikleri nasıldı karı koca ilişkileri
Ne gibi zorlukları oluyor biraz açar mısınızZor oluyor.
Bu kadarını diyeyim.
birbirinden ayrı olan iki eşin ne sorunları olursa onlar oluyordur zannımca. ne olabilir ki başkaNe gibi zorlukları oluyor biraz açar mısınız
Aslında çok mutluyum.. ama içimde de bir tedirginlik var acaba birbirimizden uzaklaşır mıyız diye düsünüyorumAssubay esin olcak ne güzel iste daha ne istiyorsun
Sen birbirinden uzaklaşmayı bırak da evde bir arıza olduğunda halledebilecek misin, evde tek başına çocuklarına bakabilecek misin mesela bunları düşün... kendine güveniyorsan şimdiden hayırlı olsun erkek arkadaşının mesleği. Şu sitede de bir uzaklaşır mıyız muhabbetidir gidiyor. Evlenince evet illa ki uzaklaşacaksın, aşkın 8 sene sonra sekiz katına çıkmayacak. Gençler ve hayalleri pöfffAslında çok mutluyum.. ama içimde de bir tedirginlik var acaba birbirimizden uzaklaşır mıyız diye düsünüyorum