Sevgilim deniz astsubaylığını kazandı aklımda bazı sorular var

Babamdan biliyorum iğrenç bir şey!!!
Annem takıntılı biri oldu .
Bence
5aylik bir oglum var tekim.yanlizim esim yok hem baba hem anneyim.es yok 2 senedir evliyim.eşim sadece 6 ay yanında kaldı .hiç birşey yaşamadım.aklım sürekli onda bisey oldu.usudumu acmi.üstü acikmi nerde uyudu.Ne yedi.sürekli.dusun dusun.ve 5 aylikken oglumun sutu azaldi.yaş gerçek hayat ve buda yetmez.esimin iş sitresini tasiyorum. Onu sakinlestir.oglumu büyütürken fark ediyorum da.ben hiç bişey yapmamisim kendime
eşiniz deniz astsubayı mı

Kuzenim deniz assubayı. Göreve başlayalı 4 5 sene oluyor sanırım. Belki daha fazla. Sürekli seyirlere gidiyor. Evli. Eşide anaokulu öğretmeni. Araları maşallah iyi biz dışardan gördüğümüz kadarıyla. Şimdi 1 yaşında çocukları var. Eşi çocuğu hastalandığında ne kadar zorluklar çektiğini anlatıyo yada başka şeylerde. Aileside memlekette. Tek başına çocuğunu büyütüyor. Geceleri korktuğunu falan anşatmıştı. Sarhoş bi adam yanlışlıkşa gece kendi evi sanıp güvenlikli sitede bide kapıya anahtar sokup açmaya çalışmış falan filan
Ohooo canım nelerini yaşadık ama alışıyorsun yani, ege bölgesinden birinde kalıyorsa her katta nerdeyse bir tane alkolik oluyor. Bende de 1 yaşında bebek var, alkolik, evi dagıtan, yıkan da bir üst komşum var. Ama alışıyorsun seviyorsan

Sizin durum çok çok zor Allah yardımcınız olsun. Bizimkilerde sadece özlem var. Bu kadar içerlediginizden anladım karacı oldugunu
Çok kötü oglum fark etmeye başladı babasını aradığında gülücükler atıyor.ona icime ata ata hastalanacagim.artık sabır sabirda bazen olmuyor bu sabir citten

Çok kötü oglum fark etmeye başladı babasını aradığında gülücükler atıyor.ona icime ata ata hastalanacagim.artık sabır sabirda bazen olmuyor bu sabir citten
Güçlü olmak zorundasınız. Biz bile bile asker eşi olmayı tercih edip onları da dünyaya getirdiysek, mutlu olmalarını saglayıp farkettirmememiz lazım.

Güçlü olmak zorundasınız. Biz bile bile asker eşi olmayı tercih edip onları da dünyaya getirdiysek, mutlu olmalarını saglayıp farkettirmememiz lazım.
Aynen öyle ben ajanlık 5 ay basarabildim inşallah devaminida başarabiliriz

Arkadaşımın eşi de Deniz Ast
3 ay diye gidip 6 ay da geldiğide oluyor 6 ay diyip 8 ay gelmediği de oluyor bir yerde sabit kalmıyorlar dünyayı geziyolar bi seyirde 20-30 ülke görüyorlar her gitttiği ülkeden hat alıp arıyordu arkadaşımı hatta şimdi öyle devam mı bilemicem hat olayını. Sabırlı biri olmak lazım bence beklemek çok zordur güçlü bir kadın olman lazım çocuklar olduğunda çoçuklarına hem anne hem baba olacağın için herşeye yetebilmen lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşim Deniz astsubayi.....nisanlim kara-jandarma astsubayi mi olsun/Deniz astsubayligina mi gitsin diye sorsan kesinlikle deniz astsubayligini seçsin derim .Ogretmenlik mi / Deniz astsubayligi mi dersen kesinlikle ogretmen olsun derim. Anladığım kadarıyla uzun zamandır birliktesiniz (görücü usulü yeni başlayan bir birlikteliginiz olsa bosveeeer asker olmasın derdim) hakkınızda hayırlısı olsun

Ohooo canım nelerini yaşadık ama alışıyorsun yani, ege bölgesinden birinde kalıyorsa her katta nerdeyse bir tane alkolik oluyor. Bende de 1 yaşında bebek var, alkolik, evi dagıtan, yıkan da bir üst komşum var. Ama alışıyorsun seviyorsan
Evet kuzenimin eşide alıştı mecburlar iyi idare ediyosunuz ama Allah size sabır versin bol bol. Uzun ayrılıklar çok yaşatmasın

Benim bir arkadasım var eşi denizci astsubay 3 ay gelmiyor 1 ay kadar evde diyo biliyorum tayin yerleriniz hep deniz olan yerler olacak en guzel yanı bu bir cocuklari var kız icin esi uzakta olması sorun degil daha cok ozluyor ama iclerini bilemiycem.. benim esim havacı astsubay ama oyle uzak kalabilecegimi dusunmuyorum... kisiden kisiye gore degisir yani onlar birbirlerinden uzak kaldikca ozler ve disardna bakınva mubtesem evlilikleri gorünur bende yalniz kalmayı sevmedigimden esimi hep yanimda isterim yine sizin duygulariniza bagli
Havacı astsubay eşi olmak nasıl bir duygu

Onun hayatı deniz de Geçer seninki evde beklemekle.. Evlenince Bazı konular sorunlar ortaya çıkıyor.. Cinsel yaşam.. Duygusal yaşam.. Bunların üzerinden gelebilecek misin? Her Türlü zorluğu göğüsler misin ? Çocuk olursa Anne ve baba görevini üstlene bilir misin ?

Merhaba 5 yıldır sevgilim var ve deniz astsubaylığını kazandu gemilerin seyirleri en fazla kaç ay oluyor evlenmeyi düşünüyoruz fakat evlilikte düzen nasıl oluyor deniz astsubayı eşleri cevaplarsa sevinirim
Duzensız oluyor arkadasımın esi denizastsubayi, bebekleri oldu adam 2 kezgörebildı
Arkadasım annesınde kalıyor bebekle
Evi duruyor ızmırde. Kira oduyor boş
eve
Maasları guzel ama

Asker eşi olmak kolay değildir. Benim eşim karacı ama yeri geliyor görevlendirmeleri oluyor yalnız kalıyorsun. O sürede her iş sana bakıyor.
İzne çıkıyorsun 3.gün geri gel diyorlar. Yani diyeceğim şu askerlik mantığın bittiği yer diye bilinir. Eğer sabırlı ve anlayışlı biriysen neden olmasın. Ama değilsen bu evlilik uzun sürmez.

X