- 12 Eylül 2018
- 24
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi Pitircik13
BenceBabamdan biliyorum iğrenç bir şey!!!
Annem takıntılı biri oldu .
eşiniz deniz astsubayı mı5aylik bir oglum var tekim.yanlizim esim yok hem baba hem anneyim.es yok 2 senedir evliyim.eşim sadece 6 ay yanında kaldı .hiç birşey yaşamadım.aklım sürekli onda bisey oldu.usudumu acmi.üstü acikmi nerde uyudu.Ne yedi.sürekli.dusun dusun.ve 5 aylikken oglumun sutu azaldi.yaş gerçek hayat ve buda yetmez.esimin iş sitresini tasiyorum. Onu sakinlestir.oglumu büyütürken fark ediyorum da.ben hiç bişey yapmamisim kendime
Ohooo canım nelerini yaşadık ama alışıyorsun yani, ege bölgesinden birinde kalıyorsa her katta nerdeyse bir tane alkolik oluyor. Bende de 1 yaşında bebek var, alkolik, evi dagıtan, yıkan da bir üst komşum var. Ama alışıyorsun seviyorsanKuzenim deniz assubayı. Göreve başlayalı 4 5 sene oluyor sanırım. Belki daha fazla. Sürekli seyirlere gidiyor. Evli. Eşide anaokulu öğretmeni. Araları maşallah iyi biz dışardan gördüğümüz kadarıyla. Şimdi 1 yaşında çocukları var. Eşi çocuğu hastalandığında ne kadar zorluklar çektiğini anlatıyo yada başka şeylerde. Aileside memlekette. Tek başına çocuğunu büyütüyor. Geceleri korktuğunu falan anşatmıştı. Sarhoş bi adam yanlışlıkşa gece kendi evi sanıp güvenlikli sitede bide kapıya anahtar sokup açmaya çalışmış falan filan
Uzman çavuş benimkisiBence
eşiniz deniz astsubayı mı
Benim eşim yurt dışı gorevleride oluyor.zor bir hayat citten ömür gidiyorBence
eşiniz deniz astsubayı mı
Sizin eşiniz karacı falandır.Benim eşim yurt dışı gorevleride oluyor.zor bir hayat citten ömür gidiyor
Deniz kuvvetlernde uzman çavuş o zaman... bu görevler gemiden gemiye değişiyormuş sanırımUzman çavuş benimkisi
Benimki kara kuvvetlerinde deniz değil canimDeniz kuvvetlernde uzman çavuş o zaman... bu görevler gemiden gemiye değişiyormuş sanırım
Evet kara kuvvetlerinde her koşulda asker eşi olmak zorSizin eşiniz karacı falandır.
Sizin durum çok çok zor Allah yardımcınız olsun. Bizimkilerde sadece özlem var. Bu kadar içerlediginizden anladım karacı oldugunuEvet kara kuvvetlerinde her koşulda asker eşi olmak zor
Çok kötü oglum fark etmeye başladı babasını aradığında gülücükler atıyor.ona icime ata ata hastalanacagim.artık sabır sabirda bazen olmuyor bu sabir cittenSizin durum çok çok zor Allah yardımcınız olsun. Bizimkilerde sadece özlem var. Bu kadar içerlediginizden anladım karacı oldugunu
Güçlü olmak zorundasınız. Biz bile bile asker eşi olmayı tercih edip onları da dünyaya getirdiysek, mutlu olmalarını saglayıp farkettirmememiz lazım.Çok kötü oglum fark etmeye başladı babasını aradığında gülücükler atıyor.ona icime ata ata hastalanacagim.artık sabır sabirda bazen olmuyor bu sabir citten
Aynen öyle ben ajanlık 5 ay basarabildim inşallah devaminida başarabilirizGüçlü olmak zorundasınız. Biz bile bile asker eşi olmayı tercih edip onları da dünyaya getirdiysek, mutlu olmalarını saglayıp farkettirmememiz lazım.
Evet kuzenimin eşide alıştı mecburlar iyi idare ediyosunuz ama Allah size sabır versin bol bol. Uzun ayrılıklar çok yaşatmasınOhooo canım nelerini yaşadık ama alışıyorsun yani, ege bölgesinden birinde kalıyorsa her katta nerdeyse bir tane alkolik oluyor. Bende de 1 yaşında bebek var, alkolik, evi dagıtan, yıkan da bir üst komşum var. Ama alışıyorsun seviyorsan
Havacı astsubay eşi olmak nasıl bir duyguBenim bir arkadasım var eşi denizci astsubay 3 ay gelmiyor 1 ay kadar evde diyo biliyorum tayin yerleriniz hep deniz olan yerler olacak en guzel yanı bu bir cocuklari var kız icin esi uzakta olması sorun degil daha cok ozluyor ama iclerini bilemiycem.. benim esim havacı astsubay ama oyle uzak kalabilecegimi dusunmuyorum... kisiden kisiye gore degisir yani onlar birbirlerinden uzak kaldikca ozler ve disardna bakınva mubtesem evlilikleri gorünur bende yalniz kalmayı sevmedigimden esimi hep yanimda isterim yine sizin duygulariniza bagli
Duzensız oluyor arkadasımın esi denizastsubayi, bebekleri oldu adam 2 kezgörebildıMerhaba 5 yıldır sevgilim var ve deniz astsubaylığını kazandu gemilerin seyirleri en fazla kaç ay oluyor evlenmeyi düşünüyoruz fakat evlilikte düzen nasıl oluyor deniz astsubayı eşleri cevaplarsa sevinirim