Sevgilim deniz astsubaylığını kazandı aklımda bazı sorular var

Sürekli seyirleri olmuyor; gemi görevinin de branşa göre süresi var, kara birliklerinde de görev yapacak ama seyir süresi diye bir şey yok 1 gün de olabilir 4 ay da zaten uzun süreli seyirleri herkes dört gözle bekliyor paralı çünkü maaş haricinde bi ton seyir parası alınıyor ciddi meblağlardan bahsediyorum
Bende sınıf öğretmenliği okuyorum seneye mezun olacağım inşallah yani aslında güzel bir hayatımız olacağını düşünüyorum.. fakat insanın ister istemez kafasını kurcalayan şeyler oluyor bende buraya yazarak içimi biraz rahatlatmak istedim..

Bana da geçen uzman çavuş diye tanittiklari çocuk _aşagilamak için degil sadece olanı söylüyorum_ tamirci çırağı çıktı. Bence sevgilinin mesleği güzel. Bi problem olur mu o size bağlı? Ritminize bağlı

Bana da geçen uzman çavuş diye tanittiklari çocuk _aşagilamak için degil sadece olanı söylüyorum_ tamirci çırağı çıktı. Bence sevgilinin mesleği güzel. Bi problem olur mu o size bağlı? Ritminize bağlı
Beni çok seviyo bunu biliyorum hissediyorum da hissettiriyo yani. Ama işte evlenince nelerle karşılaşıcam onu merak ediyorum

Bu 5 yıllık ilişkimizde de hep uzaktan uzağa yürüttük ayda bir kere buluşuyorduk ya da ayda 2 kere aslında uzak olmaya alışığım...

Merhaba 5 yıldır sevgilim var ve deniz astsubaylığını kazandu gemilerin seyirleri en fazla kaç ay oluyor evlenmeyi düşünüyoruz fakat evlilikte düzen nasıl oluyor deniz astsubayı eşleri cevaplarsa sevinirim
Sevgilim uc yıllık kazandı okul boyunca pskolojisi alt ust oldu bana neler etti goreve gderdi bir ay gelmez di ki ogrencydi dusun sonra olmadı ayrıldık ıyıkıde ayrılmısız

Bence cok güzel bişey
Araya özlem girdikce aşk dahada kuvvetleniyor
Aklının kalacagı bi durumuda yok paso su üstünde
Hem geliride iyi olur :)
Zaten ayda bir görmeyede alısmıssın bişicik olmaz

Hayır denizaltı değil.. su üstü gemisi normal harekat astsubaylığını kazandı
Su üstü gemilerinde seyirler biraz daha fazla. Gelip tekrar seyire gidebiliyorlar. Yani yıpratıyor insanı hele çocuk olunca ama aşkın da hep taze kalıyor, görevden geldignde o ayrı kalınan zamanı telafi edebiliyorlar.

Sevgilin sana düşkünse düşünme ama bu sıralar seyirler çoğaldı ayrı kalmaya alışabilirim diyorsan sorun yok

Arkadasimin esi denizci, seyire gider aylarca gelmezdi, tek basina yasiyor gibi seyir donus aralarinda 3 cocuklari oldu arkadasim tek basina ilgileniyor cocuklariyla anlayacaginiz zor bir hayat.

Kuzenim deniz assubayı. Göreve başlayalı 4 5 sene oluyor sanırım. Belki daha fazla. Sürekli seyirlere gidiyor. Evli. Eşide anaokulu öğretmeni. Araları maşallah iyi biz dışardan gördüğümüz kadarıyla. Şimdi 1 yaşında çocukları var. Eşi çocuğu hastalandığında ne kadar zorluklar çektiğini anlatıyo yada başka şeylerde. Aileside memlekette. Tek başına çocuğunu büyütüyor. Geceleri korktuğunu falan anşatmıştı. Sarhoş bi adam yanlışlıkşa gece kendi evi sanıp güvenlikli sitede bide kapıya anahtar sokup açmaya çalışmış falan filan

Kuzenim deniz assubayı. Göreve başlayalı 4 5 sene oluyor sanırım. Belki daha fazla. Sürekli seyirlere gidiyor. Evli. Eşide anaokulu öğretmeni. Araları maşallah iyi biz dışardan gördüğümüz kadarıyla. Şimdi 1 yaşında çocukları var. Eşi çocuğu hastalandığında ne kadar zorluklar çektiğini anlatıyo yada başka şeylerde. Aileside memlekette. Tek başına çocuğunu büyütüyor. Geceleri korktuğunu falan anşatmıştı. Sarhoş bi adam yanlışlıkşa gece kendi evi sanıp güvenlikli sitede bide kapıya anahtar sokup açmaya çalışmış falan filan
Onu ben ayikken yapmıştım 😅😅

Su üstü gemilerinde seyirler biraz daha fazla. Gelip tekrar seyire gidebiliyorlar. Yani yıpratıyor insanı hele çocuk olunca ama aşkın da hep taze kalıyor, görevden geldignde o ayrı kalınan zamanı telafi edebiliyorlar.

Sevgilin sana düşkünse düşünme ama bu sıralar seyirler çoğaldı ayrı kalmaya alışabilirim diyorsan sorun yok
Bi şekilde alışıcam artık yapıcak bişey yok her işin bi zorluğu vardır sonuçta bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor... benim için önemli olan aşkımızın taze kalması geri kalan bi şekilde hallolur

Tabikide çok zorluklar çekicem bu belli bişey ben çocuklarım ıcın aynı zamanda baba da olcam yeri gelicek...ama fedakarlık etmek gerekiyor işte bwazı şeylerden hayat bazen bunu gerekitriyor

Babamdan biliyorum iğrenç bir şey!!!
Annem takıntılı biri oldu .

Bunu ne açıdan dediniz yani neden kötü bi hayatınız var
5aylik bir oglum var tekim.yanlizim esim yok hem baba hem anneyim.es yok 2 senedir evliyim.eşim sadece 6 ay yanında kaldı .hiç birşey yaşamadım.aklım sürekli onda bisey oldu.usudumu acmi.üstü acikmi nerde uyudu.Ne yedi.sürekli.dusun dusun.ve 5 aylikken oglumun sutu azaldi.yaş gerçek hayat ve buda yetmez.esimin iş sitresini tasiyorum. Onu sakinlestir.oglumu büyütürken fark ediyorum da.ben hiç bişey yapmamisim kendime

X