sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

Ya çok özür dilerim , ama resmen kahkaha attım , yani gülenecek birşey Yok ama valla çok tatlı yazmışsın bence direkt ayrıl o ne öyle kokarca gibi , kendini yıkamayı bilmeyen sana ne verebilir ?

canım valla şimdi fake açıp yazdım sayende valla :) sen olmasan böyle bişey aklıma gelmezdi çok teşekkür ederim gerçekten

Bazı insanlar koktuktuklarını farketmiyor . Herhalde kendi kokularına alışıyorlar. Gerçievinin de pis olması hijyene pek önem vermediğini gösterir.

Bence hediye olarak rol-on al. Bu konulara çok dikkat ettiğini söyle . Kırmak olarak düşünme . Gizli hesaptan filan yazarsan her karşılaştığı kişiye acaba o mu gönderdi diye yaklaşıp huzuru kaçabilir.

Baktın laftan anlamıyor hemen uzaklaş böyle tiplerle ömürgeçmez. Bence.....

Ya çok özür dilerim , ama resmen kahkaha attım , yani gülenecek birşey Yok ama valla çok tatlı yazmışsın bence direkt ayrıl o ne öyle kokarca gibi , kendini yıkamayı bilmeyen sana ne verebilir ?
hsahahahaha teşekkür ederim canım ama valla doğruya doğru bende güldüm

rol-ol ne canım duydum daha önce ama ?

"3-4günde bir duş alıyo pislik" minibüste güldüm şu lafınıza affedin bence oturun konuşun.. çekilmez böylesi yaa

Ya söyleyeceksin ya da katlanacaksın.Zaten bu gidişle de adamdan soğuyacaksın.Bence söylersen mutlaka dikkat edecektir bu konuya.

Bi yabancı filmde adam "erkekler içim gelişme tuvalet eğitiminden sonra sona ermiştir. Kadınlar sakın onları değiştirmeye çalışmayın, değişeceklerini sanmayın" diyordu.

Kesinlikle katılıyorum. Bir erkeği asla değiştiremezsin. Bunun için yöntem bekleme. Uyarsan da düzelmez. Katlanamıyorsan ayrılacaksın.

Yıkandığı, temizlendiği halde mi böyle? Yoksa duş falan almadığı için mi? Eğer duş almayan iğrenç biriyse yanında durma bile. Dişini falan da firçalamiyorsa oooo....

duş almıyor maalesef ama sadece dişlerini fırçalıyo bend eona şaşıyorum zaten
Çok zor bir durum. Konuşmaktan başka bir çare göremiyorum. Sevgilinizi tanıyan sizsiniz uygun bir anda uygun bir dille belirtin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…