- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
O değil bide öğretmenhsahahahaha teşekkür ederim canım ama valla doğruya doğru bende güldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O değil bide öğretmenhsahahahaha teşekkür ederim canım ama valla doğruya doğru bende güldüm
söylediklerini dikkate alıcam canım teşekkür ederimBelli ki aileden görmemis temizlik, düzen.
Ben de öncesinde simdiki kadar duyarli degildim, kiyafetlerimi mesela bu kadar sik degistirip yikamazdim, sanki yikaninca eskiyecek ve bir daha giyemeyecegim kafasi vardi. Korku gibi, astim onu. Zamanla kendimi degistirdim.
Belki farkinda dgeil bu kadar koktugunun.
Bunu onun iyiligi icin söylemek zorundasiniz.
Esim de tam tersi yani biz bulusurken cok dikkat ederdi sevgiliyken ama ben yokken iki hafta almazdim diyor bazen, depresyondaydi cogu zaman biliyorum ve ona bagliyorum.
Killi olmasi kokacagi anlamina gelmiyor.
Esimin kil tüg bakimi bende. gögüs killarini makarla seyreltirim mesela.
Siz de ona bakim yapicam ayagina birseyler alin oyun gibi deneyin, eglenin temizligi sevdirin.
Askim alinma ama bu evin hali ney ya diyin.
Oglum git bi su vur yüzüne ya diyin.
Ben diyorum aliniyor ama güldürüyorum da pesinden. Bana dense ben de alinirim. Utanirim, ama bir daha da o hataya düsmemeye calisirim.
Esim de bana lohusayken kokuyorsun demisti cok terliyordum. Simdi sürekli yikanirim az biraz terlesem. Imkanim yoksa yikanmaya üstümü degistirir koltukaltimi silerim.
Neyse siz de ona acilin canim ne olacak. Bu cileyi cekmeye deger mi, kokuyo diyorsun ben kendi kokuma dayanamiyorum.
Demisken bizim yurtta bir kiz vardi kiyafetlerini yikamazdi, adet döneminde ise millet kokudan yaninda duramazdi. Offf ailede ögreniliyor ilk bu aliskanliklar.
Biz bari ögretelim cocuklara.
kesinlikle yani... su hayatta 1 kere geliyoruz 1 o kadar imkanlarımız var neden kullanmıyor bu pis insanlar ?Yok valla deniyorum deniyorum olmuyor.
Bu yıkanmayan, pis pis kokan,üstelik bundan hiç gocunmayan insanları anlayamıyorum. Hadi çevrenizdekilere saygınuız yok anladık insan kendine de mi kokmaz? Şarıl şarıl suda yıkanıp, kremlenip,deodorantını parfümünü sıkıp mis gibi kokmak kadar güzel bir şey var mı dünyada?
Ben sınavlara çalışırken evden günlerce çıkmadığım kimseyi görmediğim günler oluyordu.Gene de her gün duşumu alırıdm.Düşünün yalnız yaşıyorum kimseye kokma ihtimalim yok ama kendim rahatsız olurum bir kere.
Valla dan dan söyleyin suratına, terk edin.En katlanamadığım insan pis insan.Ağzına, dişine , vücuduna bakmayan insan.
Ay okudukça midem ağzıma geldi yemin ediyorum
Hayır yoruluyor terliyor desem benim erkek arkadaşım muavin sürekli valiz al valiz ver bu sıcak havalarda hic bir sekilde ter koktuğunu bilmem.. bence kıl temizligini de tam yapmıyor, bide banyo eklenince ay daha fazla kalamayacağım buralarda
Sen muavınle sevgılı oldunmu
Masallah cnm mutluluklar :)11. Ayımızı doldurduk
Damat sepeti gibi olmuş bu :)Valla ben olsam bi hediye sepeti yaparım,içine duş jeli,şampuan,deodorant,sabun,traş köpüğü,after shave,parfüm,aklına ne gelirse ve "canım bu ara biraz bakımsız kaldın ama ben seni karşımda mis görmek ve mis koklamak istiyorum,kirlenmek güzeldir ama şimdi temizlenme vakti "derim şakaya vururum,anlarsa anlar anlamazsa yapacak birşey yok :)
Iyy her yeri kıllı, ıyy piss dediğin adam nasıl hayatının aşkı oluyor yahu?bende tam hayatımın aşkını bulmuşum derken işte ayrılıcam böyle giderse... benim kadar bahtsız kısmetsiz bir insan yok ya valla bıktım artık