• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

İyi de bu durumun kırmadan söylenebilecek bir tarafı yok ki bir insan kokuyorsa bunu söylediğinde de kırılıyorsa yapacak birşey yok çünkü bu normal bir durum değil.İlişkine devam etmek istiyorsan konuşmalısın bu şekilde fazla gidebileceğini sanmıyorum tabi konuşmanla düzelecekse belirli bir yaştan sonra biraz zor gibi geliyor bana yada bir süre düzelir sonra eski haline döner çünkü temizlik içten gelen birşey zorlamayla bir yere kadar

Sen söyleyince sanıyor musun ki ona birden kişisel temizlik paketi yüklenecek?
Birden eve girince ellerini yıkamaya, her gün duş almaya, kıyafetlerini değiştirmeye başlayacak mı sanıyorsun?
25 yaşında adam. Sen şimdi onun ailesini düşün.
Böyle çocuk yetiştiren aileyi hayal edemiyorum.
Evleneceksiniz mesela onlarda kalmaya gideceksiniz. Öğğğ :kusmuk:

@burcu19881988 öneri veriyorum ama ben yapamazdım, eşim çok temizdir en çok sevdiğim özelliklerindendir. Pis adam zor. Şöyle diyebilirsin mesela ben kişisel bakımımı çok önemserim ama geçen fark etmemişim 2 gün giydiğim elbiseyi yıkamadan tekrar giymişim, ay bir utandım bir utandım. Bütün gün insanlardan kaçtım acaba kokuyor muyum diye gibi.
ayy evet bak bu güzel fikir bunu söylerim.. peki elleri için ne demem lazım ? elleri kirli ve terli. heryeri kıllı

konuşmadan çözülmez ama insan 7 sinde de 77 sinde de aynıdır
pis kokusu devam edebilir
bence uzun aradan sonra sevgili bulunca biranda alışkanlık yapmıştır
ayrılın

Burda başka bir üye vardı onunda eşi pisti,dişini bile fırçalamayip bornoza siliyordu,kim olduğunu hatırlamadım ama konu mıh gibi aklıma kazınmış.
Değişeceğine inanmıyorum. Hamileyim ve hiç terlemeyen yaz günü üşüyebilen bir insanken şu an acayip bir terleme durumum var ve günde 2-3 kez duş almazsam rahat edemiyorum,kokuyor gibi hissediyorum. İnsan kendini bilir yani,alır kokusunu,ben asla inanmıyorum farkında olmadığına,farkındadir ama tembellik ediyor.
Söyleseniz bir iki dikkat eder ,yine eski halini alır diye düşünüyorum.
Tamam yaz sıcak,nemli hava amenna ama yinede tedbir alinabilir. Eve gelince gidip elini ,ayağını,yüzünü yıkasa bile böylesine pis kokmaz.
Bilemiyorum ama asla katlanmazdım imkanı varken hala pis pis dolaşan birine.

İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır. (Sakın yanlış anlaşımasın):KK9:

merhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripim :KK43: pek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye :KK43: ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular :KK43: ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli :KK43: bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan :KK43: o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize :KK43: yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ??? :KK43:

istediğin kadar söyle karakter meselesi değişmez üzgünüm. arkadaşımın eşi böyle, haftada bir zorla banyoya sokuyor bu sıcaklarda :) iğreniyor kızıyor hatta boşanmayı düşünüyor ama zor.

Valla ben olsam bi hediye sepeti yaparım,içine duş jeli,şampuan,deodorant,sabun,traş köpüğü,after shave,parfüm,aklına ne gelirse ve "canım bu ara biraz bakımsız kaldın ama ben seni karşımda mis görmek ve mis koklamak istiyorum,kirlenmek güzeldir ama şimdi temizlenme vakti "derim şakaya vururum,anlarsa anlar anlamazsa yapacak birşey yok :)

istediğin kadar söyle karakter meselesi değişmez üzgünüm. arkadaşımın eşi böyle, haftada bir zorla banyoya sokuyor bu sıcaklarda :) iğreniyor kızıyor hatta boşanmayı düşünüyor ama zor.
bende tam hayatımın aşkını bulmuşum derken işte ayrılıcam böyle giderse... benim kadar bahtsız kısmetsiz bir insan yok ya valla bıktım artık

Yazin mi 3-4 gunde bir dus aliyor :bicak:
Nesini konusacaksin anlamadim, bilmiyor olamaz ki.

Ayrica siz de titiz olamazsiniz. Hani eskiden boyle degildi evlenince degisti diyenlere bir sey diyemiyorum ama. Daha ilk elini tuttugunda gostermis sana kendini. Insan igreniyorum dokunamiyorum dedigi kisiyi nasil sevebilir ki. Ya biri ya digeri yani.

insanın içinden gelicek
25 yasına dek farketmemiş öyle gezmiş bı yaştan sonra temizlikmi öğrenicek
bir de öğretmen diyorsun öğretmenler odasında hayal edemedim

Valla ben olsam bi hediye sepeti yaparım,içine duş jeli,şampuan,deodorant,sabun,traş köpüğü,after shave,parfüm,aklına ne gelirse ve "canım bu ara biraz bakımsız kaldın ama ben seni karşımda mis görmek ve mis koklamak istiyorum,kirlenmek güzeldir ama şimdi temizlenme vakti "derim şakaya vururum,anlarsa anlar anlamazsa yapacak birşey yok :)
ya hahaha güldüm ya :) ama haklısın hediye seti alıcam alınırsa da alınsın yoksa beni kaybeder

Bidahakine ...ayyy nerdeydin sen bana yalan söyleme kan ter icinde kalmisin les gibi koluosun nerden geliodun cabuk söyle diye bi kücük tartisma cikarirdim .... :D

Yazin mi 3-4 gunde bir dus aliyor :bicak:
Nesini konusacaksin anlamadim, bilmiyor olamaz ki.

Ayrica siz de titiz olamazsiniz. Hani eskiden boyle degildi evlenince degisti diyenlere bir sey diyemiyorum ama. Daha ilk elini tuttugunda gostermis sana kendini. Insan igreniyorum dokunamiyorum dedigi kisiyi nasil sevebilir ki. Ya biri ya digeri yani.
ama ilk birkaç görüşmelerde tutmadık sonralarda işte ben ilk baş bilseydim zaten sevip bağlanmazdım siz yanlış anlamışsınız

Sevgiliyken çekilmez halde evlenirsen ne yaparsın kimbilir.

Zorlamayla temiz olunmaz. Adamın içimden gelmiyor hijyen.

Eşim çok sık duş yaptığı halde terledigini gördüğüm an, at kendini duşa diyorum.

Bu kadar kıllı, kötü kokulu ve terleten biri hayatınızı çekilmez yapar.

Bidahakine ...ayyy nerdeydin sen bana yalan söyleme kan ter icinde kalmisin les gibi koluosun nerden geliodun cabuk söyle diye bi kücük tartisma cikarirdim .... :KK70:
kız valla kahkaha attım hahahaha öyle dediğimi gözümde canlandırdım :D ama fikirlerinizi aklıma tek tek not alıyorum senin fikrini de beğendim canım

Back