sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

Belli ki aileden görmemis temizlik, düzen.
Ben de öncesinde simdiki kadar duyarli degildim, kiyafetlerimi mesela bu kadar sik degistirip yikamazdim, sanki yikaninca eskiyecek ve bir daha giyemeyecegim kafasi vardi. Korku gibi, astim onu. Zamanla kendimi degistirdim.
Belki farkinda dgeil bu kadar koktugunun.
Bunu onun iyiligi icin söylemek zorundasiniz.
Esim de tam tersi yani biz bulusurken cok dikkat ederdi sevgiliyken ama ben yokken iki hafta almazdim diyor bazen, depresyondaydi cogu zaman biliyorum ve ona bagliyorum.
Killi olmasi kokacagi anlamina gelmiyor.
Esimin kil tüg bakimi bende. gögüs killarini makarla seyreltirim mesela.
Siz de ona bakim yapicam ayagina birseyler alin oyun gibi deneyin, eglenin temizligi sevdirin.
Askim alinma ama bu evin hali ney ya diyin.
Oglum git bi su vur yüzüne ya diyin.
Ben diyorum aliniyor ama güldürüyorum da pesinden. Bana dense ben de alinirim. Utanirim, ama bir daha da o hataya düsmemeye calisirim.
Esim de bana lohusayken kokuyorsun demisti cok terliyordum. Simdi sürekli yikanirim az biraz terlesem. Imkanim yoksa yikanmaya üstümü degistirir koltukaltimi silerim.
Neyse siz de ona acilin canim ne olacak. Bu cileyi cekmeye deger mi, kokuyo diyorsun ben kendi kokuma dayanamiyorum.
Demisken bizim yurtta bir kiz vardi kiyafetlerini yikamazdi, adet döneminde ise millet kokudan yaninda duramazdi. Offf ailede ögreniliyor ilk bu aliskanliklar.
Biz bari ögretelim cocuklara.

söylediklerini dikkate alıcam canım teşekkür ederim

Yok valla deniyorum deniyorum olmuyor.

Bu yıkanmayan, pis pis kokan,üstelik bundan hiç gocunmayan insanları anlayamıyorum. Hadi çevrenizdekilere saygınuız yok anladık insan kendine de mi kokmaz? Şarıl şarıl suda yıkanıp, kremlenip,deodorantını parfümünü sıkıp mis gibi kokmak kadar güzel bir şey var mı dünyada?

Ben sınavlara çalışırken evden günlerce çıkmadığım kimseyi görmediğim günler oluyordu.Gene de her gün duşumu alırıdm.Düşünün yalnız yaşıyorum kimseye kokma ihtimalim yok ama kendim rahatsız olurum bir kere.

Valla dan dan söyleyin suratına, terk edin.En katlanamadığım insan pis insan.Ağzına, dişine , vücuduna bakmayan insan.

kesinlikle yani... su hayatta 1 kere geliyoruz 1 o kadar imkanlarımız var neden kullanmıyor bu pis insanlar ?

Ter içinde kaldın bir duş al da gel hadi.
Ay seni görünce ben rahatsız oluyorum sen nasıl olmuyorsun?!
Diyeceksin..

Özel günlerde full deo, losyon, parfüm ürünleri üst üste hediye edeceksin.

Baktın anlamıyor yol vereceksin.

Bir benim mi midem bulandı yaa, yaz ayındayız 3-4 günde bir duş nedir? Bir de böyle insan nasıl sevilir, valla ben bunları görsem sevemem buz gibi soğurum.. Dünya da bir o, bir ben kalsak olmaz yani..

Şimdiden kndını bellı etmiş neyseki ayrılma sansın var :)) ben eşimle sevgılıyken görsen mafya adamı gıbı takılıyo jilet gıbı derlerya hanı :)) cok bakımlıydı :) köprüyü gecene kadarmış meger. Sımdo banyoya zor sokuyorum

Sen muavınle sevgılı oldunmu

Bence basaradabilirsiniz önce bir deneyin. Mesela bende erkekte bakıma aşırı dikkat ederdim koluna taktigi saat giydigi gömlegin pantolonun utusune bakar, sıktığı parfüme kadar dikkat ederdim eşimle sevgiliyken eşim önem vermezdi giyimine falan ama ben ne yaptım bundan sonra alışverişi beraber yapalım dedim. Gidiyorduk o deniyordu ben seciyordum. Derken giyim düzenini degistirdim. Saç sakal konusunda kesmezdi hacı gibi dolaşırdı eşime makine aldım hediye sevgiliyken öyle hoşuna gitti ki sırf sen aldığın için kullanicam dedi derken derken böyle küçük jestlerle eşimin huyunu bile değiştirdim. Evledikten sonra hatta öyle bir hale geldik ki bazen çok gülüyoruz buna eşim yeri geldi bana yardımcı olmaya başladı saç bakımım olsun parfüm deodorant seçimim olsun. Kiyfetlrimin seçimi olsun. Normalde böyle bir adam miydi hayır o kadar da dikkatli biri değildi. Hatta şimdi sevgiliyken sen yapiyordun sıra bende hayatım falan diye şaka yapar Umarım sorunu cozersiniz.

Pis insanla çok zor.. Duş almak bir bakım değil bence; ihtiyaç..
Nasıl duruyor öyle. Kendi de mi rahatsız olmuyor.. Ben sedef hastasıyım, geçtiğimiz aylarda tedavi için boğazıma kadar ilaçlandım. 3 gün öyle durmam su değdirmemem gerekti. Evin en ucra köşesinde oturdum kendi kendime kokuyorum diye...
Duş almak,roll on kullanmak nasıl öğretilir koca adama bilmiyorum. Birkaç kere ima et bence, baktın anlamıyor bu duruma son vermiyor, ayrılırdım ben olsam.

Ter bezlerinde sorun olabilir
Bi doktora görünsün
Önce bi uyar konuş düzeltmek için çabalamazsa ayrıl yapacak birşey yok

Zorla yaptırılan temizlik geçicidir hiç umut bağlama benim eniştem kardeşimle evlenebilmek için pis huyunu göstermedi zorla yıkandı parfüm sıktı vss evlendi kendi özüne döndü her zaman banyo kavgası banyo 15 günde bir zorla yapardı artık ailelerde biliyordu rezillik yani kardeşim kabin memuru kişisel bakimina çok önem verir ağlıyordu abla onunla uyumak istemiyorum diye çok üzülüyordum bizim eve geliyordu koltuklara uzanıyordu siliyordum gidince o derece leş kokuyordu sonuç boşandılar çekilir çile değil pislik torbası erkeklerden gerçekten igreniyorum biz ailece çok çektik.

evet bence de anormal terliyorsa rahatsızlığı olabilir. ben uyarı ve önerlerinizle değişebileceğini düşünüyorum, tabi temizlik dışında kendi ten kokusu baskın ve kötüyse yapacak bişey yok ayrılırsınız.

bir de şey olur ya hani, o kadar emek verip sorunu çözersiniz sonra ayrılınca yeni sevgilisi sefasını sürer.

Damat sepeti gibi olmuş bu :)

şu da bir seçenek; adam tut hamama sokup keselesinler zorla, ama kısa vadeli çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…