valla ya bende dişlerini fırçalamasına şaşırıyorum zatenama elleri kirli ve vıvık vıcık terli ya makineyle alsın bildiğin ayı goril karışımı
ya o kız söyleyemediği için mi ayrılmış sevgilisinden yoksa söyleyip dinlemediği için mi ?bir arkadaşım da bu sebepten ayrılmıştı sevgilisinden
aynı evin içindeyken "çok terlisin bir duş al istersen" diyebilirsin
evini temizlemesine yardım etmeyi de teklif edebilirsin
ama kılına naapsın adam :)
Allah'tan dişlerini fırçalıyormuş
diş ve tırnak önemli.
ama ilk birkaç görüşmelerde tutmadık sonralarda işte ben ilk baş bilseydim zaten sevip bağlanmazdım siz yanlış anlamışsınız
ayrılık yolu görünüyo vallaElini tutmadan bir kez sarilmadan mi baglandiniz.
Bakin arkadasiniz olsa konusun derim. Herkesin temizlik anlayisi farkli, bi konuya takik olsaniz yine konusun derim. Ama tamamen kisisel temizliginden igrendiginiz bir adamla nasil sevgili olabilirsiniz aklim almiyor. Sevgililik de boyle bir konusmayi kaldirmaz bence, tum buyusu gider isin. O yuzden direk ayrilin.
ya o kız söyleyemediği için mi ayrılmış sevgilisinden yoksa söyleyip dinlemediği için mi ?
bir dakka bir dakkaa bu benim nasıl hiç aklıma gelmedi :O ya senden allah razı olsun cidden yapıcam bunu instadan fake hesap acayım eski sevgilisi gibi davranayım senden bunun için ayrıldım falan diyimmm yaa aklınla bin yaşa canım benimmMadem yuzune soyleyemiyorsun sahte bir hesap ac."Kardesim ne kadar pis kokuyorsun Allah askina toplumu pis kokunla rahatsiz etme dusunu al"yaz.Sevgilin varsa Allah sabir versin diye de ekle
sence eski sevgilisiymiş gibi mi davranayım yoksa başka biri gibi mi mesela arkadaş falan ?Madem yuzune soyleyemiyorsun sahte bir hesap ac."Kardesim ne kadar pis kokuyorsun Allah askina toplumu pis kokunla rahatsiz etme dusunu al"yaz.Sevgilin varsa Allah sabir versin diye de ekle
Rica ederim canim boyle konularda cok tecrubem var.Bence eski sevgiliyi karistirma belki cok olayli ayrilmislardir direk ona msj atip kavga edebilir senin oldugun ortaya cikar.Baska biri gibi yaz surekli gormek zorunda olan biri gibi.bir dakka bir dakkaa bu benim nasıl hiç aklıma gelmedi :O ya senden allah razı olsun cidden yapıcam bunu instadan fake hesap acayım eski sevgilisi gibi davranayım senden bunun için ayrıldım falan diyimmm yaa aklınla bin yaşa canım benimm
peki sen sevgilinin kıllarından rahatsız oluyo musun canım ?Benim sevgilim de kıllı baya ama ter kokmaz. Deodorant kullanmayı biraksin roll on ise daha iyi yarar ve koltuk altını jiletlesin yeterli.
Yeterli samimiyete ulaşınca güzelce yonlendirebilirsin.
doğru söylüyosun ya rica etsem özelden örnek bi mesaj atar mısın ? ya da burdan yaz canım ? yani nasıl ne demeliyim bunu bu aksam kesin uygulucam çünküRica ederim canim boyle konularda cok tecrubem var.Bence eski sevgiliyi karistirma belki cok olayli ayrilmislardir direk ona msj atip kavga edebilir senin oldugun ortaya cikar.Baska biri gibi yaz surekli gormek zorunda olan biri gibi.
Yooo yaratilisimizda var. Bacak kol göbek kili hepimizde var. Bunun hijyenle alakası yok bana gorepeki sen sevgilinin kıllarından rahatsız oluyo musun canım ?
Ben olsam "Bak kardesim sevdigim bi insansin kirilirsin diye yuzune soyleyemedim ama cok pis kokuyorsun ve bunun herkes farkinda.Lutfen dusunu al temizligine dikkat et.Sahte hesap acip uyarmak istedim lutfen bunu uyari olarak al ve uygula"diye yazarim.Buna regmen bu adam dikkat etmiyorsa yuzune de soylesen sirf sevgilisisin diye sadece senle bulusurken dikkat eder Allah korusun evlensen gene ayni olur.Baya utandirmak lazim mesajda.Ben mesela boyle bi uyari alsam cok dikkat ederim yani dalga gecer gibi agir hakaret degil de bir dosttan uyari gelmis gibi.doğru söylüyosun ya rica etsem özelden örnek bi mesaj atar mısın ? ya da burdan yaz canım ? yani nasıl ne demeliyim bunu bu aksam kesin uygulucam çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?