sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

zorla olmaz. senin yanındayken dikkat eder evlenince iyice salar çileden çıkarsın. yol yakınken ayrıl derim. benim boyle bir yakın var. kırılmasın diye banyoyu yıkamam lazım falan filan diye diye duş aldırdım. en sonunda soyledim. tepkimden dolayı haftada 2 kere duş almaya başladı ama şimdi yaz iki de yetmez ki her gün lazım. üstelik her insanın teni kokmuyor bazısınınki çok kokuyor. bu tanıdıgımda kendini çok temiz zannediyor. aslında temizde düzenli sürekli abdest alıyor ama terlediği zaman kokusu yoğun. sürekli duş alsa ve kıyafet değiştirse o koku olmaz ama anlatamıyorsun işte.

o yüzden değiştiremezsiniz. temizlik konusunda hassassınız hiç girmeyin o topa ilerlmeden bitirin.

ya o kız söyleyemediği için mi ayrılmış sevgilisinden yoksa söyleyip dinlemediği için mi ?

Bir temizlik paketi hazırlayın evine kargolayın , mesaj yerine ulaşır

ama ilk birkaç görüşmelerde tutmadık sonralarda işte ben ilk baş bilseydim zaten sevip bağlanmazdım siz yanlış anlamışsınız

Elini tutmadan bir kez sarilmadan mi baglandiniz.
Bakin arkadasiniz olsa konusun derim. Herkesin temizlik anlayisi farkli, bi konuya takik olsaniz yine konusun derim. Ama tamamen kisisel temizliginden igrendiginiz bir adamla nasil sevgili olabilirsiniz aklim almiyor. Sevgililik de boyle bir konusmayi kaldirmaz bence, tum buyusu gider isin. O yuzden direk ayrilin.

Ekleme ; bir konuya takik derken, ornegin kil tuy meselesi, herkesin zevki farklidir. Bu konusulabilir.

ayrılık yolu görünüyo valla

Tamamını okumaya midem dayanamadı,insan sevdiği birinden böyle bahsedebiliyorsa sevgi değil yokluk çekiyordur.
Bir hayvandan bahseder gibi bahsetmişsiniz,ayı ile örneklemişsiniz zaten.

Madem yuzune soyleyemiyorsun sahte bir hesap ac."Kardesim ne kadar pis kokuyorsun Allah askina toplumu pis kokunla rahatsiz etme dusunu al"yaz.Sevgilin varsa Allah sabir versin diye de ekle
bir dakka bir dakkaa bu benim nasıl hiç aklıma gelmedi :O ya senden allah razı olsun cidden yapıcam bunu instadan fake hesap acayım eski sevgilisi gibi davranayım senden bunun için ayrıldım falan diyimmm yaa aklınla bin yaşa canım benimm

Madem yuzune soyleyemiyorsun sahte bir hesap ac."Kardesim ne kadar pis kokuyorsun Allah askina toplumu pis kokunla rahatsiz etme dusunu al"yaz.Sevgilin varsa Allah sabir versin diye de ekle
sence eski sevgilisiymiş gibi mi davranayım yoksa başka biri gibi mi mesela arkadaş falan ?

Ay yemek yerken denk geldim konuya
En hassas olduğum konudur kokular ve pislik..ıykkk
Yerinizde olsam ayrılırdım valla..ayy

Benim sevgilim de kıllı baya ama ter kokmaz. Deodorant kullanmayı biraksin roll on ise daha iyi yarar ve koltuk altını jiletlesin yeterli.
Yeterli samimiyete ulaşınca güzelce yonlendirebilirsin.

Rica ederim canim boyle konularda cok tecrubem var.Bence eski sevgiliyi karistirma belki cok olayli ayrilmislardir direk ona msj atip kavga edebilir senin oldugun ortaya cikar.Baska biri gibi yaz surekli gormek zorunda olan biri gibi.

Rica ederim canim boyle konularda cok tecrubem var.Bence eski sevgiliyi karistirma belki cok olayli ayrilmislardir direk ona msj atip kavga edebilir senin oldugun ortaya cikar.Baska biri gibi yaz surekli gormek zorunda olan biri gibi.
doğru söylüyosun ya rica etsem özelden örnek bi mesaj atar mısın ? ya da burdan yaz canım ? yani nasıl ne demeliyim bunu bu aksam kesin uygulucam çünkü

doğru söylüyosun ya rica etsem özelden örnek bi mesaj atar mısın ? ya da burdan yaz canım ? yani nasıl ne demeliyim bunu bu aksam kesin uygulucam çünkü
Ben olsam "Bak kardesim sevdigim bi insansin kirilirsin diye yuzune soyleyemedim ama cok pis kokuyorsun ve bunun herkes farkinda.Lutfen dusunu al temizligine dikkat et.Sahte hesap acip uyarmak istedim lutfen bunu uyari olarak al ve uygula"diye yazarim.Buna regmen bu adam dikkat etmiyorsa yuzune de soylesen sirf sevgilisisin diye sadece senle bulusurken dikkat eder Allah korusun evlensen gene ayni olur.Baya utandirmak lazim mesajda.Ben mesela boyle bi uyari alsam cok dikkat ederim yani dalga gecer gibi agir hakaret degil de bir dosttan uyari gelmis gibi.

Üzgünum ama sizin soylemenizle ancak bir yada iki defa yapar. Bu icten gelen birsey yada kucuk yaslarda ogrenilip aliskanlik kazanilmis birsey.
Hele kıl mıl olayları seni bu kadar bozuyorsa zamanla daha da batar . Yol yakınken kibarca uzaklaşin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…