- 11 Mayıs 2022
- 38
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi lamadelreiki
abahahaha keske bu yorumu gorebilseydiCimri olsa iyi dümdüz mezarcı bence
evet, haklisiniz. cok tesekkur ederim :)Net olun. Hayat bulanikligi sevmez.
haklısın, bazen odun diye dusunuyorum ama cok istedigim bi yuzuk vardi ve hicbir yerde bulamadim bulunca bana da atar misin dedi iki ay sonunda buldum ve ona da attim ben kendisi almak istiyor diye oyle bir sey yapti sanmistim, konuyu hic acmadi. kiz kardesim ben sana alayim dedi ve baska bir yuzuk saha gösterdi hangisi sectigimi sordu bende sevgilime sordum hangisi sence diye ve bana kiz kardesin digerini alsin sen kendine begendigin yuzugu al dedi. yani bu dusunmemek mi cimrilik mi anlayamadim. ailesine gelince para harcamaktan asla kacinmiyor bu arada...
dogru ama ilk olduguma eminim cunku gercekten bir robot ki bence yanlislikla oldu bu tanisma meseleside... ki ayrilsak ismim bile hatirlanmaz... galiba ben olumlu bir sey bulmaya calisiyorum onun hakkinda ama o kadar zor ki
haklisiniz benim icinde ayni sekilde... yuzuk 700 tl ydi, kendine aldigi en uygun sey 800-900 tl... yani gercekten cimri benceSevgilinizle ilişki dinaminiğizi bilemiyorum böylede konuşmak istemem ama ya gerçektem pskilojik boyutta bir cimrilik rahatsızlığı var ya da sizi gerçekten sevip değer vermiyor.
Aynı şehirdeyseniz her hafta buluşmak ona zor geliyorsa ve özel günlerde bile bişey almadıysa gerçekten bana hiç normal gelmedi.
Hele ki şu alttaki yüzük mevzusu çok fena soğuma sebebi benim için , erkek dediğin eli açık olur aksi kabul edilmez benim dünyamda. Babamın eli çok açık bu şekilde gördüm büyüdüm çok şükür kocamda öyle aksiyle yapamazdım. Tabiiki maddi durum onemli o konuyu ayrıyorum ama gücüne göre yapabilir herkes.
evet ama bir turlu de bitemiyor ama cok yiprandim artik en dogrusu bitirmek olacak...Sevgilinizin hayata bakışı ve sizin uymuyor demekki uzatmadan bitirin
hayir asla cekemiyorum, ben ailemde herkes cok bonkordur ben desen oyle, bu sekilde bi hayat gecmez...Evlenince on katı olacak adam sabredecek misiniz ?
cok dogru, bir kisi bile aksini soylemedi zaten. benim yol yakinken bitirmem gerekiyor bu iliskiyi daha fazla katlanamiyorum...Tamam öyle denk gelip ilk olmuşsundur ama dedigim gibi bir önemi yok.
Seven insan mutlu etmeye çalisir, sık sık görmek ister aslinda bu kadar basit cok dusunmeye gerek yok. Bunu da yapmiyorsa...
sevgiyi boylr seylerle olcemezmisim oyle diyor. covid oldum herkes cicek yolladi sen niye yollamadin dedim utana sıkıla, ne yani bunlarla mi ilgi gosteriliyor diyor...Bence seni yeterince sevmiyor.. sevseydi boyle yapmazdi..
pesimi birakmayan da o? ne istedigini kendisi bile bilmiyor bence...Beni gezdir ..
Beni sev..
Bana hediye al..
Bu tavirlar itici geliyor bana..
Adamin icinden gelmedikten sonra bana hediye al desen ne olur,bana ilgi goster desen ne olur..
... haklisinizTüm mesajlarınızı okudum. Sevmediğine emin olabilirsiniz. Cimrilik değil bu..
yani tutumluymus kendi dedigine gore...Cebinde akrep var belli ki ayrılın