Sevgilim cimri mi?

Bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşımdan hediye beklentim olmadı, özel gunlerde bile. Gerekli birşey mi ki? İnsanın aklına bile gelmiyor ki. Düşünemiyordur.

Bugüne kadar hiçbir erkek arkadaşımdan hediye beklentim olmadı, özel gunlerde bile. Gerekli birşey mi ki? İnsanın aklına bile gelmiyor ki. Düşünemiyordur.
yapi meselesi, hediye diyince herkes buyuk beklentilere girmis, markete girdiginde gelirken sevdiginiz sakizi alsa bile hediyedir, dusunulmektir... onemli olan maddi kismi degil ki manevi kismk

Yani illa çiçek olması gerekmez sizi sevse farklı şekilde gösterirdi. Hastanede yatmışsınız hastanenin önüne gelip camdan bakmanızı isteyebilirdi mesela. Ya da yaptı mı bilmiyorum benim sevgilim covid olsa sık sık görüntülü arar durumunu öğrenirim. Hastane yemekleri kötü olabilir diye dışarıdan sevdiği yemeklerden götürürdüm.

Önemli olan çiçek ya da hediye değil önemli olan sevgiyi hissettirmek. Sizde de bu yok çünkü önceki mesajımda da söyledim sevmiyor.
aynen oyle, belki cidden dusunemiyor ama o da kotu uymuyoruz birbirimize demek ki... tesekkur ederim yorumlariniz icin

haklısın, bazen odun diye dusunuyorum ama cok istedigim bi yuzuk vardi ve hicbir yerde bulamadim bulunca bana da atar misin dedi iki ay sonunda buldum ve ona da attim ben kendisi almak istiyor diye oyle bir sey yapti sanmistim, konuyu hic acmadi. kiz kardesim ben sana alayim dedi ve baska bir yuzuk saha gösterdi hangisi sectigimi sordu bende sevgilime sordum hangisi sence diye ve bana kiz kardesin digerini alsin sen kendine begendigin yuzugu al dedi. yani bu dusunmemek mi cimrilik mi anlayamadim. ailesine gelince para harcamaktan asla kacinmiyor bu arada...
Ailesi ile bir mi tutuyorsunuz kendinizi? Bakın evet bazı konularda haklısınız bence de, kendinizi ifade etme şekliniz yanlış. 6 aylık bir ilişkiyle ailesini karşılaştırmak doğru mu?

Bir de ağzınızla hediye istemeniz de hoş değil. Bir iki, kaç kez denemişsiniz olmamış. Demek ki adam sizin beklentilerinizi karşılamıyor. Bence sizi pek sevmiyor 😔 zorlamanın anlamı yok. Bence ayrılın.

6 aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor, bir kere en nefret ettigim arkadasina canta aldirmis begenmedim degistirmeye gittim problem cikti degisim karti verdiler ben de ona verdim kiz kardesine vermis gidip o kendine bir seyler almis... ve bunu telafi etmek icin hicbir sey yapmadi ve ben ona hediye aldim. bu arada gayet durumu var, zengin. gezmeye gidiyoruz ama her hafta gitmek istemiyor bahanesi yoruluyormus. ne yapmaliyim? normal mi bu?
Size cimri. Yeterli değer vermiyor, sevgi cimrisi.

aklıma bir arkadaşım geldi. sırf hediye alınsın diye bir sene boyunca twitterdan kolyelere etiketlemişti tüm herkesi sevgilisi görsün diye.. artık biz alacaktık o derece :halay:
eğer beklediğiniz kadar ilgi gördüğünüzü düşünmüyorsanız ayrılın. 6 aylık bir ilişkide çok ilerlemiş sayılmazsınız zaten

Cimri değil, sizi sevmiyor.
Hediye çantayı başkasına aldırması, beğenmeyeceğini biliyorum değiştirirsin diye aldım demesi saçmalık.
O zaman bi zahmet otur beğeneceğim bir hediye için kafa yor.
Değer vermediği için size hediye düşünmek aklına gelmiyor.
Emin olun sizden sonra aşık olursa size yapmadığı her şeyi misliyle yapar.

yapi meselesi, hediye diyince herkes buyuk beklentilere girmis, markete girdiginde gelirken sevdiginiz sakizi alsa bile hediyedir, dusunulmektir... onemli olan maddi kismi degil ki manevi kismk
sizinle aynı görüşte bir erkek arkadaşım vardı çantama minicik ayıcık, bahçeden koparılmış papatyalar falan bırakırdı açıkçası bana çocukça gelirdi bir yaştan sonra böyle oluyor sanki. Belki erkekler arkadaşınızda benim kafadandır azıcık taktik verseniz düşünür belki.

X