- 11 Mayıs 2022
- 38
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi lamadelreiki
23 yasindayim18 varmısın?
dogru, ne yaparsam yapayim degismiyor. ona aliyorum belki o da bana alir diye ama almiyor...Hediye bekleyen biriyseniz ve bu karşılanmıyorsa bundan sonra da karşılanmayacaktır. Hediye almayı seven biriyle birlikte olmalısınız.
ahahahahahahhaha guzel fikirAyrılırsaniz nafaka davası açın. Bu kadar aydir berabersiniz sizi gezdirmesi de yedirmesi de giydirmesi de şart. Tazminat artı nafaka unutmayın.
ben de degistirmeyecektim, kendisi sevmedigim bir arkadasina aldirmis ve hediyeyi verirken begenmeyecegini biliyorum degistirirsin diye aldim dedi. zaten asla tarzim olmayan bir cantaydi. bu yuzden sinirlendim ve yenisini bile almak gelmedi icimdenZorla da hediye aldırılmaz ki..
Alınan hediye beğenilmese bile değiştirilmez, nezaket kuralları gereği..
evet ama 6 ayda kac sey atlattik ozel guvler vs hicbirinde bir sey yapmamasi dusunduruyorÇok önem vermiyor hediyelere anlaşılan
Arkadaşına aldırttığına göre,arası yok bu işlerle.
Cimri mi yoksa bu konuda odun mu anlattıklarınla ben pek emin olamadım o yüzden bir süre daha gözlemle derim ama senin aklına gelen ilk cimrilikse oyledir muhtemelen,sonuçta yaşayan sensinevet ama 6 ayda kac sey atlattik ozel guvler vs hicbirinde bir sey yapmamasi dusunduruyor
haklısın, bazen odun diye dusunuyorum ama cok istedigim bi yuzuk vardi ve hicbir yerde bulamadim bulunca bana da atar misin dedi iki ay sonunda buldum ve ona da attim ben kendisi almak istiyor diye oyle bir sey yapti sanmistim, konuyu hic acmadi. kiz kardesim ben sana alayim dedi ve baska bir yuzuk saha gösterdi hangisi sectigimi sordu bende sevgilime sordum hangisi sence diye ve bana kiz kardesin digerini alsin sen kendine begendigin yuzugu al dedi. yani bu dusunmemek mi cimrilik mi anlayamadim. ailesine gelince para harcamaktan asla kacinmiyor bu arada...Cimri mi yoksa bu konuda odun mu anlattıklarınla ben pek emin olamadım o yüzden bir süre daha gözlemle derim ama senin aklına gelen ilk cimrilikse oyledir muhtemelen,sonuçta yaşayan sensin
Aaaaa para yedirmeyen zengin koca adayı yapmışlar6 aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor, bir kere en nefret ettigim arkadasina canta aldirmis begenmedim degistirmeye gittim problem cikti degisim karti verdiler ben de ona verdim kiz kardesine vermis gidip o kendine bir seyler almis... ve bunu telafi etmek icin hicbir sey yapmadi ve ben ona hediye aldim. bu arada gayet durumu var, zengin. gezmeye gidiyoruz ama her hafta gitmek istemiyor bahanesi yoruluyormus. ne yapmaliyim? normal mi bu?
Ay öylede olmaz ya özel günlerde bir şeyler bekliyor insan gerçektenevet ama 6 ayda kac sey atlattik ozel guvler vs hicbirinde bir sey yapmamasi dusunduruyor
Bir de taktik mi uyguladınız hediye alsın diyehaklısın, bazen odun diye dusunuyorum ama cok istedigim bi yuzuk vardi ve hicbir yerde bulamadim bulunca bana da atar misin dedi iki ay sonunda buldum ve ona da attim ben kendisi almak istiyor diye oyle bir sey yapti sanmistim, konuyu hic acmadi. kiz kardesim ben sana alayim dedi ve baska bir yuzuk saha gösterdi hangisi sectigimi sordu bende sevgilime sordum hangisi sence diye ve bana kiz kardesin digerini alsin sen kendine begendigin yuzugu al dedi. yani bu dusunmemek mi cimrilik mi anlayamadim. ailesine gelince para harcamaktan asla kacinmiyor bu arada...