Sevgilim cimri mi?

Hiç hediye almıyorsa sevdiğini düşünmüyorum çünkü insan sevmeyi bırak hoşlansa dahi ufakta olsa hediye almak istiyor. Ben öyle biriyim öğrenci halimle onun hoşlandığı şeyleri almak isterdim. Sevdiği hayvan kaplumbağaydı. Kaplumbağalı anahtarlık almıştım, çift anahtarlığı almıştım biri onda biri ben de hala takılıdır mesela. 2-3 TL lik şeyler bunlar. Gücümüz neye yetiyorsa onu alıyorduk. Aynı şekilde o da bana o şekilde davranıyordu yani kadınlar zaten adam ona değer veriyor mu vermiyor mu hisseder.

6ay bence iliski icin uzun bir sure degil. Hala heyecanli, gezmek icin hevesli olmaso gerekir. Sevgiliyken en sevdigimiz sey birbirimizin gormedigi yerelere gitmekti.

Hediye konusu ise maddiyata bakar. Ogrenciyse hediye alamamasi normal. Ancak calisiyorsa en azindan bi tisort beklerim. Insan sevdigine karsi cimrilik yapmamali, hayat paylasinca guzel diye dusunuyorum

Farkli ulkelerde ya da farkli şehirlerde değilseniz her hafta buluşmak istemeyen adam sizi sevmiyordur net. Arada yorgunluk, hastalik olur o ayri ama genel manada bir isteksizlik varsa sevmiyordur bence ve hediye almak istememesi de bundan olabilir belki. Ya da asiri cimridir para gitmesin diye buluşmuyordur. İki turlu de...👎🏽
ayni sehirdeyiz... bulusuyoruz ama haftada iki gun genelde ben daha cok gorusmek vakit gecirmek istiyorum ama o gorusup napicaz iliski cabuk yipranir vs diyor

6ay bence iliski icin uzun bir sure degil. Hala heyecanli, gezmek icin hevesli olmaso gerekir. Sevgiliyken en sevdigimiz sey birbirimizin gormedigi yerelere gitmekti.

Hediye konusu ise maddiyata bakar. Ogrenciyse hediye alamamasi normal. Ancak calisiyorsa en azindan bi tisort beklerim. Insan sevdigine karsi cimrilik yapmamali, hayat paylasinca guzel diye dusunuyorum
yok disari cikmak istemiyor sanki benim zorumla cikiyor gibi davraniyor bazen, bi cumartesileri laf yapmiyor... maddi durumu gercekten cok iyi sorunda o zaten bende hic durumu olmayan birinden bir sey beklemem ki luks bir seyde beklemiyorum dusunuldugumu gosterse yeter

ayni sehirdeyiz... bulusuyoruz ama haftada iki gun genelde ben daha cok gorusmek vakit gecirmek istiyorum ama o gorusup napicaz iliski cabuk yipranir vs diyor

Görüşmeyle ilişki mi yipranirmiş. 😂 Adam sizden sıkılıyor belli ki o yüzden de arayi uzatiyor, sevgilisi olsun diye sevgili edinmiş biri. 🙄 Arada öpüş koklaşa buluşuyor demek ki.

Görüşmeyle ilişki mi yipranirmiş. 😂 Adam sizden sıkılıyor belli ki o yüzden de arayi uzatiyor, sevgilisi olsun diye sevgili edinmiş biri. 🙄 Arada öpüş koklaşa buluşuyor demek ki.
ayrilinca hemen geri donmek istiyor, ailesini tanistirdigi ilk kiz benim vs ama ayni seyi dusunuyorum. cok duz bi insan bence hayatinda birisi olsun diye varim

annem gibi konuştun... :)
Hahaha sonucta herkes herkesi butun huylariyla kabul etmek zorunda degil. Bunlara takiliyorsaniz adam sizin beklediginiz adam degildir. Onuda o sekilde kabul edecek baska bir kadin olabilir. Ama siz birbirinizin beklentilerini karsilayacbilecek gibi durmuyorsunuz anlattiklariniza gore

Hahaha sonucta herkes herkesi butun huylariyla kabul etmek zorunda degil. Bunlara takiliyorsaniz adam sizin beklediginiz adam degildir. Onuda o sekilde kabul edecek baska bir kadin olabilir. Ama siz birbirinizin beklentilerini karsilayacbilecek gibi durmuyorsunuz anlattiklariniza gore
evet, aynısını ona soyleyip ayrildim ama bir yolunu bulup aklımı celiyor, kisir bi donguye girdik artik ne yapsam caresizim...

ayrilinca hemen geri donmek istiyor, ailesini tanistirdigi ilk kiz benim vs ama ayni seyi dusunuyorum. cok duz bi insan bence hayatinda birisi olsun diye varim

Aileyle tanişmaya anlam yuklemeyi geçin artik ya bir şey ifade etmiyor o.
Cocuk bugun ayrilsa ailesi "ayy nasil ayrilirsin" mi diyecekler 2 gune unuturlar seni.
Benim de eşimden once ailemle tanistirdigim sevgilim oldu ama tamamen görsünler diyeydi damat olacaği için değil. 😂
İlk misindir bilemem belki herkese ilk diyorlardir agiz birligi yapip. Kim sen 10. Tanişansin der. 😂

Aileyle tanişmaya anlam yuklemeyi geçin artik ya bir şey ifade etmiyor o.
Cocuk bugun ayrilsa ailesi "ayy nasil ayrilirsin" mi diyecekler 2 gune unuturlar seni.
Benim de eşimden once ailemle tanistirdigim sevgilim oldu ama tamamen görsünler diyeydi damat olacaği için değil. 😂
İlk misindir bilemem belki herkese ilk diyorlardir agiz birligi yapip. Kim sen 10. Tanişansin der. 😂
dogru ama ilk olduguma eminim cunku gercekten bir robot ki bence yanlislikla oldu bu tanisma meseleside... ki ayrilsak ismim bile hatirlanmaz... galiba ben olumlu bir sey bulmaya calisiyorum onun hakkinda ama o kadar zor ki 😅

X