- 15 Temmuz 2019
- 4.207
- 6.693
-
- Konu Sahibi lamadelreiki
ayni sehirdeyiz... bulusuyoruz ama haftada iki gun genelde ben daha cok gorusmek vakit gecirmek istiyorum ama o gorusup napicaz iliski cabuk yipranir vs diyorFarkli ulkelerde ya da farkli şehirlerde değilseniz her hafta buluşmak istemeyen adam sizi sevmiyordur net. Arada yorgunluk, hastalik olur o ayri ama genel manada bir isteksizlik varsa sevmiyordur bence ve hediye almak istememesi de bundan olabilir belki. Ya da asiri cimridir para gitmesin diye buluşmuyordur. İki turlu de...
ama benim cok sevdigimi biliyor neden bir sey yapmaz ki insan kaybetmemek icinBence cimri değilde hediye almayı/vermeyi sevmeyen insanlardan
yok disari cikmak istemiyor sanki benim zorumla cikiyor gibi davraniyor bazen, bi cumartesileri laf yapmiyor... maddi durumu gercekten cok iyi sorunda o zaten bende hic durumu olmayan birinden bir sey beklemem ki luks bir seyde beklemiyorum dusunuldugumu gosterse yeter6ay bence iliski icin uzun bir sure degil. Hala heyecanli, gezmek icin hevesli olmaso gerekir. Sevgiliyken en sevdigimiz sey birbirimizin gormedigi yerelere gitmekti.
Hediye konusu ise maddiyata bakar. Ogrenciyse hediye alamamasi normal. Ancak calisiyorsa en azindan bi tisort beklerim. Insan sevdigine karsi cimrilik yapmamali, hayat paylasinca guzel diye dusunuyorum
sjakhaksbajsbs ne alaka? yasim 23???ya sınır gelsin artık 16 yaş altı üye olmasın
annem gibi konuştun... :)Arkadas hem cimri hemde odun bence. Sen ayrilip beklentilerine daha uyan bi adamla olmalisin
ayni sehirdeyiz... bulusuyoruz ama haftada iki gun genelde ben daha cok gorusmek vakit gecirmek istiyorum ama o gorusup napicaz iliski cabuk yipranir vs diyor
djajkssb evet, ben kendime yetiyorum onda degilim ama tek istegim onemsendigimi gormek... bu simdiden boyleyse ilerisini dusunemiyorumAaaaa para yedirmeyen zengin koca adayı yapmışlar
ayrilinca hemen geri donmek istiyor, ailesini tanistirdigi ilk kiz benim vs ama ayni seyi dusunuyorum. cok duz bi insan bence hayatinda birisi olsun diye varimGörüşmeyle ilişki mi yipranirmiş.Adam sizden sıkılıyor belli ki o yüzden de arayi uzatiyor, sevgilisi olsun diye sevgili edinmiş biri. Arada öpüş koklaşa buluşuyor demek ki.
Hahaha sonucta herkes herkesi butun huylariyla kabul etmek zorunda degil. Bunlara takiliyorsaniz adam sizin beklediginiz adam degildir. Onuda o sekilde kabul edecek baska bir kadin olabilir. Ama siz birbirinizin beklentilerini karsilayacbilecek gibi durmuyorsunuz anlattiklariniza goreannem gibi konuştun... :)
evet, aynısını ona soyleyip ayrildim ama bir yolunu bulup aklımı celiyor, kisir bi donguye girdik artik ne yapsam caresizim...Hahaha sonucta herkes herkesi butun huylariyla kabul etmek zorunda degil. Bunlara takiliyorsaniz adam sizin beklediginiz adam degildir. Onuda o sekilde kabul edecek baska bir kadin olabilir. Ama siz birbirinizin beklentilerini karsilayacbilecek gibi durmuyorsunuz anlattiklariniza gore
Net olun. Hayat bulanikligi sevmez.evet, aynısını ona soyleyip ayrildim ama bir yolunu bulup aklımı celiyor, kisir bi donguye girdik artik ne yapsam caresizim...
ayrilinca hemen geri donmek istiyor, ailesini tanistirdigi ilk kiz benim vs ama ayni seyi dusunuyorum. cok duz bi insan bence hayatinda birisi olsun diye varim
dogru ama ilk olduguma eminim cunku gercekten bir robot ki bence yanlislikla oldu bu tanisma meseleside... ki ayrilsak ismim bile hatirlanmaz... galiba ben olumlu bir sey bulmaya calisiyorum onun hakkinda ama o kadar zor kiAileyle tanişmaya anlam yuklemeyi geçin artik ya bir şey ifade etmiyor o.
Cocuk bugun ayrilsa ailesi "ayy nasil ayrilirsin" mi diyecekler 2 gune unuturlar seni.
Benim de eşimden once ailemle tanistirdigim sevgilim oldu ama tamamen görsünler diyeydi damat olacaği için değil.
İlk misindir bilemem belki herkese ilk diyorlardir agiz birligi yapip. Kim sen 10. Tanişansin der.