Sevgilim cimri mi?

İlişkinizin yeni olduğunu düşündüğü için Size para harcamak, kendini kullandırmak istemiyor olabilir. Odun değil, cimri olabilir. Erkekler elde olduğuna kesin kanaat ettikleri kadına hediye alma gibi incelikleri çok görüyorlar. elde edemedikleri bakımlı sert duruşlu bir öyle bir böyle olan kadınlara yağdırıyorlar valla

İlişkinizin yeni olduğunu düşündüğü için Size para harcamak, kendini kullandırmak istemiyor olabilir. Odun değil, cimri olabilir. Erkekler elde olduğuna kesin kanaat ettikleri kadına hediye alma gibi incelikleri çok görüyorlar. elde edemedikleri bakımlı sert duruşlu bir öyle bir böyle olan kadınlara yağdırıyorlar valla
bilmiyorum ki hic o yağdırılan kadin olamadim...

Yorumlarınızı hayretle okudum. İkide bir hediye de hediye demişsiniz, bu kadar mı düşkünsünüz anlamadım ki. Daha altı ay olmuş zaten, doğum günümde almadı deseniz neyse de adam durduk yere size niye hediye alsın? Önemsenmeyi hediye almaya endekslemişsiniz ama öyle bir şey yok. Hele ki yüzük taktiğiniz, sizin adınıza biz utandık burada

6 aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor, bir kere en nefret ettigim arkadasina canta aldirmis begenmedim degistirmeye gittim problem cikti degisim karti verdiler ben de ona verdim kiz kardesine vermis gidip o kendine bir seyler almis... ve bunu telafi etmek icin hicbir sey yapmadi ve ben ona hediye aldim. bu arada gayet durumu var, zengin. gezmeye gidiyoruz ama her hafta gitmek istemiyor bahanesi yoruluyormus. ne yapmaliyim? normal mi bu?
Abartmayın yahu sizde

Hediyeyi geri vermişsın o da tam da benim yapacağım şeyi yapmış 👍

Yorumlarınızı hayretle okudum. İkide bir hediye de hediye demişsiniz, bu kadar mı düşkünsünüz anlamadım ki. Daha altı ay olmuş zaten, doğum günümde almadı deseniz neyse de adam durduk yere size niye hediye alsın? Önemsenmeyi hediye almaya endekslemişsiniz ama öyle bir şey yok. Hele ki yüzük taktiğiniz, sizin adınıza biz utandık burada
hanimefendi sizin beklentileriniz farkli olabilir ama bunu bu sekilde dile getiremezsiniz. duskunlukle alakasi yok allaha sukur aileminde, benimde durumum gayet iyi :) karsi tarafa bir seyler yapmasam hep beklesem tamam dicem ama oyle bir durumda yok. bunun dogum gunuyle ne alakasi var? insan sevdigi insana sevinir diye bir cicek koparip getirir. Korona oldum, hastanede yattim bu sureclerde bir cicek getirmek bu kadar zor degil ve olmasi gereken sey getirmesiydi bence. yuzuk olayina gelirsek o yuzugu kendime ben de alabilirim sadece ondan bir ani, hediye olarak gelmesini istedim, ki boyle bir sey icin durumu olmasa zaten bunu asla istemezdim. benim yerime utanmaya devam edebilirsiniz cunku ben utanmıyorum ve burada utanabilecegim bir durum gormuyorum. ben hediye diye karsi tarafa diretmedim ayrica diretsem su zamana kadar alirdi, bir iki kez ima ettim. bunlar bi iliskinin icinde olmasi gereken seyler illa dogum gunu olmasina gerek yok, ki aksine benim hastanede yattigim surec bundan daha onemliydi. olaylari siz yasiyormussunuz gibi yorum yapmayin

6 aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor, bir kere en nefret ettigim arkadasina canta aldirmis begenmedim degistirmeye gittim problem cikti degisim karti verdiler ben de ona verdim kiz kardesine vermis gidip o kendine bir seyler almis... ve bunu telafi etmek icin hicbir sey yapmadi ve ben ona hediye aldim. bu arada gayet durumu var, zengin. gezmeye gidiyoruz ama her hafta gitmek istemiyor bahanesi yoruluyormus. ne yapmaliyim? normal mi bu?
ayril. boyle insanlar para gider diye disaridan yemek yiyemez. tatile gidemezsiniz. aksam evde elektrik gitmesin diye karanlikta oturursunuz vs vs. degismez de, siz cimri olur cikarsiniz sonunda

ben de degistirmeyecektim, kendisi sevmedigim bir arkadasina aldirmis ve hediyeyi verirken begenmeyecegini biliyorum degistirirsin diye aldim dedi. zaten asla tarzim olmayan bir cantaydi. bu yuzden sinirlendim ve yenisini bile almak gelmedi icimden
bedavaya gelmis o yuzden aldirmistir arkadasina.

Zengin ne demek oluyor ki! Zengin deyince aklımda holding sahibi, elinde içeceği ile güneşlenirken yatıyla deniz turu yapan bir adam canlanıyor 😅 Yani böyleyse bir hediye almayıp ayıp etmiş :KK20:

aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor,
Sizin için ilgi=hediye midir?

En başta hediyeden girip bir sürü yazıp en sona görüşemiyoruzu sıkıştırınca, ben öyle anladım.

Galiba birbirinize uygun değilsiniz. Her ikiniz de beklentilerinizi karşılayan , gerçekten sevdiğiniz insanlarla birlikte olmalısınız.

Ha bu arada hediyenizi kendiniz alın.

Valla bak ben arada yapıyorum. Sipariş verirken hediye paketi seçeneğini işaretliyorum. Arada kendimi şımartmam lazım, öyle değil mi otri? Go otri :KK53:

sevgiyi boylr seylerle olcemezmisim oyle diyor. covid oldum herkes cicek yolladi sen niye yollamadin dedim utana sıkıla, ne yani bunlarla mi ilgi gosteriliyor diyor...
covid olana çiçek yollanıldığını da ilk sizden duydum.evd egeçirene neden yollansın yahuu?bu arada diğer yazdıklarınızda haklısınız.adam sizi sevmiyor zamanınızı boşa harcamayın

sevgiyi boylr seylerle olcemezmisim oyle diyor. covid oldum herkes cicek yolladi sen niye yollamadin dedim utana sıkıla, ne yani bunlarla mi ilgi gosteriliyor diyor...
Yani illa çiçek olması gerekmez sizi sevse farklı şekilde gösterirdi. Hastanede yatmışsınız hastanenin önüne gelip camdan bakmanızı isteyebilirdi mesela. Ya da yaptı mı bilmiyorum benim sevgilim covid olsa sık sık görüntülü arar durumunu öğrenirim. Hastane yemekleri kötü olabilir diye dışarıdan sevdiği yemeklerden götürürdüm.

Önemli olan çiçek ya da hediye değil önemli olan sevgiyi hissettirmek. Sizde de bu yok çünkü önceki mesajımda da söyledim sevmiyor.

Herkesin karakteri farklıdır. İnce düşünen biri olmayabilir. Haftada 2 gün görüşme de yeterli bence.

X