- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.204
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
Yaşamiyorum. Biliyorum şimdi yaşamadğınız için Boyle konuşıyosunuz diyeceksiniz. Ama aylarca gelir kalır bende. Ben benim yanımda kalması için çok ısrarcıyım. Ama apartman hayatında sıkılıyor o yuzdan temelli gelmiyor. İkinci çoçuğum doğmak üzere. Bence kayınvalide desteği iyi bişey. Ne zararı olur ki.Hanimefendi yanlis anlamayin birsey sormak istiyorum.Kayinvalidenizle mi yasiyorsunuz?
Ayy kadın bır de kalp spazmı geçirmiş bellı sorunları var yani ama konubsahibi hala bana baksın anneyi atsın banane modunda bırde yanı ne hakla anne aranır kadın az bıle demişNeden arıyorsunuz ki kadını oğlunuzla tartıştık diye, ne gerek var böyle birşeye?
Düşünmeyin hiç ayrılın bence.
valla ben tam da o jenerasyonum, 15 yaşımdan beri çalışıyorum, ve 65 yaşımda emekli olana kadar da çalışacağım, çalışmak zorundayım biliyorum...yani siz boyle yazana kadar kendimi dinç hissederdim , ne emekliliği canım daha 20 yıl canavar gibi ekmegimi kazanırım derdim de şimdi biraz enayi gibi hissettim kendimiBizim jenarasyon değilki kadın.. Biz çalışıyoruz bu dediklerinizi yapabilen kıvama 80'lerin sonu 90'lılar geldi.. Eskisi değil yani 25'li yaşlarına kadar çalışmamış gençlerde bile bunu yapamayan varken temizliğe gidecekse annem ben göndermem yani.. Başka işe de tecrübesiz almıyorlar çok görmemek lazım karşı tarafın düşüncesini
Yaşarım. Benim için asla sıkıntı değıl.bence kv nizi bu kadar muhteşem bir gelinden mahrum bırakmayın. yalvarın yakarın birlikte yaşayın
Bak o zaman hiç uzatma. Herkes burda kendi şahsi fikrini paylaşıyor. Ben böyle bir adamla asla evlenmem ama evlenene de saygı duyarım. Herkesin tahammülü sınırları farklıdır. Kriterlerini belirle önüne bak. İlerde belki değişir diye karar verme en kötüsüne hazırlan öyle karar al.Şu aşamada annesinin kötü özelliklerini nereden bilebilirim. Tanışmışlığım yok, oturmuşluğum yok. Telefondan yalnızca bir konuşma. Ve ondada milletin yanında sevgilimle olan sorunları dile getirerek beni azarladı. Müsait değilseniz sonra konuşalım misafirler var diyince de1 "onlar yabancı değil zaten anlatıyorum herşeyi" diyip azarladı. Daha kötüleri vardır elbette ama bana karşı iyi veya kötü olması neyi değiştirir. Her iki ihtimalde de ona bakmak söz konusuyken.
Cook sanslisiniz.Bence aranizda guzel bir sinerji olmus ve ne guzel aylarca kalabiliyorsunuz birlikte.Cok yargili konusunca ben yanlis anladim oyleyse.Belki de yazi efekti buna neden oldu.Yaşamiyorum. Biliyorum şimdi yaşamadğınız için Boyle konuşıyosunuz diyeceksiniz. Ama aylarca gelir kalır bende. Ben benim yanımda kalması için çok ısrarcıyım. Ama apartman hayatında sıkılıyor o yuzdan temelli gelmiyor. İkinci çoçuğum doğmak üzere. Bence kayınvalide desteği iyi bişey. Ne zararı olur ki.
Piraye ya Aslan kadın kill bill gibi kadınsın yemin ederim.valla ben tam da o jenerasyonum, 15 yaşımdan beri çalışıyorum, ve 65 yaşımda emekli olana kadar da çalışacağım, çalışmak zorundayım biliyorum...yani siz boyle yazana kadar kendimi dinç hissederdim , ne emekliliği canım daha 20 yıl canavar gibi ekmegimi kazanırım derdim de şimdi biraz enayi gibi hissettim kendimi
Ben böyle şeylerde eşitlikten yanayım. Bir taraf ailesine yardım ediyorsa diğer taraf da edecek. İhtiyaç yoksa da kendisi biriktirecek ve adama vermeyecek. Çok var etrafımda. Kendi maaş katına eşi el koymuş. Adam anasına para yolluyor. Kadın gömlek almak için bile izin istiyor. Acıyorum cidden. Yazık yaniŞu aşamada annesinin kötü özelliklerini nereden bilebilirim. Tanışmışlığım yok, oturmuşluğum yok. Telefondan yalnızca bir konuşma. Ve ondada milletin yanında sevgilimle olan sorunları dile getirerek beni azarladı. Müsait değilseniz sonra konuşalım misafirler var diyince de1 "onlar yabancı değil zaten anlatıyorum herşeyi" diyip azarladı. Daha kötüleri vardır elbette ama bana karşı iyi veya kötü olması neyi değiştirir. Her iki ihtimalde de ona bakmak söz konusuyken.
Çünkü sevgilimle ayrılmıştık ve melankolik konuşup yaklaşık bit hafta telefonunu kapatmıştı. Merak etmem doğal değil mi. Normalde hiç yapmadığı bir şey. Merak etmişim ağlamışım, sesim çok kötüyken öyle konuşması mı gerekirdi?Neden arıyorsunuz ki kadını oğlunuzla tartıştık diye, ne gerek var böyle birşeye?
Düşünmeyin hiç ayrılın bence.
Evet sizlerin aksine bana hiç itici gelmiyor nedense. Seve seve yaşarım.Eee siz yaşıyor musunuz kv ile? Senede kaç gün görüyorsunuz? Size itici gelmiyor madem şimdiden alın onları yanınıza
Ayrıl arkadaşım, her şey ortada. Onlarda kendilerine uygun bir kız bulsunlar. Hem para kazanacak hem kv ye bakacak herkes mutlu olsun.Çünkü sevgilimle ayrılmıştık ve melankolik konuşup yaklaşık bit hafta telefonunu kapatmıştı. Merak etmem doğal değil mi. Normalde hiç yapmadığı bir şey. Merak etmişim ağlamışım, sesim çok kötüyken öyle konuşması mı gerekirdi?
Kayinvalideniz icin mustakil bir eve çıkın, beraber yaşayın, dileginiz gerçekleşirYaşarım. Benim için asla sıkıntı değıl.
Çevrenize bir bakın isterseniz sizin gibi kaç tane çalışan var nadir yani.. Halam 76 lı annem 69 lu çalışmamış kadın hepsi.. Ve ben liseden mezun olduğumdan beri çalışıyorum, lisansımın bir tanesinde çalışmadım diğer 2 sini çalışırken okudum.. Onlar öyle baskılanmış biz de böyleyiz. Hala benden birkaç yaş küçük evde çocuk var diye çalışmayan kadınlar varken yargılayamayız kimseyi.. Niyet önemli burda. Buna benzer konu açanlara annesine bakıyor evlenilir mi diyene sömürdüğü için kızıyorsak burda o bile belli değilken(amacı ne kadının bilmiyoruz çünkü) niyeti oğlunu sömürmek değilse destek olsun demek tabii..valla ben tam da o jenerasyonum, 15 yaşımdan beri çalışıyorum, ve 65 yaşımda emekli olana kadar da çalışacağım, çalışmak zorundayım biliyorum...yani siz boyle yazana kadar kendimi dinç hissederdim , ne emekliliği canım daha 20 yıl canavar gibi ekmegimi kazanırım derdim de şimdi biraz enayi gibi hissettim kendimi
Siz niye her şeye muhalefetsiniz acaba. Dün 1 bugün 2 derken?1,5 yıldan bahsediyorum. Kadın sürekli telefonda sevgilimle konuşurken arkadan ''youandi da beni hiç aramıyor, o bana selam göndermiyor ama hadi ben gönderiyim, numaram vardı dimi onda, vay hasta oldum aramadı' deyip telefon bekleyen bir kadın. Aramamdan rahatsız olacak bişey yok. Onun konuşma tarzı rahatsız ediciydi. Ayrıyeten defalarca bana mesaj attı oğlum çok kötü, aranızda bişey mi geçti, lütfen kestirip atma bu kadar kolay ayrılmayın diye destanlar yazmışlığı var.Oglunuzla tartistik diye nasil arayabildiniz kadini yahu? Daha dun bir bugun iki. Az bile soylemis size telefonda.
Duşunmedığım bişey değıl. En kısa zamanda taşınmayı düşünüyorumKayinvalideniz icin mustakil bir eve çıkın, beraber yaşayın, dileginiz gerçekleşir