- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
-
- Konu Sahibi esmermavigoz
Reis deneme ne demek reis. Subliminal bir mesaj mı reis bende denemeyeyim mi ne diyorsun ?deneme
yoo yapmadım ? siz görebilirsiniz sanırım oynama yapsam ?bu mesajda oynama mı yaptınız ?
yoo yapmadım ? siz görebilirsiniz sanırım oynama yapsam ?
Sesli güldürdün beniPiraye ya Aslan kadın kill bill gibi kadınsın yemin ederim.Kaynanam gibi on kadın senin götünü yesin be
Reis alıntı yaptığın kişi mune çıkıyor bendedeneme
Ben şimdi denedim de, alıntıdan isim değiştirmemiz mümkün olmuyor.oradan ismi değiştirmediniz yani ...
Lâyık değil zatenSesli güldürdün beniJES kaynanan benim mabadımı yiyemez kız, 1 yıldır squat yapıyorum , taş gibiyim , dişine yazık kadının evet kill billik müessesi bizden sorulur, kader utansın
Aa şimdi anladım. Bi dk handemiu dan alıntılamış gibi olmuşum. Halbuki başka birinden alıntıladım. ben handeye cvp yazacaktım sonra dedim aksiyon olmasınoradan ismi değiştirmediniz yani ...
Kazen alıntılamalarda bir sorun var gibi, alıntılarken hata mı yapılıyor acaba? Yazı handemui'ye ait olmadığı için düzeltme yapmaya çalışınca da düzenleme yapılamıyor.oradan ismi değiştirmediniz yani ...
Mune yazıyor alıntıladığınız mesajda çok ilginçoradan ismi değiştirmediniz yani ...
Aa bu mesajı da ben yazdımoradan ismi değiştirmediniz yani ...
O ne demek yavAa bu mesajı da ben yazdım
Sizi severim o nedenle şunu söylemek istiyorum, benim teyzemde böyle. Kuzenimin sevgilisiyle hiç konuşmamış ama hep mesaj atar arada mesajla azarlar bazıları böyle oluyor herhalde bana artık normal geliyor, bazen kıza arkana bakmadan kaç demek istiyorumda işte sanane cevabını almaktan korkuyorumMuhalefet degilim,mantikli ve adil bir insanim. Biraz once asagidaki gibi soylemistiniz ne ara defalarca mesajlastiniz,destanlar yazildi,sizden telefon beklendi?
Bizim jenerasyon degil dedigin kadin, benden sadece 10 yas büyük. Temizlik yapmak ayipmi? Benim annemde yillarca fabrikalarda çalisti. Kadin artik bir sekilde yanliz kaldi, bir sekilde bir çare bulmali. Oglu hada 2-3 yil geçimini sagladi peki sonrasi? Ekonomi zaten berbat. Bu düzeni daha nereye kadar tutturabilir oglu?
Kadin bir 5 hatta 10 yil çalissa, iyi kötü bir emekliligi olur yada kenara para atabilir. Ogluda sonrada emekliligini tamamlayabilir. Kadin mecburen çaba göstermeli yani. "Benim elimden bisey gelmez" deyip sadece oglundan para beklemesi, o genç yasta evet bence olmamali.
Gecen gun benim de basima gelmisti ayni sey.Benim yorumum omadigi halde benim yorumummus gibi bir alintilama olmustu.Kazen alıntılamalarda bir sorun var gibi, alıntılarken hata mı yapılıyor acaba? Yazı handemui'ye ait olmadığı için düzeltme yapmaya çalışınca da düzenleme yapılamıyor.