- 19 Ağustos 2008
- 17.832
- 53.742
- Konu Sahibi esmermavigoz
Basit falan gelmiyor hanfendi...
İş hayatının zorluğunu en iyi bilenlerdenim..Ama çalışmamak size basit geliyor ..40 yaşındayım sabah 6da kalkıp gidiyorum koronada her gün hem de kalabalığa....
Bazı kadınlar, belli yaşa kadar çalışmamış olabilir, hep kocası çalışmış o da evde oturmuş olabilir...
Ama şartlar değişince, koca ölünce veya gidince aynı standartların devam etmesini beklemek mi lazım? Aynı standardı bu sefer oğlum sağlasın demek mi lazım?
Beden gücüyle yapılan işi beceremem, çocuk gürültüsü kaldıramam demişsiniz....Rahata alışmak böyle bişi...Ben de çalışıyorum ve çalışırken etrafımdaki gürültüleri kaldıramıyorum veya sürekli bilgisayara bakamıyorum deme şaneım, lüksüm yok...
Keşke okuyupta yorum yapsaydınız, 25 yıldır çalışıyorum, sabah 5:30 da kalkarım, ne kocama ne de başka birine asla ihtiyacım yok hayat yatırımlarımı çoktan yaptım. Hangi işi yapıp yapmayacağıma da ben karar veririm hariçten gazel okuyanlar değil, daha konuyu ne yazdığımızı, ne anlettığımızı anlamamışsınız öyle saldırıyorsunuz ayıp ama ilaveten hanfendi değildir o hanımefendidir