Beni anlamamışsınız
Olması gerekeni değil, olanı konuşuyoruz, kadının çalışması gerektiğini, evlat dahil kimseye güvenmemesi gerektiğini zaten anlatıyoruz hep ama bu ailede olmamış bu, bu saatten sonra ne değişir bu insanların hayatında
İlaveten herkesin yapabileceği ve yapamayacağı şeyler var, evet çocuğu kafam kaldırmaz, bedensel olarak yorucu işler yapamam, bunları bildiğim içinde 25 yıldır başka türlü bir meslek icra ediyorum, yapamayacağım bana zor gelecek işlere mecbur olmamak üzerine hayatımı kurdum ama bu kadın kurmamış evet hatalı ama bu saatten ne yapılır, bu şekilde yaşayan milyonlarca kadın sokağa mı atılmalı ne olmalı, hadi çalışmaya karar verdiler, vasıfsız, tecrubesiz onca donanımlı insanın iş bulamadığı yerde ne yapacaklar. Çok üzülerek diyorum ki küçük bir azınlığın başarı hikayesi bizim ülkede milyonların kaderini değiştirmiyor, yeni nesillerin daha bilinçli olup bunları yaşamaması umudumuz ama şu an hali hazırda olanlar var ilaveten bu kişi erkek olsaydı benim babam gibi yani, yine de bakardım benim için babanın anneden farkı yok, elbet ikisine de bir gayret derdim ama yapamıyorlarsa elimi üzerlerinden çekmezdim