Sevgilim bana küstü. Lütfen akıl verin.

Haklısınız

Ya fazla trip aşık usandırır.

kusura bakma da yıldırmışsın 2 saat yine iyi dayanmış triplerine. ben olsam kalkar giderim 3 yıllık sevgilim bana o kadar da çektirmesin yahu! stresini ona atmışsın sen rahatlamışsın bu sefer onun stresi başlamış konuşmak istememesi normal. biraz zaman ver ayrılmazsınız zaten bu olayda. ergen tavırlarını bırakırsan daha sağlıklı iletişim kurmayı öğrenirsen iyi olur ilişkin için.

Sen normal değilsin.

yani sonuç ne bilmiyorum ama eğer ki naz yapacaksanız kendi kafanızda bi dur noktası olması gerekiyor. aynı zamanda karşınızdakinin çabasını da görmezden gelmişsiniz. 1 saat gerçekten çok uzun. insanın ruhu daralır cidden.

Tamam erkekler bizi anlasın, ilgilensin falan ama abartıya kaçmadan. Çok küsen, saçma şeyleri büyüten insanlar bu toplumda kabul görmez. Bir tek sevgiliniz değil, arkadaş çevrenizde istemez.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir abla tavsiyesi olarak, bu kadar prenses olursanız üzülen yine siz olacaksınız. Şu an olduğu gibi.

Aslında yaşım da 28 fakat bu ilk ilişkim tecrübesizlik oldu. Gerçekten hiç olgun davranmadım. Çok üzgünüm. Ertesi gün buluşmak istedim yorgunum dedi gelmedi. Şuanda da hep mesaj atan arayan taraf benim. Tek kelimelik cevaplar veriyor. Kalbim o kadar acıyor ki. Bu kadar uzatması gerçekten normal mi anlamıyorum. Gerçi 7-8 ay önce de benzer sorunlarımız olmuştu o zaman beni ciddi uyarmıştı bak artık tahammülüm kalmadı diye. galiba artık asla beni affetmeyecek

Haklısınız çok uzattım. O kadar pişmanım ki. Şimdi de soğuk davranıyor. Herhalde artık beni affetmeyecek

Bakın sizi daha önce uyarmış ve bu tavrında haklı. Sadece gönlünü almak yetmez, bu huyunuz düzeltin. Cidden güzel bir huy değil. Adam bıkar ve haklıda yani. Belli ki ya bıktı ya da size ceza veriyor. Ceza vermişse değişin çünkü sonu belli.

Kesinlikle haklısınız. Bugün değilse de yarın birgün böyle olduğu için yürümez diyorsunuz. Peki erkekler çok sevse bile böyle damarına basıldığında pek konuşmadan durabilirler mi? Belki de artık sevmiyor. Ben ne yapsam bu süreçte? Biraz daha rahat mı bıraksam acaba

Evet yürümez net. Benim bayan arkadaşım yapsa çekemem yani. Çok sevse bile diyorsunuz ama, çok seviyoruz diye karşındakinden rahatsız oluyorsak zamanla bıkma ve soğuma oluyor.

Şu an sevgisi ne durumda bilemem ama, adam sizle güzel vakit için bir araya gelmiş ve zehir olmuş. İlk değilmiş ve kafasında ister istemez ilişkinizi sorguluyordur. Çok üstüne gitmeyin ve halen vazgeçmemişse değişin.

Tamamdır çok teşekkürler yorumlarınız içi Allah razı olsun

Pasif agresif trip atıp ilgi beklemek, kapris yapmak bir süre sonra erkekleri çok bayıyor. Hele ki saçma sapan bir nedenden dolayı ise. Ben de eskiden biraz böyleydim cidden ilişki hiçbir sorun yoksa bile yıpranıyor. Ağlayıp dikkat çekmeler, sinir krizleri falan hiç hele...

Biraz kendi haline bırakın bence. Kafası sakinlesin, sizin de biraz yatışmaya ihtiyacınız var. Sonrasında konuşursunuz zaten ayrılmak istiyorsa da bir noktada biter. Zorlayarak devam ettiremezsiniz ilişkinizi de.

İlk olayda hatalısınız, ancak bu süreçte gönlünü almaya çalıştığınız halde kendinizi açıkladığınız ve huyunuzu değiştirmek istediğinizi söylediğiniz halde kaç gündür hala küs davranıyorsa biraz salın. Kendi kendine rayına girecektir, daha fazla üstüne gitmeyin bence o yazsın artık. Sonra da iletişim konusunda kendinizi geliştireceğinize dair konuşursunuz toparlarsınız yüzyüze. Ben birkaç yazdığınızdan bi terk edilme korkunuz olduğunu düşündüm, neden böyle hissediyorsunuz

Zaten terk edilme korkum hep vardı. Kaygılı bir insanım malesef. En ufak bir şey bile beni çok tetikliyor. Bence özgüven eksikliği olabilir

Yaş kaç sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…