Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. 3 senelik bir ilişkim var. Bugün saçma sapan bir konudan tartıştık. (Küfür hakaret hiçbir şey yok) Benim kıskançlığım tuttu yan yana otursak da 1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı. Ben yine de konuşmadım. Sonra o da telefonuna gömüldü falan derken 1 saat daha resmen hiç konuşmadık. Sonra kalktık beni eve bırakacaktı. Ben dedim ki başka bir yere gidelim. Yok dedi seni eve bırakıcam. Ben yolda biraz ağladım sonra. Biraz ağlamam geçene kadar dolandık sonra beni gerçekten eve bıraktı. Şuanda da 5 saat geçti hiç konuşmadık. Çok üzgünüm. Sadece gönlümün alınmasını istemiştim konunun geldiği noktaya bakın. Allah aşkına bana akıl verin. Böyle şeyler yaşadınız mı? Bunlar normal mi? Sonuçta iyi olup olmadığımı merak etmesi gerekmez miydi
çok seviyorum çok yazmak istiyorum ama yazarsam da bu sefer onun daha çok üstüne giderim ya da kötü duruma düşerim diye korkuyorum. Allah aşkına lütfen akıl verin