Sevgilim bana küstü. Lütfen akıl verin.

Zaten terk edilme korkum hep vardı. Kaygılı bir insanım malesef. En ufak bir şey bile beni çok tetikliyor. Bence özgüven eksikliği olabilir
Evet onu fark ettim ve ben bile burdan fark ettiysem eminim sevgiliniz de hisseder. Bu olayın dışında konuşuyorum biraz daha kendinizden emin olun, ve bu korkunuzu çok belli etmeyin karşıya. Genel olarak tüm insan ilişkileri için geçerli ama özellikle sevgilinize. Terapi falan da düşünebilirsiniz bence altta yatan bir durum varsa çözüp daha sağlıklı ilişki kurabilirsiniz

Fazla naz aşık usandırır. Koskocaman kadınlar çocuk gibi nazlanmak nedir

Sevgisi varsa öyle hemen bitmez. Bence özür dilediyseniz samimi bir şekilde. Hatanızı anladığınızı ve bir daha yapmayacağınızı güzel bir dille belirttiyseniz daha fazla üstüne gitmeyin. Yavaş yavaş düzelir. Biraz kaygılı bağlandığınız için şuan her şey çok kötü gelebilir gözünüze. Başka şeylerle uğraşmaya çalışın zihninizi rahatlatın. Kendinize de bu kadar yüklenmeyin. Herkes hata yapar. İnsanız.

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi her şey dehşet gibi geliyor şuanda. Hiçbir şeye düzgün odaklanamıyorum. Vücudum tepki veriyor resmen. Yorumunuz biraz da olsa sakinleştirdi. Allah razı olsun

Bu prenses sendromlari bence erkekleri sogutuyo iliskiden yalandan aglamlar falan cocukmusunuz ya buyuyun ondan sonra iletisim kurun sizin adiniza utandim yani sacma sapan hareketler

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi her şey dehşet gibi geliyor şuanda. Hiçbir şeye düzgün odaklanamıyorum. Vücudum tepki veriyor resmen. Yorumunuz biraz da olsa sakinleştirdi. Allah razı olsun
Çok iyi anlıyorum sizi. Lütfen kötü yorumları da umursamayın. Hatta girmeyin okumayın. Şuan her şey size çok ağır gelir. Emin olun sakinleştiğinizde çözülecek her şey

Bırak ne hali varsa görsün bende az çekmedim değmezlerden tekmeyi basınca değere bindim muhatap olma gitse bile döner

sen bi adım at bakalım

Konuyu ben yazmışım gibi hissettim. İstemsizce konu sahibi ismine baktım hatta :)
o kadar ben ki. Birebir aynısının kopyasını defalarca yaşamış biriyim. Kendi çekilmezliğimin aşırı farkındayım hatta burada bunu aşmak için konu açmıştım geçenlerde, bakabilirsiniz. Belki yorumlar size de faydalı olur.

Bir süredir bu huyumla mücadele ediyorum. Alınsam bile alınmamış gibi yapıyorum. Konuşmaya çalısıyorum , susup küsmeleri bırakmaya çalısıyorum.
Gerçekten zor sizi anlıyorum ama başarabiliriz bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…