Bilmiyorum biraz endişeliyim. Hadi konuşalım dedim yolda çözelim sorunu dedim. Bana dedi ki şuan ne konuşmak ne tartışmak istiyorumNiye iyi olmayasınız adam eve bırakmış zaten, bi anda histeri kriziniz mi tutacak? Ki konuşmaya çalışmış siz yüz vermemişsiniz. Biraz sakin olun salın birbirinizi haksız olan oysa o yazsın
Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. 3 senelik bir ilişkim var. Bugün saçma sapan bir konudan tartıştık. (Küfür hakaret hiçbir şey yok) Benim kıskançlığım tuttu yan yana otursak da 1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı. Ben yine de konuşmadım. Sonra o da telefonuna gömüldü falan derken 1 saat daha resmen hiç konuşmadık. Sonra kalktık beni eve bırakacaktı. Ben dedim ki başka bir yere gidelim. Yok dedi seni eve bırakıcam. Ben yolda biraz ağladım sonra. Biraz ağlamam geçene kadar dolandık sonra beni gerçekten eve bıraktı. Şuanda da 5 saat geçti hiç konuşmadık. Çok üzgünüm. Sadece gönlümün alınmasını istemiştim konunun geldiği noktaya bakın. Allah aşkına bana akıl verin. Böyle şeyler yaşadınız mı? Bunlar normal mi? Sonuçta iyi olup olmadığımı merak etmesi gerekmez miydiçok seviyorum çok yazmak istiyorum ama yazarsam da bu sefer onun daha çok üstüne giderim ya da kötü duruma düşerim diye korkuyorum. Allah aşkına lütfen akıl verin
Sevgilinin seni bırakmasını istemiyorsan bu çocuksu hallerini düzeltmelisin.Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. 3 senelik bir ilişkim var. Bugün saçma sapan bir konudan tartıştık. (Küfür hakaret hiçbir şey yok) Benim kıskançlığım tuttu yan yana otursak da 1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı. Ben yine de konuşmadım. Sonra o da telefonuna gömüldü falan derken 1 saat daha resmen hiç konuşmadık. Sonra kalktık beni eve bırakacaktı. Ben dedim ki başka bir yere gidelim. Yok dedi seni eve bırakıcam. Ben yolda biraz ağladım sonra. Biraz ağlamam geçene kadar dolandık sonra beni gerçekten eve bıraktı. Şuanda da 5 saat geçti hiç konuşmadık. Çok üzgünüm. Sadece gönlümün alınmasını istemiştim konunun geldiği noktaya bakın. Allah aşkına bana akıl verin. Böyle şeyler yaşadınız mı? Bunlar normal mi? Sonuçta iyi olup olmadığımı merak etmesi gerekmez miydiçok seviyorum çok yazmak istiyorum ama yazarsam da bu sefer onun daha çok üstüne giderim ya da kötü duruma düşerim diye korkuyorum. Allah aşkına lütfen akıl verin
Haklısınız ben de çok pişman oldum sonradan trip atıp küstüğüm için. Zaten en başta şakalaşıyorduk sonra bir anda bu noktaya geldi.E adam iletişim kurup, gönlünü almak için uğraşmış. Napacaktı daha? Rodos adadını mı işgal etsin senin için? Ortada gelişi güzel bir tartışma olmuş, anlaşmazlık var.
Kocaman yetişkin insansın. Neye alındıysan, kırıldıysan ne seni rahatsız ediyorsa düzgünce iletişim kurup, bunu konuşman gerekir. İlişkiler böyle yürür. İlişkilerinizi kendi başınıza böyle toksik hale getirip ağlıyorsunuz. 2 yaşında oyuncakçı dükkanında istediği alınmayan bebek gibi surat asıp, ağlarsan tabiki adam seni aramaz.
1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı.
O da aynısını dedi. 2 saat daha susmak için mi bir yere gideceğiz dedi. Ben de konuşuruz sorunh çözelim dedim bu sefer o konışmak istemedi.Çok üzgünüm gerçektenGonlunuzu almaya calismis zaten kendince.
1 saat kocama bile dil dökemem konuşsun diye, küsen insana tahammulum yok.
2 saat konuşmamişsiniz başka yere gidip ne yapacaktiniz konusmadiginiz insanla, susup yiyip icmeye devam mi edecektiniz?
Adam elinden geleni yapmış çok uzatmışsın.Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. 3 senelik bir ilişkim var. Bugün saçma sapan bir konudan tartıştık. (Küfür hakaret hiçbir şey yok) Benim kıskançlığım tuttu yan yana otursak da 1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı. Ben yine de konuşmadım. Sonra o da telefonuna gömüldü falan derken 1 saat daha resmen hiç konuşmadık. Sonra kalktık beni eve bırakacaktı. Ben dedim ki başka bir yere gidelim. Yok dedi seni eve bırakıcam. Ben yolda biraz ağladım sonra. Biraz ağlamam geçene kadar dolandık sonra beni gerçekten eve bıraktı. Şuanda da 5 saat geçti hiç konuşmadık. Çok üzgünüm. Sadece gönlümün alınmasını istemiştim konunun geldiği noktaya bakın. Allah aşkına bana akıl verin. Böyle şeyler yaşadınız mı? Bunlar normal mi? Sonuçta iyi olup olmadığımı merak etmesi gerekmez miydiçok seviyorum çok yazmak istiyorum ama yazarsam da bu sefer onun daha çok üstüne giderim ya da kötü duruma düşerim diye korkuyorum. Allah aşkına lütfen akıl verin
Haklısınız ben de çok pişman oldum sonradan trip atıp küstüğüm için. Zaten en başta şakalaşıyorduk sonra bir anda bu noktaya geldi.
Siz 28 yaşındaymışsınız, erkek arkadaşınız kaç yaşında ? İlişkinizde bir adım ileriye gitme düşünceniz var mı ?Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. 3 senelik bir ilişkim var. Bugün saçma sapan bir konudan tartıştık. (Küfür hakaret hiçbir şey yok) Benim kıskançlığım tuttu yan yana otursak da 1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı. Ben yine de konuşmadım. Sonra o da telefonuna gömüldü falan derken 1 saat daha resmen hiç konuşmadık. Sonra kalktık beni eve bırakacaktı. Ben dedim ki başka bir yere gidelim. Yok dedi seni eve bırakıcam. Ben yolda biraz ağladım sonra. Biraz ağlamam geçene kadar dolandık sonra beni gerçekten eve bıraktı. Şuanda da 5 saat geçti hiç konuşmadık. Çok üzgünüm. Sadece gönlümün alınmasını istemiştim konunun geldiği noktaya bakın. Allah aşkına bana akıl verin. Böyle şeyler yaşadınız mı? Bunlar normal mi? Sonuçta iyi olup olmadığımı merak etmesi gerekmez miydiçok seviyorum çok yazmak istiyorum ama yazarsam da bu sefer onun daha çok üstüne giderim ya da kötü duruma düşerim diye korkuyorum. Allah aşkına lütfen akıl verin
Bilmiyorum bu saatten sonra beni affeder miKalk bir bahane ara çocuğu, telefonun bataryasında temasızlık var, yapamıyorum, şarj olmuyor de. Evi yakınsa bu akşam şarj cihazı alma bahanesi ortak konumda buluşun. Az şirinlik cilve yap. Yoksa yarın görüşün.
O da aynısını dedi. 2 saat daha susmak için mi bir yere gideceğiz dedi. Ben de konuşuruz sorunh çözelim dedim bu sefer o konışmak istemedi.Çok üzgünüm gerçekten
Var tabii. Ailesiyle falan tanıştım. O da aynı yaşta benimleSiz 28 yaşındaymışsınız, erkek arkadaşınız kaç yaşında ? İlişkinizde bir adım ileriye gitme düşünceniz var mı ?
Bilmiyorum bu saatten sonra beni affeder midaha önce de birkaç kere benzer şeyler yaşamıştık ama 7 aydır falan hiçbir tartışmamız olmuyordu. Gerçekten çok üzgünüm
Kesinlikle oldu. Şimdi pişmanım sanırım biraz naz yapmak istedim ilgi istedim ama hiçbir şey doğru olmadıKonuşup sorun cozmek istiyorsaniz baştan karsinizdaki insan iletisime acikken yapmalisiniz, saatlerce susmazsiniz bir daha, size ders olmustur sanirim.
Bir adım ilerisi için, bu 3 yıl içinde her ikiniz de para biriktirdiniz mi ?Var tabii. Ailesiyle falan tanıştım. O da aynı yaşta benimle
Adam gönlünüzü almak istemiş ama inadı sürdürmek sizin tercihiniz olmuş.Ne yapsaydı siz barışana kadar kapınızda mı yatsaydi??? 3 senedir birliktesiniz daha orta yolu bulmayı öğrenememişsiniz.Kavga sebebi sizden çıktı,uzatan siz gönül alsın diye bekleyen yine siz normal mi????Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. 3 senelik bir ilişkim var. Bugün saçma sapan bir konudan tartıştık. (Küfür hakaret hiçbir şey yok) Benim kıskançlığım tuttu yan yana otursak da 1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı. Ben yine de konuşmadım. Sonra o da telefonuna gömüldü falan derken 1 saat daha resmen hiç konuşmadık. Sonra kalktık beni eve bırakacaktı. Ben dedim ki başka bir yere gidelim. Yok dedi seni eve bırakıcam. Ben yolda biraz ağladım sonra. Biraz ağlamam geçene kadar dolandık sonra beni gerçekten eve bıraktı. Şuanda da 5 saat geçti hiç konuşmadık. Çok üzgünüm. Sadece gönlümün alınmasını istemiştim konunun geldiği noktaya bakın. Allah aşkına bana akıl verin. Böyle şeyler yaşadınız mı? Bunlar normal mi? Sonuçta iyi olup olmadığımı merak etmesi gerekmez miydiçok seviyorum çok yazmak istiyorum ama yazarsam da bu sefer onun daha çok üstüne giderim ya da kötü duruma düşerim diye korkuyorum. Allah aşkına lütfen akıl verin
Aradım ama açmadı. Sanırım ciddi kızdı belki de ayrılacak bendenKüslüğü affetmeyi karıştırma. Onu görünce güzelce aşkımmm diyerek yanağından öp, neşeli davran. Hiç bugün olan tatsızlığı karıştırma. Karıştırsa birkaç kez yanaklarından öp. Barışın.