Sevgilim bana küstü. Lütfen akıl verin.

meralagh

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
99
97
29
Merhaba, konuyu çok uzatmayacağım. 3 senelik bir ilişkim var. Bugün saçma sapan bir konudan tartıştık. (Küfür hakaret hiçbir şey yok) Benim kıskançlığım tuttu yan yana otursak da 1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı. Ben yine de konuşmadım. Sonra o da telefonuna gömüldü falan derken 1 saat daha resmen hiç konuşmadık. Sonra kalktık beni eve bırakacaktı. Ben dedim ki başka bir yere gidelim. Yok dedi seni eve bırakıcam. Ben yolda biraz ağladım sonra. Biraz ağlamam geçene kadar dolandık sonra beni gerçekten eve bıraktı. Şuanda da 5 saat geçti hiç konuşmadık. Çok üzgünüm. Sadece gönlümün alınmasını istemiştim konunun geldiği noktaya bakın. Allah aşkına bana akıl verin. Böyle şeyler yaşadınız mı? Bunlar normal mi? Sonuçta iyi olup olmadığımı merak etmesi gerekmez miydi çok seviyorum çok yazmak istiyorum ama yazarsam da bu sefer onun daha çok üstüne giderim ya da kötü duruma düşerim diye korkuyorum. Allah aşkına lütfen akıl verin

Niye iyi olmayasınız adam eve bırakmış zaten, bi anda histeri kriziniz mi tutacak? Ki konuşmaya çalışmış siz yüz vermemişsiniz. Biraz sakin olun salın birbirinizi haksız olan oysa o yazsın
Bilmiyorum biraz endişeliyim. Hadi konuşalım dedim yolda çözelim sorunu dedim. Bana dedi ki şuan ne konuşmak ne tartışmak istiyorum resmen küstü bana. Çok endişeli ve kötü hissediyorum gerçekten böyle kalbimde bir ağrı var resmen hâlâ ara ara ağlıyorum.

E adam iletişim kurup, gönlünü almak için uğraşmış. Napacaktı daha? Rodos adadını mı işgal etsin senin için? Ortada gelişi güzel bir tartışma olmuş, anlaşmazlık var.

Kocaman yetişkin insansın. Neye alındıysan, kırıldıysan ne seni rahatsız ediyorsa düzgünce iletişim kurup, bunu konuşman gerekir. İlişkiler böyle yürür. İlişkilerinizi kendi başınıza böyle toksik hale getirip ağlıyorsunuz. 2 yaşında oyuncakçı dükkanında istediği alınmayan bebek gibi surat asıp, ağlarsan tabiki adam seni aramaz.

Sevgilinin seni bırakmasını istemiyorsan bu çocuksu hallerini düzeltmelisin.

Haklısınız ben de çok pişman oldum sonradan trip atıp küstüğüm için. Zaten en başta şakalaşıyorduk sonra bir anda bu noktaya geldi.

1 saat boyunca neredeyse hiç konuşmadım. O da bu sürede birkaç kere bana komiklikler yapıp konuşmaya çalıştı.

Gonlunuzu almaya calismis zaten kendince.
1 saat kocama bile dil dökemem konuşsun diye, küsen insana tahammulum yok.
2 saat konuşmamişsiniz başka yere gidip ne yapacaktiniz konusmadiginiz insanla, susup yiyip icmeye devam mi edecektiniz?

O da aynısını dedi. 2 saat daha susmak için mi bir yere gideceğiz dedi. Ben de konuşuruz sorunh çözelim dedim bu sefer o konışmak istemedi.Çok üzgünüm gerçekten

Adam elinden geleni yapmış çok uzatmışsın.

Haklısınız ben de çok pişman oldum sonradan trip atıp küstüğüm için. Zaten en başta şakalaşıyorduk sonra bir anda bu noktaya geldi.

Kalk bir bahane ara çocuğu, telefonun bataryasında temasızlık var, yapamıyorum, şarj olmuyor de. Evi yakınsa bu akşam şarj cihazı alma bahanesi ortak konumda buluşun. Az şirinlik cilve yap. Yoksa yarın görüşün.

Siz 28 yaşındaymışsınız, erkek arkadaşınız kaç yaşında ? İlişkinizde bir adım ileriye gitme düşünceniz var mı ?

Bilmiyorum bu saatten sonra beni affeder mi daha önce de birkaç kere benzer şeyler yaşamıştık ama 7 aydır falan hiçbir tartışmamız olmuyordu. Gerçekten çok üzgünüm

O da aynısını dedi. 2 saat daha susmak için mi bir yere gideceğiz dedi. Ben de konuşuruz sorunh çözelim dedim bu sefer o konışmak istemedi.Çok üzgünüm gerçekten

Konuşup sorun cozmek istiyorsaniz baştan karsinizdaki insan iletisime acikken yapmalisiniz, saatlerce susmazsiniz bir daha, size ders olmustur sanirim.

Bilmiyorum bu saatten sonra beni affeder mi daha önce de birkaç kere benzer şeyler yaşamıştık ama 7 aydır falan hiçbir tartışmamız olmuyordu. Gerçekten çok üzgünüm

Küslüğü affetmeyi karıştırma. Onu görünce güzelce aşkımmm diyerek yanağından öp, neşeli davran. Hiç bugün olan tatsızlığı karıştırma. Karıştırsa birkaç kez yanaklarından öp. Barışın.

Adam gönlünüzü almak istemiş ama inadı sürdürmek sizin tercihiniz olmuş.Ne yapsaydı siz barışana kadar kapınızda mı yatsaydi??? 3 senedir birliktesiniz daha orta yolu bulmayı öğrenememişsiniz.Kavga sebebi sizden çıktı,uzatan siz gönül alsın diye bekleyen yine siz normal mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…