- 11 Eylül 2014
- 38
- 10
- Konu Sahibi czr_matmazel
Teşekkür ederimm yilmadan detaylı cevap verdiğin için. . Evet çok çok çok gencsiniz henüz ve önünüzde 2 sene Hadi diyelim 1 sene var ama canım benim herseyi çabuk tuketmiyormusunuz ne heyecanı kalicak o evliliğin o ilkngecenin ilk anın falan ?? Siz zaten herseyi yasamissiniz farkindaysaniz bi o sonrada kalmış orda frene basmissiniz evli degilsiniz diye ama bence gerçekten yanlis yoldasin , bak canım 34 yaşındayım ve bir cok flörtüm oldu fakat ben hiç birseyi bukadar hizli yaşamadım tuketmedim bak 34 yaşındayım diyen olgun bir bayanım yaşım itibariyle ve ciddinbir beraberligim oldu hersey tamamdi ve biz artık eşya bakiyirduk gelinlik bakiyorduk Nerede oturulcak falan onlar konusuluyordu amanevlilik arifesinde bişi oldu ve ben bitirdim iliskiyi.. demem oki nezaman ne olucagi belli olmaz bu yuzden lütfen kendinize saygın olsun kendine değerin olsun biraz ulaşılmaz ol herseyi hemen cabuk tuketme ...
Teeşekkür ederim yorumunuz için. Evet haklısınız belki de çok hızlı oldu. Hayatımı nerden düzelteceğime nasıl düzelteceğime şaşar oldum direkt artık hayır desem beni bırakır korkusu var onu çok seviyorum çünkü. Hayır demesem de böyle ileriyi düşünme sıkıntım var. Çuvalladım sanırım.