• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin sürekli bir düşüncedeyim

Ben psikoloğa gittim aslında ilaç almam gerekiyor biliyorum ama çocuk istiyoruz diye antideprasyan başlamak istemiyorum. Sizce takıntılarım çok mu yersiz. Yani eşimin durumunu daha fazla kurcalamaya devam etmemem mi gerek
Ayrıca zaten 2 kere test yapılmış hpv negatif. Öyle bir şey olsa çok önceden bulaşırdı. Bu konuda içiniz rahat olsun. Bir sorun yok

O halde yaşadığınız psikolojik sorunlar genetik olabilir. Siz peki ne zamandır böylesiniz? Çocukluktan beri mi yoksa yetişkinlikte tetikleyen bir şey mi oldu ?
Hep takıntılıydım ama küçük şeylerdi büyüdükçe dertlerde büyüdü. Öğretmenim okulda öğrencilere bir şey desem acaba yanlış mı bişey dedim etik değil takıyorum, ders programı yapılana kadar 15 tatil boyunca düşündüm. Okul uzak eşim ile aynı program yapıyorlar beraber gidelim diye acaba aynı olmazsa ne olur diye düşünüyorum hep düşüncedeyim

Ayrıca zaten 2 kere test yapılmış hpv negatif. Öyle bir şey olsa çok önceden bulaşırdı. Bu konuda içiniz rahat olsun. Bir sorun yok
Hıv hpv değil Hpv için önceden gitmiştim oda yok dedi ama acaba varda banamı bulaşamadı ya şimdi bulaşırsa diye düşünüyorum yani ben milyonda bir ihtimali bile düşünüyorum birazda matematikçi olduğum için tüm ihtimalleri hesaba katıyorum

Hıv hpv değil Hpv için önceden gitmiştim oda yok dedi ama acaba varda banamı bulaşamadı ya şimdi bulaşırsa diye düşünüyorum yani ben milyonda bir ihtimali bile düşünüyorum birazda matematikçi olduğum için tüm ihtimalleri hesaba katıyorum
Hiv/ AİDS olmamak için öncelikle korunmalı ilişki yaşamanız gerekiyor. Evli bekar fark etmez cinsel ilişkiye her zaman korunarak girilmeli. Ama sanırım siz hamile kalmak istiyorsunuz yorumlarda gördüğüm kadarıyla.

İyice içiniz rahat olsun diye özel hastanede test yaparsınız. Ama psikolojik destek almayı ihmal etmeyin derim.

İyice içiniz rahat olsun diye özel hastanede test yaparsınız. Ama psikolojik destek almayı ihmal etmeyin derim.
Ben evliliğimin üçüncü yılında iki kere test yaptırdım bir hamilelik süreci yaşamıştım. Negatifti iki teste yani 3 yıllık korunmasız ilişkimiz sonucu negatifti ama ya eşimde varsada bana bulaşamadıysa ihtimali beni korkutuyor. Ama bir yandanda 3 yılda bulaşırdı her halde diye düşünüyorum

Ben evliliğimin üçüncü yılında iki kere test yaptırdım bir hamilelik süreci yaşamıştım. Negatifti iki teste yani 3 yıllık korunmasız ilişkimiz sonucu negatifti ama ya eşimde varsada bana bulaşamadıysa ihtimali beni korkutuyor. Ama bir yandanda 3 yılda bulaşırdı her halde diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle bir şey olsa önceden bulaşırdı korkmayın boş yere zihninizi yormayın artık

İçimin rahatlaması için eşimin test olması gerekiyor ama onuda ikna edemiyorum. Tamam bugün bu testi oluyum yarın başka bir şey bulursun tüm hayatımız böyle geçemez dedi bir arada SMA olayını takıyordum onu testini zorla yaptırdım. Onuda anlıyorum durup dururken hastalık üretiyorum

Ona kızıyorum neden böyle bir şey yaptın diye sürekli onu suçluyorum. Halbuki ben sevgiliyken biliyordum anlatmıştı. Ama kendimi tutamıyorum işte.
Size olan biteni anlatmış zaten. Sürekli sorup suçlarsanız eşiniz de bunalır boş yere kavga edersiniz aranıza soğukluk girer.

Ben psikoloğa gittim aslında ilaç almam gerekiyor biliyorum ama çocuk istiyoruz diye antideprasyan başlamak istemiyorum. Sizce takıntılarım çok mu yersiz. Yani eşimin durumunu daha fazla kurcalamaya devam etmemem mi gerek
Tedavi olmadan cocuk sahibi olmanızı asla önermiyorum, o hatayı ben yaptım. Okb’nin de endişenin de dibini yaşıyorum ve ilaç kullanamıyorum, hatta iyi bir doktor bile bulamadım.

Size olan biteni anlatmış zaten. Sürekli sorup suçlarsanız eşiniz de bunalır boş yere kavga edersiniz aranıza soğukluk girer.
Çok haklısınız sürekli anlattırıp acaba farketmediğim yakalamadığım bir şey var mı diye bakıyorum çok yanlış bir düşünce. Şimdi eşim evde değil gelsede kafamdakileri sorsan diye düşünüyorum

Back